TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 08:21:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Xpand Xtreme Pump - nuspojave  (Pročitano 7401 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Decembar 27, 2010, 10:33:54 posle podne »

Veliku sam gresku napravio i pokusao sam da prodam ovaj suplement nekom iz teretane u kojoj treniram ali niko nije bio zainteresovan. Nazalost, iskreno, pio sam zato sto mi je bilo skupo da ga bacim. Sledeci put necu nastaviti da pijem nesto sto mi ne odgovora.
Sto se tice opadanja kose, primecuje se sa jedne strane glave iznad uveta da je redja nego na drugoj strani glave na istom mestu. Nije opala na pecate ali se vidi da je redja. Takodje imam utisak da mi je na vrhu glave ka temenu sada redja kosa nego ranije. Uzeo sam juce sampon protiv opadanja kose Sebamed pa cemo videti kako ce ici...
Pokusavacu da se sto bolje drzim pravilnog nacina ishrane a u stvari to je meni i najveci problem. Zaposlen sam, vezan za stolicu i kompjuter 6 sati dnevno plus posao koji obavljam kuci takodje sa kompjutera. I ja sam razmisljao da odmorim od suplementacije ali sam dosao na ideju da pijem L-carnitine i mozda Whey Iso. Sta mislite o toj kombinaciji i da li uopste ima nekog efekta u mom slucaju ili je bolje nekombinovati nista uz L-carnitine?
U sustini trening treba da mi se bazira na serijama 15-20 ponavljanja sa smanjenim tezinama i da pokusam stomak da radim svakog dana.. molim da me ispravite ako gresim. Pozdrav drugari!

Sebamed je dobar šampon.. javi se za dve nedelje da čujemo rezultate.. Molim te da o ovoj temi (opadanja kose postujemo dalje pod Medicina...)

ISO 100 i L karnitin u kombinaciji sa dobrom ishranom i treningom biće sasvim ok i više od toga :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #9 poslato: Decembar 27, 2010, 10:58:21 pre podne »

offtopic - što se tiče opadanja kose, normalno je u kasnu jesen i u proleće... kosa se na taj način obnavlja...    preporuka za Vichy kolekciju protiv opadanja kose.

L carnitin je, po mom iskustvu, jako efikasan, ali kad si na niskom unosu hidrata i kad ga piješ pred aerobni trening.
Sačuvana
Bananaman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Decembar 26, 2010, 11:17:54 posle podne »

mislim da je normalno da se interesujem za problem koji je na vidljivom mestu. nisam unapred odredio suplement kao krucijalni problem.. uostalom detalji oko opadanje kose su moj odgovor na Danijelina pitanja.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #7 poslato: Decembar 26, 2010, 11:06:12 posle podne »

Mislim da  se suvise opterecujes time oko kose jer to najverovatnije nema nikakve veze sa suplementacijom a pogotovu ne onom koju si kratko vreme uzimao.Ishrana je najvaznija..a mozes whey sa L-carnitinom ukombinovati a ubaci i vitaminsko mineralni kompleks kao i omega 3 masne kiseline.
Sačuvana
Bananaman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Decembar 26, 2010, 09:56:45 posle podne »

Veliku sam gresku napravio i pokusao sam da prodam ovaj suplement nekom iz teretane u kojoj treniram ali niko nije bio zainteresovan. Nazalost, iskreno, pio sam zato sto mi je bilo skupo da ga bacim. Sledeci put necu nastaviti da pijem nesto sto mi ne odgovora.
Sto se tice opadanja kose, primecuje se sa jedne strane glave iznad uveta da je redja nego na drugoj strani glave na istom mestu. Nije opala na pecate ali se vidi da je redja. Takodje imam utisak da mi je na vrhu glave ka temenu sada redja kosa nego ranije. Uzeo sam juce sampon protiv opadanja kose Sebamed pa cemo videti kako ce ici...
Pokusavacu da se sto bolje drzim pravilnog nacina ishrane a u stvari to je meni i najveci problem. Zaposlen sam, vezan za stolicu i kompjuter 6 sati dnevno plus posao koji obavljam kuci takodje sa kompjutera. I ja sam razmisljao da odmorim od suplementacije ali sam dosao na ideju da pijem L-carnitine i mozda Whey Iso. Sta mislite o toj kombinaciji i da li uopste ima nekog efekta u mom slucaju ili je bolje nekombinovati nista uz L-carnitine?
U sustini trening treba da mi se bazira na serijama 15-20 ponavljanja sa smanjenim tezinama i da pokusam stomak da radim svakog dana.. molim da me ispravite ako gresim. Pozdrav drugari!
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Decembar 24, 2010, 10:18:11 posle podne »

Zaista ne mogu da shvatim da si nastavio na piješ nešto što ti ne prija...
Molim te da to sledeći put ne radiš.

Opadanje kose verovanto nema veze sa ovim suplementom.. jel opada sa cele glave ili sa odreĂ°enih mesta? Da li se javljaju mesta gde ti je baš retka kosa?

