TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398268 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 15, 2024, 06:03:38 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Stefan Sliki (masa)  (Pročitano 6953 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #38 poslato: Februar 07, 2009, 12:31:23 pre podne »

Ja cu malo da smirim jer ocigledno je doslo  do nesporazuma...vidim da sam se lose izrazio...ako ti sa ODREDJENom tezinom teras do otkaza progresivno to je max tezina za tu seriju u tom reonu ponvljanja...ali ako si mislio da ides lagano pa kolko uradis onda stojim i dalje iza ovoga sto sam rekao....

Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Februar 06, 2009, 07:38:04 posle podne »

Nisam ja rekao male tezine, neka radi on to i sa 200kg ako moze...
Sačuvana
I don't give a fuck
Nitro
Gost
« Odgovor #36 poslato: Februar 06, 2009, 07:30:05 posle podne »

PA ja nisam rekao DA TO NIJE OK SPARTAK...ali ti si odma pljuno bez razmisljanja..on je pocetnik upravo tako...znash koliko pocetnika kada krene recimo krene sa ortakom i uradi sam 5-6 ponvljanja i ortak mu svaki trening pomogne jos 3...ili u tvom slucaju drop setovi...POCETNIK reaguje ,i sam to dobro znash na bilo koju vrstu stresora mnogo adaptivnije od nekog ko trenira dugo....ja nisam ni mislio KILAZE NA RACUN FORME...ali on je ovde konkretno rekao male kilaze ''lagane'' i samo forma....pa cekaj ako ti mozes nesto da dignes 6 x u pravilnoj formi...zar ti i sam posle odredjenog vremena ne tezis da u ISTOJ formi dignes vece tezine...bez obzira na drop setove i napredne tehnike itd...?razmisli malo i shvatices da pricamo o istoj stvari a ne da pravimo nesporazum za dzabe
Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Februar 06, 2009, 06:45:54 posle podne »

ja sam mom rodjaku koji je apsolutni pocetnik pokazao tehnike superserija i mini giganta, pred zamor,dropset, uz adekvatnu ishranu i suplementaciju covjek je za nepunih godinu dana dobio 5-6kg ciste misicne mase bez trunke sala, a uopste nije radio piramidalni trening kao ni klasican split sistem, tako da ti te weiderove praistorik teorije padaju u vodu, samo ti citaj knjige, lijepo je kad je covjek elokventan i nacitan
Sačuvana
two more...no matter what...!
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Februar 06, 2009, 06:41:12 posle podne »

joooooooooj joooooj PA NEKAZEM JA DA JE TEZINA IZNAD FORME...ALI DECKO TO STO  ti OSECAS grudi je samo jedan DEO POSLA...grudi treba da rastu a OSECATI ih kazem opet nemora da ima nikakve veza sa tim...kao NI UPALE...dakle ti mozda sada napredujes...ali ako ne postujes PROGRESSIVE overload pre ili kasnije ce ti rast i ako ga ima zastati...moras uvek stremiti da dignes vise ...jer pravilna forma je bitna ali velike misice grade velike tezine....sto onda jay cutler(neznam sto mi je on pao na pamet xD) nedize 70kila? :) pozdrav

posle toliko vremena na forumu ovoliko gluposti izlupati je stvarno blam

Kao prvo nisu gluposti nego ti sebe preispitaj,i procitaj ponovo...a drugo za razliku od tebe koji ono sto znash ucis po forumima ja sam citam knjige,i sa foruma nisam nista naucio sem od ljudi koji znaju sta pisu,dok ti ceo dan blejis po 10et foruma i stices znanje i iskustvo.. a onda  uskaces ko baba na federe bez argumenta koji ima veze za temom..rock on

@ jojevta naravno ako racunas shock tehnike...ali slozices se da to nemoze dugo da traje i da se to isto neradi kada neko tek pocinje...vec posle dooobrog vremena probijanja progresivnog preopterecenja...

