TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 12:17:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening  (Pročitano 1946 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #4 poslato: Septembar 10, 2011, 12:48:37 posle podne »

http://www.building-body.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=4224 tekst je uzet odavde ...msm deo .....
sta znaci specijalizacija.? posto ovakvu trening rutinu mi je preporucio marko dimitrijevic...davno jos
treniras 7 puta nedeljno al nekidas ste stalno jel tako?

Ovo je super treninga za Marka Dimitrijevića, ali ne vidm kako bi tebi ovo moglo koristiti...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #3 poslato: Septembar 10, 2011, 12:15:37 posle podne »

http://www.building-body.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=4224 tekst je uzet odavde ...msm deo .....
sta znaci specijalizacija.? posto ovakvu trening rutinu mi je preporucio marko dimitrijevic...davno jos
treniras 7 puta nedeljno al nekidas ste stalno jel tako?

Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Septembar 10, 2011, 08:40:18 pre podne »

Ako ti je cilj da radiš specijalizaciju ruku onda prestani da radiš sve ostalo, a ako već nemaš nekih 10 godina treninga iza sebe ne vidim razlog da radiš specijalizaciju...

Uostalo ovaj tekst je sam izvod iz nekog ženskog časopisa koliko ja vidim pošto ništa ne daje ni na kome su testovi vršeni ni pod kojim uslovima itd...

Ja treniram 7 puta nedeljno, većinom i do dva puta dnevno i nemam nikakvih problema sa nivoom hormona, pa čak ni kad sam na drastičnoj redukciji kalorija...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #1 poslato: Septembar 09, 2011, 11:06:27 posle podne »

Trening, odnosno vježbanje pokazalo je vrlo moćan utjecaj na prirodne razine testosterona u krvi. Pri tome različite vrste aktivnosti različito djeluju na lučenje androgena. Općenito, intenzivan trening manjeg obima djeluje vrlo povoljno povećavajući razinu testosterona u krvi za vrijeme i poslije vježbanja čak do 70%. Na žalost, nakon takvog povišenja, u razdoblju od jednog ili dva dana dolazi da pada razine ispod uobičajenog, no to se ipak relativno brzo vraća u normalu. Iz toga i proizlazi pravilo kako ne smijemo kombinirati dva ili više jakih treninga uzastopno, nego ili trenirati lakše ili uzeti potpunu stanku prije ponovnog maksimalnog napora. Izmeðu raznih tipova intenzivnih treninga poput sprintanja, dizanja utega itd., bodybuilding ipak uzrokuje najveće povećanje razine slobodnog testosterona u krvi. ..............................

ja radim 2 puta nedeljno svaku misicnu grupu,znaci idem 6 puta nedeljno....i sve do sada nisam shvatao zasto su mi govorili da ne treba tako puno puta ici ...imao sam napretka sa tim treningom ali zanima me ako je ovaj teks tacan da li bi bilo bolje npr raditi ?

pon-grudi biceps
uto-ledja triceps
sre- noge trbusnjaci, mozda podlaktica
cet-ramena trapez
pet-ruke - biceps triceps
sub,ned. -pauza?
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.055 sekundi sa 13 upita.