TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 09:20:33 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Da li je dobar plan i program  (Pročitano 1185 puta)
Milan_Dexter
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 13, 2014, 12:27:58 pre podne »

E ovako ljudi treba mi predlog i plan za nedeljni trening šta i kako raditi kojim danima , s'obzirom da sam skoro napravio kućnu teretanu a imam sada dosta slobodnog vremena želeo bih da krenem aktivno da dižem tegove ali mi treba dobar plan i program,pricao sam sa nekim ljudima i nisu mi bili najjasniji pa rekoh da pitam vas ovde iskusne za neki dobar nedeljni plan i program kako da raspodelim i kojim danima biceps,triceps,ramena,ledja,grudi,noge:D
Sačuvana
Uspeh je zbir malih napora, ponavljanih iz dana u dan.
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Februar 02, 2014, 01:24:52 pre podne »

I ja bih ti isto savetovao da odvojiš trening ramena od treninga nogu,tako da možeš da treniraš 2 dana pa jedan pauza pa opet dva dana treninga i tako u krug.
Trening program ti deluje ok,samo ubaci mrtvo dizanje u čučanj to su ti dve osnovne vežbe i ne bi trebao da ih izbegavaš.Koji je tvoj cilj i šta želiš da postigneš ovim načinom treniranja?Koliko dugo treniraš?
Sačuvana
Jovan Djordjevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 29, 2014, 06:36:30 posle podne »

Poceo sam od skoro da idem u teratanu 97 sam godiste imam 71kg i visok sam 182cm.
I sad radim ovako:
1. Grudi/Biceps (Prvo pocem sa bench, onda idem na kosi bench, posle toga na ravnu klupu ono sa bucicama kao razvlacenje neznam kako se tacno zove, zatim, zatim ona masina koja se gura laktovima sve do grudi, onda biceps sa onom kosom sipkom, na onu spravu gde prebacis ruke preko pa fokusiras samo biceps i na kraju sa bucicama klasicno)
2. Ledja/Triceps(Pocnem sa onom masinom sto se vuce iza ledja do galave pa se vrati gore i tako, zatim idem ispred glave ista masina, zatim veslanje, onda ona vezba za donji deo ledja slicna kao trbusnjaci samo sto se spustas dole, zatim triceps sa onom sipkom sto ide kao kocka na sredini uski hvat i na ravnoj klupi spustanje do cela i onda ispravim ruke, zatim masnia ona sto se vuce na dole za triceps, i na kraju sa bucicama iznad glave spustanje onako)
3. Ramena/Noge (Pocenm na onu masinu sto se spusta slicno kao bend samo sto se sedi i spusta se do brade sipka prvo od pozadi pa onda spreda, zatim sa onom ravnom sipkom izdizanje onako do brade sa laktovima iznad sipke, zatim sa bucicama izdizanje sa strane za gornji deo ramena, onda noge ona presa, pa onako sto se dize nogama masina ona i na kraju za listove masina)

Sve ponavljam po 12puta u 3 serije. Neznam kako se vezbe zovu pa sam pokusao da sto bolje objasnim ako nesto ne razumete pokusacu jos bolje da objasnim. Da li je dobro raditi ramena i noge zajedno jer mi je jedan covek rekao da treba da imam poseban dan za noge i poseban dan za ramena ali mi je ovaj instruktor za sada dao ovkak plan, posle koliko vremena treba da ubacim jos pokoju vezbu i seriju.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 18 upita.