TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398268 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 15, 2024, 05:39:38 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Igor  (Pročitano 5048 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #9 poslato: Jun 13, 2012, 01:27:12 posle podne »

Hvala puno Zoltane, nemam predrasude prema suplementima i smatram ih nezamenljivim, ali bilo je mnogo drugih troškova tokom ove godine tako da sam više gledao na to da bude što bolja ishrana,a za suplemente ako ostane..

Tako i treba,prvo ishrana pa sve ostalo.
Sačuvana
igor0511
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 13, 2012, 01:17:46 posle podne »

Hvala puno Zoltane, nemam predrasude prema suplementima i smatram ih nezamenljivim, ali bilo je mnogo drugih troškova tokom ove godine tako da sam više gledao na to da bude što bolja ishrana,a za suplemente ako ostane..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #7 poslato: Jun 13, 2012, 01:14:48 posle podne »

Ovo je dosta dobro u odnosu na ranije sto se tice mase.Moze naravno bolje i bice bolje jer vidim da se trudis a to je ono najvaznije.Ako ne zelis uzimati supse onda se trudi da ishrana bude dobra i dobices kvalitet.
Sačuvana
igor0511
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 13, 2012, 01:10:57 posle podne »

Evo drustvo javljam se opet posle vise od godinu dana. Mogu da se pohvallim da sada imam oko 5kg vise nego prosle godine i zaista se nadam da nije sve salo. Bf je veci po mojoj proceni veci za oko 2-3% i to planiram da resim u toku narednih 2 meseca. Radio sam mnogo na ledjima koja su bila ocajna i jako zaostajala za nogama i grudima,tako da se nadam da je sad barem malo bolja situacija,evo kako to trenutno izgleda i poredjenje sa proslom godinom

http://www.dodaj.rs/f/2A/at/1vRdHlYf/untitled1.png
dubinom ledja sam posebno zadovoljan,ali to cu slikati ovih dana kada uhvatim neku bolju pozu :)
Evo i poreĂ°enja grudi
http://www.dodaj.rs/f/n/r5/3UOlcZyz/untitled2.png
jedna slika u koju sam pokušao da uklopim biceps,rame i noge,ali je loše ispalo
http://www.dodaj.rs/f/1L/xs/4157Ixw1/untitled3.png
Ono što mi jako smeta je što su noge izgubile dosta oblika od prošle godine pošto ih jedno vreme nisam trenirao zbog bolova, ali sad sam opet krenuo maksimalnim tempom i nadam se da će se to srediti.
I još jedna slika iz marta,tj početka definicije,sramota me i da je okačim koliko sam mastan :D
http://www.dodaj.rs/f/3v/XV/2A7bD5RC/imag0332.jpg
Razlika izmeĂ°u slika u poreĂ°enjima je oko 11 meseci.
Inače i dalje treniram u svojoj home-made teretani i ne planiram to da menjam pošto mi je sasvim dovoljna oprema koju ovde imam.
Što se tiče ishrane i suplementacije,nisam koristio suplemente od prošle godine i gledao sam da mi dnevni unos proteina bude preko 200gr,a sa UH sam malo eksperimentisao
Sačuvana
igor0511
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 13, 2012, 01:01:51 posle podne »

Mogu ti reci da imas idealnu visinu i tezinu,dobro je ,ko sto alen kaze peglaj ! :)

hvala druze na komentaru, tek sad videh :D inace otisla je kilaza dosta gore,a nazalost sa njom i bf..
Sačuvana
Peki
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ALL NATURAL !!!

« Odgovor #4 poslato: Februar 13, 2012, 11:20:46 pre podne »

Mogu ti reci da imas idealnu visinu i tezinu,dobro je ,ko sto alen kaze peglaj ! :)
Sačuvana
Još uvek sanjam mračne oblake da prolaze,
još uvek mislim kako jedna reč promeniće svet!
I onog dana kada mene više ne bude,
ni tada nema povlačenja, nema predaje!!!!
igor0511
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Maj 07, 2011, 11:31:36 pre podne »

Hvala, bice uskoro nove slike kad nadjem nesto sa vecom rezolucijom od 3 megapiksela pa ce te videti kako sad izgleda :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Maj 03, 2011, 08:38:37 pre podne »

Poz Igore, dobro na došo ;)

Lepo si napredovao, samo peglaj.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
igor0511
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 29, 2011, 10:21:29 pre podne »

