TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 10:33:59 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Problem sa grudima! Potreban savet.  (Pročitano 3298 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: April 06, 2012, 04:43:13 posle podne »

OMG lekar ti je rekao da se to rešava plastičnom hirurgijom? WTF, treba da menjaš lekara, pošto jedina hirisška intervencija koja to može rešiti je ugradnja silikonskih implanata...LOL

Što se rešavanja samog probelema u teretani tiče nema rešenja, takva ti je genetika i ništa to neće promeniti. Tvoje grudi su tako graĂ°ene i tu nema ništa loše, prihvati to kao takvo i samo bilduj, a zanemari kako to izgleda jer promeniti nećeš.

Vremenom ćeš imati manje očigledan prostor, ako nabaciš dovoljno mase na grudi, ali nikada nećeš u potpunosti pupuniti taj deo grudi...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
PartyMaker
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 06, 2012, 03:34:52 posle podne »

Pozdrav, (ako neko moze da premesti temu, nije joj mesto ovde) :)
Kao sto u naslovu pise moj problem je vezan za grudi. Al' nije u pitanju rast ili sl. vec je problem genetske prirode, imam siri razmak, tj. kao neku rupu iznedju grudi. Kao mladji sam isao rekreativno u teretanu i bio veoma utegnut sa nekih 82-3kg pa se taj deformitet nije ni poznavao jer su grudi bile ravne sa stomakom. E sad, kako sam ponovo pre godinu i po dana krenuo aktivno da treniram grudi su pocele lepo da rastu ali je razmak postao sve uocljiciji, i nastala je rupa izmedju grudi, i leva strana mi je veca od desne jer je desna nekako spustenija.
Posto je doslo do zastoja u rastu i spremam se da uzmem protein i glutamin, zelim prvo da resim problem grudi da ta razlika ne bi bila jos veca.
Isao sam kod doktora opste prakse i on mi nista konkretno nije rekao, tj. po njegovom misljenju tu samo pomaze oepracija u nekoj klinici za plasticnu hirurgiju, da se to ne radi u drzavnim bolnicama.
Ako neko ima konkretan savet ili zna gde mi ovo moglo da se sredi bio bih mu veoma zahvalan.
Ostavljam i sliku da vidite o cemu se konkretno radi, razmak je u donjem delu sirok oko 3cm, visok je oko 5cm i na vrhu je sirok oko 1.5cm, i nemoguce ga je popuniti, sama kost prevucena kozom.

« Poslednja izmena: April 06, 2012, 04:04:34 posle podne od strane PartyMaker » Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.297 sekundi sa 18 upita.