TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 07:44:19 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: L karnitin Carni - Tech  (Pročitano 3992 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #6 poslato: Jun 08, 2011, 12:14:02 posle podne »

Pozdrav svima, nedavno sam kupio l karnitin carni tech sa zeljom da skinem 5-10kg za krace vreme, sad me zanima kako se pije, dobio sam neke savete da se uzima 2 supene kasicice ujutru cim se probudis i 2 pre treninga 30 min pa me zanima da li je to ispravno,  I takodje bi hteo da pitam posto imam 18 god i naravno volim da izadjem i da pijem alkohol da li ce alkohol praviti neke probleme u vezi zdravlja ? I ako ima neko neki savet da sto pre skinem 5-10kg bio bih mu veoma zahvalan ako mi bude pomogao. Hvala :)

ne ide ti alkohol i mršavljenje.... nikako :)

L karnitin samo pre treninga ako štediš, ako ne onda i ujutru na prazan stomak
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 08, 2011, 11:33:13 pre podne »

Pozdrav svima, nedavno sam kupio l karnitin carni tech sa zeljom da skinem 5-10kg za krace vreme, sad me zanima kako se pije, dobio sam neke savete da se uzima 2 supene kasicice ujutru cim se probudis i 2 pre treninga 30 min pa me zanima da li je to ispravno,  I takodje bi hteo da pitam posto imam 18 god i naravno volim da izadjem i da pijem alkohol da li ce alkohol praviti neke probleme u vezi zdravlja ? I ako ima neko neki savet da sto pre skinem 5-10kg bio bih mu veoma zahvalan ako mi bude pomogao. Hvala :)

Dobar je savet da se maneš alkohola dok skidaš kg.. alkohol su rpazne kalorije koje odmah idu u mast, ne služe ničemu osim da stvaraju stomak.
Drugo, l karnitin pre treninga, ne treba ti posle
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 07, 2011, 06:26:17 posle podne »

ako oces da smrsas batali alkohol...
Sačuvana
taerorr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 07, 2011, 05:51:58 posle podne »

Niko nije rekao da ce to biti lako, naravno da cu se pomuciti za to i nije problem ... Samo bih voleo da znam kako da to uradim sto brze :D Ako je moguce ^^
Sačuvana
Tokan
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jun 07, 2011, 04:37:06 posle podne »

Ja ti odmah mogu reci da lako i brzo neces skinuti 5-10 kg, jer ih nisi brzo ni nabacio ;) Moraces dobro da se preznojis i dovedes u red ako kanis da ostvaris cilj.
Sačuvana
Zivot je teskas,
 brze pesnice od celika,
 ti ne bi da mu predas,
 pa mora da se TRENIRA!
taerorr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 07, 2011, 04:30:26 posle podne »

Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.126 sekundi sa 18 upita.