TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 12:59:38 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: High intensity training  (Pročitano 4216 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #10 poslato: Decembar 03, 2011, 11:40:26 pre podne »

Pa radi ravni sa bućicama, ili radi ravni sa šipkom, pa kosi sa bućicama...

Moraš da shvatiš da nije toliko bitna vežba koju radiš, nego da guraš jake kilaže i da vodiš računa da ti forma ne brljavi, tako ni tvoji mišići neće imati izbora nego da napreduju, kontaš.

Sve dok radiš sa šipkom neće biti toliko bitno koji ugao klupe radiš i slično. Isto je i sa čučnjem ili mrtvim dizanjem. Kad koristiš dovoljno veliku kilažu neke finese u pokretu postaju zanemarljive.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
torres91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Decembar 02, 2011, 06:25:20 posle podne »

cekaj,on radi prvo kontra kosi(koji bi jelte,zamenio kosim ) i onda radi kosi na klupi sa bucicama,i onda sirenje....mogu ja to i sam da regulisem i da smislim ali kad si vec tu reci mi ti :D sta onda umesto kosog sa bucicama?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #8 poslato: Decembar 02, 2011, 05:45:05 posle podne »

Radi bilo koji potisak sa klupe, ne mora da se radi kontra kosi, iako kontra i jeste najbolja opcija...radi kosi bench kao što je to Dorijan u originalu i radio.
Sačuvana
Grof of Milutovac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Ragbi 13 Saobracajni fakultet
« Odgovor #7 poslato: Decembar 02, 2011, 08:35:02 pre podne »

Retko koja teretana ima spravu za kontra kosi benc. Vecinom svi improvizuju tu vezbu tako sto je rade sa bucicama na klupi za trbusnjake ili iskoristis stalak za cucanj i prineses klupu za trbusnjake.

Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #6 poslato: Decembar 02, 2011, 01:40:45 pre podne »

Alene,u zivim u malom mestu,i nemam prevelik izbore gde cu da idem u teretanu,tacnije samo jedan izbor....sve u svemu,u njoj nema kontra kosi benc ...sta da radim onda???
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #5 poslato: Decembar 01, 2011, 10:28:31 pre podne »

Pa i ne moraš da menjaš vežbe, ja ih nisam menjao za ovih 17 godina treninga gotovo nikad.

A sve taktike koje je Dorijan koristio su i na ovim snimcima, samo malo bolje pogledaj.
Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #4 poslato: Decembar 01, 2011, 12:50:07 pre podne »

Alene,pogledao sam ovo za grudi i biceps...on je rekao samo jednu semu vezbanja,jel to znaci da stalno radim naprimer te vezbe? ili da menjam nesto?
i jos nesto...ti si pominjao neke specijalne taktike koje cini mi se on ne pominje uposte(rest pauza,opadajuce serije ) jel to mozda zato sto je ovo za pocetnike,ovi snimci?
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2011, 01:20:28 pre podne od strane 13032355 » Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #3 poslato: Novembar 30, 2011, 06:42:43 posle podne »

Dosta korisnih stvari ima ovde :D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #2 poslato: Novembar 30, 2011, 11:07:20 pre podne »

Jeste, sve napisano i dalje stoji kad je Dorijanov trening u pitanju. Pogledaj njegov trening na bodybuilding.com koji je nedavno snimljen baš sa tom svrhom da prikaže Dorijanov sistem treninga.

Snimci će ti dati mnogo bolji uvid u detalje koji te interesuju, a imaš i sve zapisano do detalja:

http://www.bodybuilding.com/fun/dorian-yates-blood-guts-6-week-trainer.htm
Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #1 poslato: Novembar 30, 2011, 02:22:04 pre podne »

Kod bilo kog heavy duty sistema TUT nije toliko bitan koliko kilaža koja se diže i eventualno oslanjanje na specijalne taktike kao što su rest pauza, negativna ponavljanja i opadajuće serije (ove tri su primarne) i to samo u slučaju kada se rade slabije mišićne grupe, a Dorijan je uvek forsirao maksimalnu formu što kod njega znači kontrola nad pokretom kako se ne bi koristio momentum, a za tebe to znači nešto sporija negativna (kako bi minimizovao elastičnu energiju koja se stvara istezanjem mišićnih vlakana) i što brži pozitivni deo ponavljanja (kako bi se aktiviralo što više mišićnih vlakana i opet uz punu kontrolu samog pokreta) ALENE ovo si mi ti napisao kao odgovor na jednu od mojih tema..da li mozes ti ili jos neko da mi objasni kako da radim ovaj trening? mislim ,koliko vezbi se radi tu,koliko serija po grudi(procitao sam negde da ide samo jedna glavna) i jos ponesto bitno ...ako ima vec tema da mi je posaljete ako mozete ili neki lik objasnjenja :) hvala unapred
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 13 upita.