TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 06:35:10 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: potrebna pomoc  (Pročitano 4752 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #17 poslato: Mart 14, 2012, 09:19:05 pre podne »

S obzirom da smo prešli već na druge teme, a da na ovom forumu i u ovoj firmi propagiramo zdravlje, bolji kvalitet života, lep izgled... nećemo sa suplementacije skretati na nedozvoljena sredstva.

Može jako lepo da se napreduje i uz disciplinovanu ishranu, trening, suplementaciju. Bez opasnosti da se ošteti zdravlje.

U svakom slučajno, srećno i samo pametno!

P.s. tema ide pod ključ
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #16 poslato: Mart 14, 2012, 12:44:20 pre podne »

Mnogo je to kompleksnije nego sto ti mislis,a na ovom forumu je zabranjena prica o hemiji,zato i ne dobijas odgovore.

P.S Srecno i pamet u glavu,kad nesto uzimas onda o tome nauci sve sto je potrebno da ne bi imao posledice.
Sačuvana
umetnikZAosecanjaZENSKA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Mart 13, 2012, 10:07:49 posle podne »

vazi .. prihvaticu to ako ces mi objasniti zasto i kako... dbol i protein... kasnije tribulus posle kure.. i ne znam sto bi to bilo zajebancija.. ali uredu
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #14 poslato: Mart 13, 2012, 09:51:45 posle podne »

jebiga prvi put solo.. znam da ne valja bas solo tj nije da ne valja nego dosta odpadne posle.. al sta je tu je...
to kura nije, to se zove zajebavanje...
Sačuvana
umetnikZAosecanjaZENSKA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Mart 13, 2012, 09:15:15 posle podne »

jebiga prvi put solo.. znam da ne valja bas solo tj nije da ne valja nego dosta odpadne posle.. al sta je tu je...
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #12 poslato: Mart 13, 2012, 08:35:56 posle podne »

cenim brate... poz
to solo metan kura? :D
Sačuvana
umetnikZAosecanjaZENSKA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Mart 13, 2012, 07:52:45 posle podne »

cenim brate... poz
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #10 poslato: Mart 13, 2012, 07:33:30 posle podne »

zato sto mi buraz nije dao da idem u teretanu... shvatas? bodem??? kao prvo dbol se unose oralno.. nebitno a svasta se moze nauciti za 4 meseca.. trenirao sam aktivno.. jeo dobro .. dobio 7 kg.. zadovoljan sam bio sve dok nije skola pocela da me unistava... al to sad nije bitno samo ti kazem necu da se svadjam , verovatno tj sigurno imas vise iskustva od mene svaka ti cast al ako neces da mi savetujes dobro nemoj da pises ni lose..
Aha, dianabol. Pa ok bro, ne znam ja mnogo shto shta ali se drzhim onoga shto znam. Sve u svemu, srecno.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
umetnikZAosecanjaZENSKA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Mart 13, 2012, 07:29:19 posle podne »

zato sto mi buraz nije dao da idem u teretanu... shvatas? bodem??? kao prvo dbol se unose oralno.. nebitno a svasta se moze nauciti za 4 meseca.. trenirao sam aktivno.. jeo dobro .. dobio 7 kg.. zadovoljan sam bio sve dok nije skola pocela da me unistava... al to sad nije bitno samo ti kazem necu da se svadjam , verovatno tj sigurno imas vise iskustva od mene svaka ti cast al ako neces da mi savetujes dobro nemoj da pises ni lose..
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #8 poslato: Mart 13, 2012, 07:16:54 posle podne »

cekaj u cemu je sad fora sa omalozavanjem ili slicno mozda sam pogresno shvatio... to je bio moj izbor... ja sam mislio da cu dobiti odgovor za tribulus a ono vredjanje... imam 16 godina pa sta?? sporedni efekti su isti bilo da imas 16 , 20 ili 40... ako te nece onda nece.. :D uzimanje zastite i normalna kolicina dianabola i ne moze nista da ti se desi.. ko kaze da moze taj nikad nije probao ja sam ceo zivot okruzen takvim ljudima koji naravno ima mnogo sporednih efekata to oni jos ublaze kad pisu po forumima.. ali ovi momci dobro znaju da koriste i za sad od njih 5-6 koje ja znam svi su odlicno uradjeni i nemaju probleme.. necu da se pravim pametan jel ovde na forumu vecina ljudi znaju 10puta vise od mene samo ne volim kad neko prica nesto a ne zna... poz

Citiraj mi shta si shvatio kao vredjanje i omalovazavanje?
Do pre 4 meseca nisi znao kako se pije gejner a sada se bodesh, o kakvoj mi ovde mudrosti prichamo?

Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
umetnikZAosecanjaZENSKA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Mart 13, 2012, 07:08:48 posle podne »

hvala drugar imam ovde neki protein pise da u sastavu od 36 grama ima 30 proteina ... mogo bih to da cepam imam 2 kile bice mi dosta jedno 2 merice sa vodom...  znaci tribulus nista?? :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #6 poslato: Mart 13, 2012, 07:07:13 posle podne »

Treba ti sto vise proteina,da ikoristis to sto vec radis sa sobom na najbolji nacin...
Sačuvana
umetnikZAosecanjaZENSKA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Mart 13, 2012, 06:39:15 posle podne »

cekaj u cemu je sad fora sa omalozavanjem ili slicno mozda sam pogresno shvatio... to je bio moj izbor... ja sam mislio da cu dobiti odgovor za tribulus a ono vredjanje... imam 16 godina pa sta?? sporedni efekti su isti bilo da imas 16 , 20 ili 40... ako te nece onda nece.. :D uzimanje zastite i normalna kolicina dianabola i ne moze nista da ti se desi.. ko kaze da moze taj nikad nije probao ja sam ceo zivot okruzen takvim ljudima koji naravno ima mnogo sporednih efekata to oni jos ublaze kad pisu po forumima.. ali ovi momci dobro znaju da koriste i za sad od njih 5-6 koje ja znam svi su odlicno uradjeni i nemaju probleme.. necu da se pravim pametan jel ovde na forumu vecina ljudi znaju 10puta vise od mene samo ne volim kad neko prica nesto a ne zna... poz
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #4 poslato: Mart 13, 2012, 06:26:16 posle podne »

16 godina i vec se trujesh tim sranjima? Ozbiljno? O Bozhe jebem ti, nevera
Sačuvana
umetnikZAosecanjaZENSKA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 13, 2012, 05:39:41 posle podne »

jaooj.. :D pa ja imam jos 3 nedelje da zavrisim kuru a mislio sam da ubacim tribulus pa sam pitao :D samo jel bi mi pomoglo da se napucam vise i da sacuvam masu posto znam da ce mi opasti jedno 40% od dobijenog.. al lepo od tebe sto se brines...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.109 sekundi sa 19 upita.