TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399771 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 13, 2025, 09:20:07 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc sa rasporedom  (Pročitano 1493 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #5 poslato: Septembar 16, 2010, 12:29:57 posle podne »

Tnx za savet , probacu tako :)
A sad ishrana...Podelio sam na 6 obroka , jedem belo meso,jaja ,tunjevinu , voce i povrce.
Mislim da je ok ?

U zavisnosti od ciljeva treba da rasporedis obroke ali je bitno da uvek ima proteina,hidrata i vlaknastih materija.Jos bih dodao da ubacis u vecernje sate nemasni sir kao odlican izvor proteina sa malo masti.Ako mozes kubi ella sir,ima u svim vecim mega marketima.sto se mesa tice ne treba uvek da se baziras samo na belom mesu,ubaci ponekad i crvenog mesa pa mozes i oslica malo i kombinuj.Tunjevina moze ali ne preteruj sa njome kao ni sa vocem koje uvece izbegavaj.Povrce je naravno uvek dobrodoslo.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #4 poslato: Septembar 16, 2010, 07:22:21 pre podne »

Ovo nije trening nego spisak mišićnih particija po danima.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Dzonyyy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Septembar 16, 2010, 06:06:35 pre podne »

Tnx za savet , probacu tako :)
A sad ishrana...Podelio sam na 6 obroka , jedem belo meso,jaja ,tunjevinu , voce i povrce.
Mislim da je ok ?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: Septembar 15, 2010, 10:52:15 posle podne »

Pozdrav, ukoliko je ishrana regulisana to je vec pola posla.Kod rada na definiciji bitno je da znas da je tu potrebno mnogo odricanja i cvrste volje.Ali ishrana prvo! Bez toga tapkaces samo u mestu.O samoj ishrani smo dosta pisali pa bih se vise bazirao na odgovoru na tvoja pitanja.
Sto se programa tice koji si napisao vidim da ides sistem dva plus jedan u pocetku sto mi se svidja jer i ja taj sistem cesto koristim u zavisnosti u kojoj sam fazi vezbanja.Sto se tce samog rasporeda misicnih grupa e tu sada moze biti raznih teorija i svako ce ti reci svoju neku teoriju kako njemu radi.
Probaj i vidi kako tebi ovaj sistem radi,kako ti telo reaguje pa vremenom mozes menjati ako ti neodgovara.
Sto se kardia tice ubaci ga u pocetku dva puta nedeljno i to posle rada u teretani lagano nekih 30min.Nemoj u danima odmora ubacivati kardio.Ti dani su predvidjeni za odmor i tada izbegavaj sve moguce fizicke aktivnosti i trudi se da sto vise odmaras tog dana i da dobro jedes.
Uz sve ovo potrebni su ti suplementi makar osnovni ako zelis brzi napredak i uopste oporavak organizma; Whey protein,vitamini i minerali ,omega 3 su ti osnova i ako ikako mozes stavi to u svoju kolekciju.A vremenom svakako mozes iz bogate ponude PANSPORTA nabaviti sve sto ti treba.
Ako te jos nesto zanima pitaj slobodno.
Sačuvana
Dzonyyy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 15, 2010, 04:36:46 posle podne »

E ovako , imam 16 god , isao sam u teretanu 6-7 meseci. Imam 82 kg i visok sam 1.85m. Sad opet krecem u teretanu , pa bi hteo da u svoj raspored "ubacim" malo vise kardia , da vise izdefinisem svoje telo. Smislio sam nedeljni raspored treninga , pa me interesuje dali vi mislite da je ok i ako nije sta bi trebalo da ubacim/izbacim.
Raspored
-Ponedeljak: grudi
-Utorak: ledja
-Sreda: pauza
-Cetvrtak: biceps i triceps
-Petak: ramena
-Subota: noge
-Nedelja: pauza
I posle svakog treninga kardio(traka i bicikl) 30-45 min

Ishranu sam takodje sredio koliko sam mogao , mislim da je ok s obzirom da sam rekreativac.
Interesuje me vase misljenje , svaki savet je dobro dosao :)

Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.393 sekundi sa 19 upita.