TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 08:34:32 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: IBFF World 2011 KOPAR  (Pročitano 10649 puta)
Explorer
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Novembar 01, 2011, 10:05:50 posle podne »

Ja sam ok i sa sasom i sa lekicem..Ali je sale imao bolju figuru i bolju spremnost..Sad ja ok i sa saletom i sa lekicem i ne gledam ko je sa kime u boljim odnosima...Eto kruska volim kao brata jer me je ujedno i mentor pa nisam mu mogao da ti poen da bud apsolutni za trofej beggraad ma koliko ga voleo.Msm da treba da gledamo ono kao sto je ste tj pravdu jer se na bini sve vidi.I slazem se da sve drugacije izgleda na slikama i na videu.Ipak je to mnogo lepse videti uzivo.
Sačuvana
HARDCORE IS THE ONLY WAY...
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #51 poslato: Novembar 01, 2011, 07:45:47 posle podne »

Dobro bre, gde da vidim Borkove fotke iz Kopra?
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Sasa Dimitrijevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Novembar 01, 2011, 10:32:04 pre podne »

Sale ,visina nije bitna za pakovanje misica,pitanje je samo koliko si spreman da ulozis sebe fizicki i finansijski u celu pricu.Meni sada na Mr.Universe nije pomogla dobra forma,jer za finale mi treba bar jos 5kg mesa sto cu naredne godine i uraditi.To sto imas 39 godina nije prepreka i nastavi da treniras .Bitno je da si zadovoljan napredkom i opet kazem treba sebe da gledas u BB .

Znam druze moj.. Ali sa obziorom da sam prvi put usao u teretanu u 29 godini.. A da se pre toga nisam bavio ni jednim sportom, pritom sam nisam imao nikakvu genetiku kao podlogu, a bio sam i gojazan.. Ja sam u principu prezadovoljan za ovih 10-tak godina sta sam uradio..

Ima vremena, ja ne odustajem.. Postoje U kopru i kategorije veterani 40+ 50+ 60+... Boze moj ima nade za mene jos celih 20 godina.. ;)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #49 poslato: Novembar 01, 2011, 09:20:37 pre podne »

Sale ,visina nije bitna za pakovanje misica,pitanje je samo koliko si spreman da ulozis sebe fizicki i finansijski u celu pricu.Meni sada na Mr.Universe nije pomogla dobra forma,jer za finale mi treba bar jos 5kg mesa sto cu naredne godine i uraditi.To sto imas 39 godina nije prepreka i nastavi da treniras .Bitno je da si zadovoljan napredkom i opet kazem treba sebe da gledas u BB .
Sačuvana
Sasa Dimitrijevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Novembar 01, 2011, 03:50:12 pre podne »

Samo da dodam misljenje organizatora takmicenja Duleta Madjarovica..
Cisto da vidimo njegovo misljenje... Napisano je na jednom drugom forumu..

Citat
ETO PREGLEDAO SAM DANAS OPET SVE SUDSKE ODLUKE. U Mr Fitness Tall bilo je 19 takmičara, vrlo jaka konkurencija i vrlo lako dolazi u takvoj situaciji do variacije konačnih odluka za mjesto gore - dole. Saša Dimitrijević je bio za jedan poen iza Francuza, mada su svi takmičari bili u top 7 na knap sa poenima. Pobednik iz Italije u maloj prednosti pred ostalima, 2-3-4 na tijesno, pa posle toga 5-6-7 na tijesno.

Ja nisam sudio ( nebi bilo fer - spremao sam nekoliko takmičara ) ali sam našao i svoje papire. To nema nikakve veze sa konačnom odlukom, kao info samo : 1. Italijan 2. Dimitrijević, 3. Lekić ,4. Francus i 5 . Slovenac Košir. Ponavljam, moje mišljenje nema veze sa konačnom odlukom.

....

Nadam se da ovakve situacije ne obeshrabre nikoga, to je deo BB, sudske odluke mogu bit objektivne-subjektivne, uvijek je tu faktor čovjek, nadam se da i Dimitrijević i Bakić sledeće godine pokušaju da uzmu titulu. Eto i Bakića na proglašenju, zaista perfektno deluje.
Sačuvana
Sasa Dimitrijevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Novembar 01, 2011, 03:03:57 pre podne »

Hvala svima na komentarima upucenim meni. Svestan sam svojih nedostataka koji se naravno morju popraviti.