Pozdrav svima, upravo sam se registrovao i nisam nasao temu za predstavljanje,pa cu da iskoristim ovu da se predstavim i pokazem slike. Uskoro punim 20 godina,imam ako se sve sabere 5godina staza u teretani, od cega smatram da su 2-3 godine pravilno treniganje,a ostalo rad po principu "od sprave do sprave" i celodnevni rad benc presa  ;D Visok sam 186cm, tezina varira od 85-87kg,najvise zbog unosa vode, bf ide od 7 do 12%. Obimi nisu nesto, ali trudim se da sredim ruke koje su bas lose, jedva 38-38,5cm hladne,grudi su 105cm, njih pokusavam da smanjem  :o jer radim kao fotomodel i ne bih trebao da imam grudi vece od 100cm,ali sredice se i to nekako valjda.. Slike nemam bas nove,evo jedna koja pokazuje izgled ledja posle 5-6 meseci treniranja i pre 8 meseci.
http://www.dodaj.rs/?17/cl/313Uptd7/1111.jpg
jedna slika stomaka na pola definicije pre 2 meseca
http://www.dodaj.rs/f/1o/NA/17lgawKl/12042011746.jpg
i polusaj da se slikam pred kraj treninga,nazalost neuspeo  :P

Inace,treniram svaki dan,treninzi su ponedeljkom,sredom,petkom i subotom sa tegovima,utorkom i cetvrtkom trbusnjaci+kardio i nedeljom samo kardio. Ovakva podela mi odgovara jer sam klasicni endo i uzasno se lako mastim i gojim,a i nije mi potrebna neka veca masa.
Ponedeljkom radim grudi+triceps(ravni benc bucicama 12,10,8,6,kosi bucimama 8,10,12 razvlacenje bucicama 3x12 i pek-dek 3x15,triceps radim povlacenje sajle 3x15, uski benc 4 serije 10,10,8,6 i 1-2 serije zagrevanja i francuski stojeci sa e-z sipkom 3x15 i ponekad ubacim propadanja sa opterecenjem jer mislim da mi ruke uzasno zaostaju i zeleo bih da ih povecam, bice slike uskoro :)
Sreda- Ledja+biceps( velsanje u preklonu 15,12,10,8, 3 serije sirokih zgibova do otkaza, testerisanje 10,10,12, lat na donjem koturu 2x25 i 3x10-15 mrtvo)
Petak ramena,takodje ne bas sjajna misicna grupa na meni, posebno trapezi koje forsiram malo,ovako to izgleda: Sedeci potisak sipkom 12,10,8,6 pre toga jedna serija zagrevanja,a zadnju seriju zavrsavam kako push press, potisak bucicama sedeci 6,8,10, podizanje bucica unapred 2x10, letenje u stranu,ugao 45 8,8,10, letenje u pretklonu 8,.8,10 i rotiram sleganje ramenima i povlacenje sipke do brade 3x15.
Noge radim Subotom,verovali ili ne,one su mi najjaca grupa misica,tako da i nije potrebno neko forsiranje,osim listova koji nisu nesot posebo,trening ovako izgleda: Cucanj 12,10,8,6, iskorak 2x15, mrtvo sa fiksiranim nogama i bez potpunog opruzanja 3x10-15 i spustanje sa jednom nogom na klupi,ne znam bas da opisem  ;D 3x10,a za listove 2 vezbe sa 3x15,trpam velike kilaze jer sam primetio da mi samo na taj nacin rade..
Ishrana je solidna,ne radim vise rotacije jer mi nisu odgovarale,tako da mi je ishrana prilicno ujednacena,ujutru jedem ovsene sa jogurtom ili whey-om i tunjevinu, sledeci obrok belo meso sa salatom i pirincem, obrok pre treninga meso illi neka riba sa krompirom, posle treninga slicno,ali u zadjne vreme ubacujem i crveno meso jer sam primetio da mi uopste ne smeta i u pwm-u whey+bcaa,ubacim jos jednu tunjevinu ako budem gladan ili sardinu,u suprotom imam jos jedan obrok koji se sastoji iz elle i maslinovog.
Od suplemenata koristim trenutno xplode no,100% whey i bcaa express,bcaa i no pre treninga i posle bcaa i whey.
Nadam se da vas nisam udavio pricom  ;D to je ukratko o meni,valjda cemo se lepo druziti  :D
P.S Neki me znaju sa yu-fitnessa gde sam admin
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.113 sekundi sa 19 upita.