TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404051 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 05, 2025, 02:12:34 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Namirnice sa cinkom jačaju libido i seksualnu želju  (Pročitano 4153 puta)
PANSPORT BEOGRAD
Peða
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Avgust 26, 2009, 08:49:48 pre podne »

Uzeo sam ovaj Ginseng pa cu da vidim kako deluje :D pise dve tablete dnevno...ali da li je to dovoljno... neznam dal da pojacam malo dozu???

inace sto se tice libida... depo rulz :D

Pa kreni sa dve pa vidi kako ti radi.
Sačuvana

The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #4 poslato: Avgust 25, 2009, 07:59:00 posle podne »

Uzeo sam ovaj Ginseng pa cu da vidim kako deluje :D pise dve tablete dnevno...ali da li je to dovoljno... neznam dal da pojacam malo dozu???

inace sto se tice libida... depo rulz :D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #3 poslato: Avgust 25, 2009, 01:25:03 posle podne »

ja uzimam od jove travara te biljcice za jaci libido i tu zelju :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Avgust 25, 2009, 10:30:16 pre podne »

cimet je zakon, rekla sam ja... ;)
dva u jedan - reguliše nivo šećera u krvi i stimuliše aerobne aktivnosti ;)
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
Peða
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #1 poslato: Avgust 10, 2009, 12:22:46 pre podne »

Autor: B. Tasić

Namirnice sa cinkom jačaju libido i seksualnu želju

Čili, kari i svi drugi ljuti začini koji izazivaju znojenje mogu da probude strast u svakom od nas. To posebno važi za kamenice koje su bogate cinkom, koji jača mušku potenciju.

Iako stručnjaci tvrde da nijedna hrana neće stvoriti seksualno uzbuðenje tamo gde ga nema, zdrava hrana bogata korisnim sastojcima može da poveća seksualnu želju i izdržljivost. Čili, kari i svi drugi ljuti začini koji izazivaju znojenje mogu da podstaknu strasti. Kamenice su bogate cinkom, koji jača mušku potenciju, a iste rezultate moguće je postići „skromnim“ semenkama od bundeve.

SEMENKE BUNDEVE

Sadrže cink u velikoj količini, pa samim tim povećavaju plodnost i polni nagon. Posebno kod muškaraca. Bogate su i omega-3 masnim kiselinama koje jačaju cirkulaciju.

Upotreba: Grickajte ih iz kesice, pospite po salatama ili pomešajte s mrvicama za pohovanje.Odličan je i hleb sa semenkama.
Upozorenje: Neke vrste bundevinih semenki mogu da sadrže previše soli - bolje je da uzimate one neslane.

CIMET
Ovaj začin dokazano povećava seksualni nagon kod žena. Deluje tako što reguliše šećer u krvi i tako poboljšava cirkulaciju u ključnim delovima tela. Potrebno je da ga uzimate duže vreme da bi počeo da deluje. Ujedno podstiče i mršavljenje.
Upotreba: Dodajte malo cimeta slatkim jelima, umacima, voćnim koktelima i pahuljicama.
Upozorenje: Ne uzimajte ga samog ni u većim količinama - velika kašika cimeta može da izazove povraćanje. Nemojte da ga udišete, jer može da izazove iritacije nosa.

GINSGENG
Reč ginseng znači muški koren, pa je verovatno postao popularan zbog sličnosti s muškim polnim organom. Ova biljka daje energiju, pa bi i seksualni život mogla da učini strastvenijim.
Upotreba: Jednom dnevno popijte čaj od ove biljke. Ali imajte na umu da treba da proðe izvesno vreme pre nego što počne da deluje.
Upozorenje: Obavezno probajte da li ste alergični na ovu biljku, pre nego što počnete sa korišćenjem.

preuzeto sa www.blic.rs

[prilog je izbrisao admin]
« Poslednja izmena: Avgust 10, 2009, 12:29:42 pre podne od strane PANSPORT BEOGRAD » Sačuvana

Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 15 upita.