TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:28:26 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: PAM  (Pročitano 6043 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #16 poslato: Februar 22, 2010, 09:23:08 pre podne »

Ako tako dugo traje, onda je strava!!  Jeftinije u svakom slučaju od redovne kupovine novih tiganja :D

p.s  "kolač u tiganju - nemoguć!"   :D
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #15 poslato: Februar 20, 2010, 06:00:49 posle podne »

 8) 8) 8)

pa ako je tako onde je sasvim ok  :)
zasigurno cu ga isprobati  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #14 poslato: Februar 19, 2010, 11:15:51 posle podne »

Ja sam PAM sprej kupio pre nekih mesec dana i tek sam oko trećinu potrošio. Zaista dugo traje. Vrlo prosto i efikasno rešenje, nema šanse da se zalepi ono što pečemo/pržimo.
Sačuvana
bebac
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 930


« Odgovor #13 poslato: Februar 19, 2010, 10:16:43 posle podne »

Ne ispadne skup PAM jer može da se upotrebljava baš dugo, malo naprskaš i ubrza ti spremanje. Meni kad na tefalu stavim npr jaja i salvetom razmažem kap ulja, ona belanca se odozdo ugljenišu na nekim delovima, dojadi mi kuvanje pa ih kao ispečem.
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #12 poslato: Februar 19, 2010, 09:22:12 posle podne »

da podsetim da imate i kese za pečenje koje su isto super jer meso ostaje mekano a može u tu kesu da se ubaci i povrće (brokoli, krompir...)
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #11 poslato: Februar 19, 2010, 04:31:11 posle podne »

brate...sto komplikujete ?zagrejes teflon tavu i peces bez ulja,ionako se nista ne lepi... :D

hehehe

ja kad pecem u rerni meso ili ribu stavim na tanko izrezan krompit, a ispod krompira papir... pleh ostane skroz cist...
a ovako na brzinu kad spremam stavim belo meso na elektricni rostilj, pre toga ga zacinim curryem i super..
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Seph
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 365

« Odgovor #10 poslato: Februar 19, 2010, 11:18:41 pre podne »

brate...sto komplikujete ?zagrejes teflon tavu i peces bez ulja,ionako se nista ne lepi... :D
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #9 poslato: Februar 19, 2010, 10:27:45 pre podne »

Da, PAM sprej je 1.000 din. Iskreno, meni je to fantastično i najjednostavnije rešenje. Nastaviću i dalje da ga koristim.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #8 poslato: Februar 19, 2010, 10:20:24 pre podne »

... ili dok ne uništite par tiganja  ;D

..kod mene često prisutna i ona nezdravija opcija pečenja u mikrotalasnoj, meso bude jako suvo, ali ukusno...
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #7 poslato: Februar 19, 2010, 07:20:59 pre podne »

 8) 8) 8)

Mislim da je 1000din

ipak se ja drzim papira za pecenje i folije  ;D
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
bebac
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 930


« Odgovor #6 poslato: Februar 18, 2010, 07:16:02 pre podne »

Mislim da je 1000din
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Februar 18, 2010, 01:13:26 pre podne »

 8) 8) 8)

e pa ako ga on upotrebljava,onda ja necu nikada upotrebljavati  ;D
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 180


Follow the Ruhls!

« Odgovor #4 poslato: Februar 18, 2010, 01:08:22 pre podne »

Ok su folija i taj papir ali PAM koristi Cutler :D
Shalim se, bilo sjajno da se Pedja oglasi.
« Poslednja izmena: Februar 18, 2010, 01:11:03 pre podne od strane JovanR » Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #3 poslato: Februar 18, 2010, 12:57:15 pre podne »

 8) 8) 8)

vidjao sam neke druge marke u metrou...ali bese to pre mozda godinu ili  dve  :)
ja ples ili posudu u kojoj pecem prvo oblozim sa folijpm,da ne bi nju prljao,pa onda
jos preko toga papir za pecenje,jer se hrana za njega ne lepi,za razliku od folije :)
ovaj sistem praktikujem bas bas dugo i odlicno mi se pokazao  :)

Imaš kod PeĂ°e Petrovića. Ovako u marketima ga nećeš naći.

koja je cena?
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #2 poslato: Februar 17, 2010, 09:30:22 pre podne »

Imaš kod PeĂ°e Petrovića. Ovako u marketima ga nećeš naći.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.053 sekundi sa 14 upita.