Nije uopste bitno ko je bio koje mesto.. Za 4. mesto koje sam osvojio mnogi mi kazu da je veliki uspeh, ako se plus uzme u obzir da je bilo 19 takmicara i da je konkurencija bila veoma jaka, sto je i Dusan Madzarevic sam rekao.. ali meni generalno taj plasman ne predstavlja nista.. Sto znaci da cemo morati na popravni sledece ili neke... godine..  :)

Meni je najvaznije sto sam pogodio formu i bio u svojoj najboljoj formi do sada..

Sto se tice pakovanja misica Marko.. ocu ja.. ali to je malo teze u mojih 39 godina i na moju visinu od 184 cm.. Trebao bi da imam makar 100-tinjak kilograma u formi, sto znaci da bi u off trebao da idem mzoda i 120 kg.. Naposletku ja sam visi i od apsolutnog - Borka, tako da je to pakovanje misica, koje je i meni zelja moram da priznam, veoma tesko.

Sto je neko nekada rekao.. sve preko 180 cm zaboravite na bodybuilidng.. E zato sebe vidim u ovoj kategoriji body classic ili kako se vec zove. jer se tu ipak trazi manja misicna masa..  

Jos jednom kazem.. nije bitno ko je koje mesto osvojio.. Meni je drago sto sam uopste ucestvovao na ovakvom takmicenju. Nadam se da ce sledeci put da bude bolje..

Pozdrav svima..  ;)
« Poslednja izmena: Novembar 01, 2011, 03:11:43 pre podne od strane Sasa Dimitrijevic » Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Oktobar 27, 2011, 10:39:06 pre podne »

BC ili Atlet categorija jedno te isto,nije rasprava vec uopstavanje bodybuildinga i body clasika,a 11 sudija ne mogu nikako pogresiti sto se nije ni desilo ni u jednoj kategoriji,jer sabiranjem bodova i oduzimanjem moguce je doci i do bodovne razlike od jednog poena u ukupnom skoru.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #45 poslato: Oktobar 27, 2011, 09:08:03 pre podne »

Marko ako ce se gledati realno to i nije BC vec mr Atleta ili kako se vec zove u toj federaciji sto opet dovodi do toga da sudije imaju neke svoje kriterijume ocenjivanja.Ono za bb sam uopsteno govorio misleci na tu njihovu kategoriju.Ne znam,misljenja sam zaista puno cuo i nije nas par samo to reklo pa ajd,vec i dosta stranaca itd..nego da ne ulazim dalje u raspravu drago mi je sto su oboje usla u finale posto predstavljali su Srbiju a to je najvaznije.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Oktobar 27, 2011, 02:02:39 pre podne »

Nismo mi jedini koji su to rekli,bilo je dosta i iza publike kao i ljudi koji se razumeju u bb itd..Cak je i sam lekic priznao da nije bio bolji.Sale je izgledao sveziji lekic nazalost nije (da ne nabrajam razloge zasto)  kremu je imao Sale bolju lekic nije.Skladniji je bio Sale po mnogima.
Da me neko ne shvati pogresno,meni je drago sto je Lekic drugi jer je on moj jako dobar drug i super se slazemo itd..Ali ja sam realan i to je tako.Misljenja jesu razlicita a ja sam bio tamo i uporedjivao ih uzivo i iza bine i na bini.
Ljudi iz publike koji se razumeju u BB...to je kategorija body clasic!!....a to nije ni priblizno bb..dakle kao sto rekoh Sale treba da pakuje meso u gornji deo tela i da se takmici u BB,jer prejake noge ima u odnosu na gornji deo tela,a o svezini takmicara ili ne moze se pricati samo kada su nijanse u pitanju.Uostalom taj BC clasic je doneo samo zbrku i iskreno muka mi je da glededam kako takmicari na merenju cekaju gde ce biti slabija konkurencija pa onda odlucuju da li ce u bb ili u bc.11 sudija je sudilo takmicenje ,matematicki je nemoguce nekoga namerno ostetiti.svi trebaju da imaju realnu sliku o sebi gde im je mesto.i jedaan i drugi su dobri momci i dobri takmicari,za Saleta mi je drago da vidim njegov napredak i mislim da on sa tim treba da bude zadovoljan.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #43 poslato: Oktobar 27, 2011, 12:16:31 pre podne »

