TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403945 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 01, 2025, 07:31:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tanaskovic Tihomir  (Pročitano 2743 puta)
Tanaskovicfjvt
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Mart 22, 2014, 04:39:22 pre podne »

Nemam bas nesto puno slika,ali evo jos jedna od prosle nedelje.
Sačuvana
Tanaskovicfjvt
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 22, 2014, 04:28:10 pre podne »

Evo ovako pre svega.Zovem se Tihomir Tanaskovic,imam 18 godina.Kilaza sa prve dve slike mi je 105 kila.Trebalo mi je oko godinu dana da se sredim i izrezem.Proslo leto sam dostigao neki "vrhunac" i sisao sam na 75 kila.Dok sam bio jako zaludjen i motivisan,od suplemenata sam uzimao whey protein,dyma burn sagorevac i kasnije sam kombinovao bcaa i n.o.U septembru sam prestao skroz sa treninzima jer sam bio jako izmoren i nisam imao vise volje za nista.Taj period dok nisam trenirao sam jeo sve i svasta,uglavnom junk food.Vikendom sam imao obicaj i da se napijem.Sa treninzima i maksimalno sredjenom ishranom sam poceo 1.Februara ove godine ponovo.Znaci vec nekih 2 meseca sam od prilike na "starom" rezimu :) Trenutno nista nemam od suplementacije,jer je moj cale veliki protivnik toga i ne mogu nikako da ga nagovorim da mi uzme bar neki protein.Pokusavam iz ishrane maksimalno da izvucem.Visok sam oko 183cm i trenutna kilaza mi je 80kg.Evo slika od leta kad sam bio maksimalno izrezan.Pozdrav :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.pansport.rs/forum/index.php?action=dlattach;topic=179551.0;attach=482535;image
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #2 poslato: Mart 21, 2014, 08:21:24 posle podne »

Pozdrav, Tihomire. :)

Opiši nam malo svoju transformaciju (kg pre i posle, period vežbanja, visina, ishrana...), a možeš postaviti i još koju fotografiju.
Sačuvana
Tanaskovicfjvt
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2014, 07:08:33 posle podne »

Evo neke novije slike,nisam dugo nista okacio :) Pozdrav
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.042 sekundi sa 14 upita.