TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 09:38:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misljenje o ovom programu!  (Pročitano 3792 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #11 poslato: Jul 24, 2011, 06:40:14 posle podne »

Interesuje me sta mislite o ovom programu?Treniram vec 2 godine,bio sam napravio pauzu od 2 meseca,tako da bi sada zeleo bas jako da krenem u treninge...Mislio sam o sledecem
1.dan   Grudi,u pauzama izmedju serija trbusnjaci i na kraju treninga 2 vezbe za biceps
2.dan Ledja,u pauzama izmedju serija trbusnjaci i na kraju treninga 2 vezbe za triceps
3.dan Ramena,stomak
4.ruke (biceps,triceps)
5.noge,stomak

Razmisljam da ubacim i protein i kreatin,kako bi povecao rezultate.

Unapred se zahvaljujem za svako misljenje.

STOMAK RADI NA KRAJU,DAN ZA NOGE I RAMENA ROTIRj
Sačuvana
Damek
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jul 24, 2011, 02:28:02 posle podne »

Citat
1.dan   Grudi,u pauzama izmedju serija trbusnjaci i na kraju treninga 2 vezbe za biceps
2.dan Ledja,u pauzama izmedju serija trbusnjaci i na kraju treninga 2 vezbe za triceps
WTF kakve su ti to jadne serije kad ti imas snage da radis trbusnjake izmedju njih,to je samo obicno bacanje snage na nista
ti igleda da mislis da ces smanjiti tvoj % BF tako sto ces svaki dan da vezbas trbusnjake...
ne razumem sto toliko forsiras ruke(biceps i triceps) zaista mi jasno nije jasno,a odmor cekaj odmor nema?
moje misljenje je da uznes papir na kome si ovo napisao i da ga zapalis a pepeo bacis u djubre!
Opusti se,nije ti momak uradio nista lose. ;)

Hahahahaha
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #9 poslato: Jul 23, 2011, 10:40:25 pre podne »

Pa cilj mi je masa...imam ja trenutno 84kg na visinu od 185cm...ovo za trbusnjake me je savetovao ovaj covek sto drzi teretanu kod mene,tj tamo gde ja idem...
Sto se tice stomaka,cilj mi je samo da ga zategnem malo,jer mi se ne svidjaju trbusnjaci uopste.
Sto se tice ishrane,to vodim racuna koliko je god moguce :)
Krenuo sam ja pre 2 nedelje,prosle me upale i lagano povecavam intezitet :)

ostavi trbušnjake za kraj treninga. Nema efekta da preteruješ sa njima, nećeš poboljšati vidljivost samim vežbama za stomak.

Samo kvalitetna klopa, dobar tajming, bez junk food-a, grickalica i slatkiša, da se ne zamastiš :=)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #8 poslato: Jul 22, 2011, 09:05:02 posle podne »

Ovo nije program nego spisak mišićnih particija po danu, a to je isto kao i spisak namirnica za kupiti na pijaci...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stefan L.
Gost
« Odgovor #7 poslato: Jul 22, 2011, 07:15:52 posle podne »

Pa cilj mi je masa...imam ja trenutno 84kg na visinu od 185cm...ovo za trbusnjake me je savetovao ovaj covek sto drzi teretanu kod mene,tj tamo gde ja idem...
Sto se tice stomaka,cilj mi je samo da ga zategnem malo,jer mi se ne svidjaju trbusnjaci uopste.

Ako ti se ne svidjaju plocice onda ne radi trbusnjake jer radom samo povecavas misic(naravno,ako su ishrana i odmor odgovarajuci),stomak ces srediti samo ishranom. :) Citaj forum,uci sta se i kako radi,nemoj samo na pamet "jurcati"...To sto ti je neko rekao da je dobro raditi trbusnjake u pauzi ne znaci da jeste i za tvoj cilj,jer dobro je i trcati svaki dan po 10 km,ali tebi to nece dati zeljeni rezultat,posto sve ima svoju namenu. ;) Procitaj podforume ISHRANA i TRENING i vidi sta ti i kako najvise odgovara i sta zelis da uradis.Imas o ishrani i treningu da procitas sve sto te interesuje i to su pisali Alen,Kozma i Marko D.,a mislim da su oni i vise nego kompetentni da bilo kome iz oblasti BB daju savet,tako da ces i ti za sebe sigurno naci sve sto zelis. :) Pozz
Sačuvana
MrArcShade
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 22, 2011, 07:09:37 posle podne »

ne ali radi sebi lose sto je mnogo gore...
Sačuvana
NOTHING GREAT COMES WITHOUT A SACRIFICE!
Stefan L.
Gost
« Odgovor #5 poslato: Jul 22, 2011, 07:07:59 posle podne »

Citat
WTF kakve su ti to jadne serije kad ti imas snage da radis trbusnjake izmedju njih,to je samo obicno bacanje snage na nista
ti igleda da mislis da ces smanjiti tvoj % BF tako sto ces svaki dan da vezbas trbusnjake...
ne razumem sto toliko forsiras ruke(biceps i triceps) zaista mi jasno nije jasno,a odmor cekaj odmor nema?
moje misljenje je da uznes papir na kome si ovo napisao i da ga zapalis a pepeo bacis u djubre!
Opusti se,nije ti momak uradio nista lose. ;)
Sačuvana
MrArcShade
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 22, 2011, 06:28:10 posle podne »

Citat
Sačuvana
NOTHING GREAT COMES WITHOUT A SACRIFICE!
vickons
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 22, 2011, 05:09:02 posle podne »

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #2 poslato: Jul 22, 2011, 04:36:34 posle podne »

Šta je cilj ?   to je osnovno pitanje.

Šta želiš da postigneš trbušnjacima izmeðu serija?   

Ako želiš da držiš puls u aerobnoj zoni na taj način što nećeš imati odmor, onda kapiram... ali ako ti je cilj povećanje mišićne mase, ostavila bih ih za kraj...  ali nikako bezbroj ponavljanja nego spore kontrakcije, da osetiš svaki pokret dobro

protein i kreatin su ok, ali opet sve zavisi od cilja.... drugo znaš sigurno da bi sve ovo imalo efekta moraš da imaš bazu - a to je ishrana i to bogata proteinima

p.s. 2 meseca je ipak pauza, prve 2-3 nedelje lagano povećavaj intenzitet, nemoj da jurcaš :)
Sačuvana
vickons
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 22, 2011, 04:06:43 posle podne »

Interesuje me sta mislite o ovom programu?Treniram vec 2 godine,bio sam napravio pauzu od 2 meseca,tako da bi sada zeleo bas jako da krenem u treninge...Mislio sam o sledecem
3.dan Ramena,stomak
4.ruke (biceps,triceps)
5.noge,stomak

Razmisljam da ubacim i protein i kreatin,kako bi povecao rezultate.

Unapred se zahvaljujem za svako misljenje.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.042 sekundi sa 13 upita.