@Hans jel ti dizes svoj maksimum u pravilnoj formi ili ides recimo....60% ?-.-
haha
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #33 poslato: Februar 06, 2009, 06:38:48 posle podne »

joooooooooj joooooj PA NEKAZEM JA DA JE TEZINA IZNAD FORME...ALI DECKO TO STO  ti OSECAS grudi je samo jedan DEO POSLA...grudi treba da rastu a OSECATI ih kazem opet nemora da ima nikakve veza sa tim...kao NI UPALE...dakle ti mozda sada napredujes...ali ako ne postujes PROGRESSIVE overload pre ili kasnije ce ti rast i ako ga ima zastati...moras uvek stremiti da dignes vise ...jer pravilna forma je bitna ali velike misice grade velike tezine....sto onda jay cutler(neznam sto mi je on pao na pamet xD) nedize 70kila? :) pozdrav

Kao prvo nisu gluposti nego ti sebe preispitaj,i procitaj ponovo...a drugo za razliku od tebe koji ono sto znash ucis po forumima ja sam citam knjige,i sa foruma nisam nista naucio sem od ljudi koji znaju sta pisu,dok ti ceo dan blejis po 10et foruma i stices znanje i iskustvo.. a onda  uskaces ko baba na federe bez argumenta koji ima veze za temom..rock on

@ jojevta naravno ako racunas shock tehnike...ali slozices se da to nemoze dugo da traje i da se to isto neradi kada neko tek pocinje...vec posle dooobrog vremena probijanja progresivnog preopterecenja...

zavisi sta ti smatras maximum? da li je maksimum 120 kila koje dizes 1 i spustas jedan sekund,ili 90 kila koje dizes 2 i spustas 4??Zapitate se

ja licno ni na aas ne dizem kilaze jer ne volim  da trpam tegove zbog mogucih povreda,samo povecam intenzitet smanjenjem odmora,povecanjem broja serija itd

istina je da je povecanje tezine najrasprostranjeniji nacin,ali nikako jedini nit efikasniji od drugih

Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
jojevta
Gost
« Odgovor #32 poslato: Februar 06, 2009, 06:14:16 posle podne »

da ALI,jedino sto ce pocetnik napraviti gomilanjem tegova na sipku je ostecenje i povrede zglobova i tetiva
tako da treba voditi racuna
ovo govorim iz svog iskustva,jer kada sam pocinjao ,mislio sam da sto vise tegova napakujem na sipku da cu vise misica napravit - jbg posle sam skontao da to tako ne ide,i rezlutatt toga je i povreda levog ramena koju vucem

pa sam morao da pribegnem drugim metodam da stimulisem misic na hipertrofiju
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #31 poslato: Februar 06, 2009, 05:58:16 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #30 poslato: Februar 06, 2009, 05:54:27 posle podne »

nope,ima mnogo vise faktora od kolicine tegova na sipci
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
jojevta
Gost
« Odgovor #29 poslato: Februar 06, 2009, 05:29:28 posle podne »

velike tezine nisu jedini nacin da bi naterao misic na rast

Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Februar 06, 2009, 05:18:18 posle podne »

Sačuvana
>>ICEMAN<<
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Shut The Fuck Up and Train

« Odgovor #27 poslato: Februar 06, 2009, 02:18:13 posle podne »

U pravu si Nitro bez velikih tezina nema ni rasta... :D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #26 poslato: Februar 06, 2009, 08:22:37 pre podne »

Sačuvana
Stefanm
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Februar 05, 2009, 09:50:07 posle podne »

Ma tezina nije toliko bitna, vazno je da osecas muskul.
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Februar 05, 2009, 09:09:33 posle podne »

Ma jbt, osjecam dobro grudi posle takve vrste treninga, gornji dio pogotovo, pokusavao sam na sve nacine i ovo mi se za sada najbolje pokazalo...
Sačuvana
I don't give a fuck
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.187 sekundi sa 18 upita.