Veruj mi da je uzivo to delovalo znatno drugacije nego na snimku.I ovde na snimku ako si primetio pri kraju se znatno primeti da Lekic klone i nema snage da pozira,vidi mu se umor po licu dok Sale deluje do kraja sveze a i to treba da se gleda.Sve treba da se gleda,boja,nastup (pozing) itd..Slazem se da lekic ledja ima odlicna ali kao sto sam vec rekao verujte mi da uzivo da ste bili tamo i gledali izbliza kao ja drugacije bi ste mislili.Na snimku nije isto.U svakom slucaju to su nasi reprezentativci i drago mi je zbog obojice sto su usli u finale.Pa opet ruku na srce prestrogo je da je Sale cetvrti,makar trece zasluzuje.
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #42 poslato: Oktobar 27, 2011, 12:05:07 pre podne »

Ne mislim ja nista lose.
Naprotiv ja samo kazem ono sto vidim.A na snimku se vidi da Lekic ima veca ledja sa mnogo vise detalja.Ruke su mu takodje vece i sa vise detalja.U side chest pozi Sasa ima bolje grudi,ali Lekic ne zaostaje toliko,dok ruke celokupne sa ramenom Lekic dominira.Noge su mi malo diskutabilne zato sto nisu isto gradjene,msm nije ista genetika.

Sve u svemu bio Sasa sveziji ili ne,Lekic mi je izgledao potpunije i izgledao je cvrsce na sceni bar iz ovog ugla.U principu razlicite sudije su bile u Pancevu i ovde i opet je i tamo i vamo Sasa bio ispod Lekica dakle covek je jednostavno u nekim pozama bolji,a konkretno msm da ga najvise jede na ledjima.Dakle front biceps,back 2bl biceps i lat spread front/back.To je to jednostavno.Ledja uzimaju Mr.O,ledja uzimaju sve drugo.

Sto se tice boje,ne znam koliko ona utice na sudije,a koliko na sam izgled takmicara.Nekom odgovara tamnija,nekom svetlija,a pak nekom odgovara samo ulje.
Sale nikako nije mogao da bude prvo mesto,jednostavno Italijan je u svakoj particiji bolji osim u ledjima koja mu znatno zaostaju,ali ruke,noge,listovi,struk sa trbusnjacima sve je kako treba.
Pa sad nek me neko ispravi ako gresim u ovom mom vidjenju.
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #41 poslato: Oktobar 26, 2011, 11:53:31 posle podne »

Nismo mi jedini koji su to rekli,bilo je dosta i iza publike kao i ljudi koji se razumeju u bb itd..Cak je i sam lekic priznao da nije bio bolji.Sale je izgledao sveziji lekic nazalost nije (da ne nabrajam razloge zasto)  kremu je imao Sale bolju lekic nije.Skladniji je bio Sale po mnogima.
Da me neko ne shvati pogresno,meni je drago sto je Lekic drugi jer je on moj jako dobar drug i super se slazemo itd..Ali ja sam realan i to je tako.Misljenja jesu razlicita a ja sam bio tamo i uporedjivao ih uzivo i iza bine i na bini.
« Poslednja izmena: Oktobar 27, 2011, 12:10:35 pre podne od strane Zoltan Kozma » Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Oktobar 26, 2011, 09:46:16 posle podne »

Vec sam napisao negde da je Lekic primer kako takmicar u body clasiku treba da izgleda...sudjenje je korektno bilo u svim kategorijama!
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Oktobar 26, 2011, 09:40:24 posle podne »

Svaka čast Marko!
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #38 poslato: Oktobar 26, 2011, 09:16:55 posle podne »

Svaka cast Mare sve cestitke.

Sto se tice Sase Dimitrijevica,gledao sam snimak u HD formatu i slike,apsolutno se slazem sa sudijama.Prvi ima ubedljivo prvo mesto,Aleksandar Lekic je bio bolji u Pancevu bio je bolji i ovde.Jednostavno cvrsci je,veca ledja ima,slabije grudi i za nijansu slabije noge.Ali overall je bolji bio.

Stvarno ne razumem ni Sasu ni Zolu sto su rekli da je bilo nepravedno kada nije bilo evo i snimka
22.10.2011. - IBFF WORLD CHAMPIONSHIPS - KOPER - SLOVENIJA - MR FITNESS TALL
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Stranice: [1] 2 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.117 sekundi sa 20 upita.