Što se tiče stomaka... kao što je Zoltan rekao, ispravan način ishrane pre svega!
Moja ti je preporuka da malo odmoriš od suplementacije i da popraviš ishranu i trening 100%! Tek kad si to uradio možemo da pričamo o nečemo što bi ti pomoglo... L karnitin i acetil L karnitin su sigurno dobre opcije
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2010, 10:21:11 posle podne od strane daniela svarc » Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 22, 2010, 12:44:51 posle podne »

ne znam zasto ali i ja sam imao problema sa dijarejom kad sam uzimao dymatize liquid 23000,jednostavno sam prestao da koristim i bazirao sam se na ak u prahu koje mi nisu pravile takav problem...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #3 poslato: Decembar 22, 2010, 12:38:13 posle podne »

Pozdrav,

Mislim da ranije nisi imao problema jer nisi koristio suplemente koji u sebi imaju podosta kofeina.Nova verzija pumpa ga ima zato je i jaci.To vidim kao glavni problem sa vrtoglavicom a verovatno i ostalim pojavama kod tebe sem sa opadanjem kose.To stvarno nema ama bas nikakve veze sa ovim suplementom i razlog treba da trazis na drugome mestu.Ovaj suplement ti jednostavno ne prija i treba sledeci put da ga  zaobidjes.
Sto se tice skidanje kila to je dug i zahtevan proces koji trazi puno odricanja itd..animal cuts je odlican ali ima mnogo kofeina pa opet mozes imati problema.Ja ti savetujem da uzmes neke blaze sagorevace za pocetak i krenes sa njima: L-carnitine,fat burner itd...
Evo ti link moje teme kako se ja hranim kada radim defku pa cisto da vidis primer:   http://forum.pansport.rs/index.php?topic=117971.0
Sačuvana
Bananaman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 22, 2010, 10:46:24 pre podne »

Ponavljam, probleme koje sada imam sa Xpand Xtreme Pump ranije nisam imao iako sam koristio suplemente i verovatno je individualna stvar tako da ne zelim da umanjim efekte koji ovaj proizvod ima. I ja sam mogao da ih uocim i pored nuspojava.
Sačuvana
Bananaman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 22, 2010, 10:43:07 pre podne »

Pozdrav svima,

Nakon par godina pauze, pre 2 meseca odlucio sam da pocnem opet da vezbam aktivno u teretani. Ranije sam koristio suplemente, uglavnom proteine Dymatize i Scitec Nutrition kao i Xpand kod koga sam uocio najbolje efekte. Sa odlicnim iskustvom konzumiranjem Xpand-a uzimam novu formulu a na preporuku prodavca u radnji u Futuri, Xpand Xtreme Pump i od tada su poceli moji problemi. Kao sto sam gore naveo i ranije sam uzimao suplemente proteine kao i Xpand u ranijoj verziji ali nikada nisam imao nijedan problem koji bih mogao povezati sa suplementima koje uzimam. Sa Xpand Xtreme Pump odmah dobijem dijareju otprilike 30-60min nakon uzimanja, ponekad i u nastavku dana a pijem samo jednu dozu pre treninga pola sata.
Primetio sam da mi je cini mi se i nizi pritisak otkako ga uzimam, donji se spusta ispod 70 a nisam patio od niskog pritiska. Jednostavno poceo sam da osecam blagu vrtoglavicu i poceo sam da merim pritisak cesce iako ovakvih problema nisam imao. Kafu ne pijem, ali popijem po casu-dve Koka Kole. Ponekad i vise. Ako to ima veze. Nastavio sam da uzimam Xpand Xtreme Pump i pored ovih nuspojava jer nisam zeleo da bacim skupo placen proizvod i hvala Bogu, ostalo mi je mozda jos dve merice i zavrsio sam. Inace, primetio sam da je pocela malo jace kosa da mi opada ali ne smem da garantujem da je od ovoga. Tj, nisam sumnjao u Xpand sve do juce jer sam mislio da je do nekog voska za kosu koji ranije nisam koristio. Medjutim, taj vosak ne stavljam bar 10-15 dana vec a kosa i dalje ide, ne u nekoj preteranoj meri ali sigurno vise nego pre 2 meseca. Molim vas za pomoc. Sta mi je ciniti?
Inace imam 24god, oko 176cm i oko 90kg, ranije sam godinama aktivno trenirao ali kako sam se zaposlio stalno sam za kompjuterom i nisam imao vremena za vezbanje. Stvorio mi se stomak i to veliki i zelim da ga se resim bar u nekoj meri. Da li mozete da preporucite neki suplement nakon ovoga sto sam pio i da li je uopste pametno da sada uzimam bilo sta dok malo organizam ne dovedem u normalu? Citam o Animal Cuts ali ja se prosto plasim da opet uzmem nesto ovako jako usled ovih problema sa Xpand Xtreme Pump. Ipak mi je zdravlje na prvom mestu. Takodje molio bih vas i da mi preporucite neki dobar trening koji bi vodio definiciji jer sasvim sam zadovoljan rukama i ledjima npr a zeleo bih da grudi i stomak malo vise dodju do izrazaja. Tj. zeleo bih pre svega da eliminisem veliki stomak a da ne izgubim mnogo na rukama i drugim particijama misica koje su mi ok. U prethodna dva meseca sam vezbao uglavnom sa 12, 10, 8 ponavljanja po 3-4 vezbe za svaku particiju. Hvala vam puno unapred i ocekujem vasu pomoc! Ako treba jos neka dopunska informacija, tu sam...
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.077 sekundi sa 18 upita.