TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399514 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 01, 2025, 08:51:40 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Potreban mi je program u teretani, i moguca korekcija ishrane  (Pročitano 2889 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 8645


www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #4 poslato: Februar 07, 2011, 09:57:58 posle podne »

Jednom nedeljno misicnu grupu odradi,odmaraj vikend.
Sačuvana
Nedeljko Scepanovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 88

« Odgovor #3 poslato: Februar 05, 2011, 09:13:06 posle podne »

Sta da radim povodom treninga, da li svaki trening da radim jednu grupu misica, a vikend pauza, inace trbusnjake radim na kraju svakog treninga, dodao sam joj jedan obrok s piletinom, meni je inace problem bio spremanje mesa, uvek nesto zeznam, al od skora sam usao u fazon, da kucnem u drvo :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 8645


www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #2 poslato: Februar 03, 2011, 10:28:32 posle podne »

Dorucak pre treninga ubaci neka belanca,potreban ti je protein,ovaj pasulj ,cufte zameni piletinom,suplementacija je dobra.
Sačuvana
Nedeljko Scepanovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 88

« Odgovor #1 poslato: Februar 03, 2011, 03:13:41 posle podne »

Pozdrav

Imam 25 godina, 2 meseca idem ozbiljnije u teretanu, 2006 sam pokidao neke ligamente, pa sve od tad, te krenem pa stanem, pa i kad sam u teretani vise blejim nego sto nesto pametno radim, al eto dobih neki motiv pocetkom godine za neki ozbiljniji rad, i sad sam prezadovoljan, inace vise sam gotivio mix aerobik i bajk, nego gvozdje :(, uglavnom sad se situacija promenila, za 3 godine sam skinuo 30kg, sad imam nesto manje od 80, al tu pare nisam stedeo, pazio sam na ishranu, uzimao Animal cut, vozio bicikl svakog dana, ovako onako, jedino mesto gde imam znacajnije jos masti su bokovi, trup, al sam poceo da radim vezbe u teretani za taj deo tela, uglavnom treba mi program i korekcija oko ishrane ako je potrebna, do sad sam radio kruzne treninge, s tim da sam se uvek trudio da mi jedna grupa misica bude aktivnija, pa sledeci trening druga i sve tako do sad, jer hocu sad nesto konkretnije da uradim, cilj mi je da hipertrofijom misica zategnem kozu

Od suplementacije uzimam SNI BCAА blast ,  DYМ creatin,SCI Whey profesional, DYM super multi, Isostar hydrate, Kazein (juce mi nestao, al ovih dana cu ga uzeti), ovih dana cu uzeti i glutamin, mozda uzmem jos  proV60

U teretanu krenem oko 10:30 ujutru i budem do 11:40, odmah posle treninga uzmem whey bcaa, dektstrozu,creatin (njega uzimam samo posle treninga)  i bonzitu
Ishrana

8-9:00 150g ovsenih + jogurt vocni dorucak od 0.9mm
12:00 tunjevina+ovseni hleb (mala veknica, bez aditiva, kvasca) luk, nesto povrca, nekad sir
15:00 300-400g piletine, s 2krompira
17:00 nesto kuvano, uzimam u nekoj prodavnici gde se kuva klopa na pijaci zeleni venac, nekad pasulj, nekad pecurke s pirincem, cufte od soje i tikvica
18:00 5 jaja ili tunjevina
21:00 5 jaja ili tunjevina (ako sam u 18 uzeo jaja onda u 21 tunjevinu ili obratno)

generalno je ovo moj jelovnik, nekad ovako nekad onako, al ovo je baza, pirinac ne kuvam ,tu mi je najveca mana, barem iz mojih ociju, al umesto njega uzimam hlebice od ovsa iz spomenute prodavnice

Hvala ;)
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.239 sekundi sa 20 upita.