TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399849 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 08:44:03 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Upotreba suplemenata  (Pročitano 7290 puta)
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #40 poslato: Maj 18, 2014, 02:20:21 posle podne »

Samo jos da pitam za trening, iz ličnog iskustva da li smatrate da je bolje da radim 1. dan grudi i triceps 2. dan ledja i biceps ili da ostavim sve posebno kao i do sada 1.samo grudi 2.samo ledja ...

Bolje je prvo raditi sinergiste pa kasnije antagoniste

A koji su to sinergisti, a koji antagonisti?

Najveći napredak vidim na grudima i rukama dok mi ledja malo stagniraju, pa bih zeleo najbolje da pogodim ledja i ramena u sledećem periodu

U tom slucaju odvoji dan za ledja (5 vezbi max), grudi i triceps radi zajedno a u zasebnom danu ramena (4 vezbe max) s nekom manjom misicnom partijom.

Ako ti ledja zaostaju a ruke napreduju onda lose izvodis te vezbe. Svaka pokret za ledja mora da krene iz ledja a ne iz lakta. Bolja koncentracija i manje tezine.
Sačuvana
Mario96
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Maj 18, 2014, 01:52:16 posle podne »

Samo jos da pitam za trening, iz ličnog iskustva da li smatrate da je bolje da radim 1. dan grudi i triceps 2. dan ledja i biceps ili da ostavim sve posebno kao i do sada 1.samo grudi 2.samo ledja ...

A koji su to sinergisti, a koji antagonisti?

Najveći napredak vidim na grudima i rukama dok mi ledja malo stagniraju, pa bih zeleo najbolje da pogodim ledja i ramena u sledećem periodu
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #38 poslato: Maj 16, 2014, 09:41:28 posle podne »

Sve zavisi od razvoja pojedinacnih grupa i prioriteta u treninga,treba probati sve.
Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #37 poslato: Maj 16, 2014, 09:46:12 pre podne »

Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Maj 16, 2014, 09:24:52 pre podne »

Neka standardnog progama koji bi svima isto odgovarao. Probas oba pa vidis sta ti vise odgovara.
Sačuvana
Mario96
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Maj 16, 2014, 09:22:45 pre podne »

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #34 poslato: Maj 15, 2014, 02:14:42 posle podne »

Ja smirujem organizam dok spremam klopu, a na to ode oko pola sata. :D Kad god mogu, uvek biram da jedem taze spremljenu hranu, a ne onu satima ili danima ranije pripremljenu. To se posebno odnosi na pirinač, a meso mogu i od prekjuče (ako moram). ;D

e vidiš ja posle treninga nisam nizašta, ne komuniciram i mrzelo bi me da bilo šta spremam...  ja to sve unapred :) :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Maj 14, 2014, 08:46:20 posle podne »

Jel bi trebao da jedem nakon treninga i ako odmah nakon treninga uzmem i mericu proteina ili ce mi to biti previse za tako kratak period?
Nakon treninga whey,45 min nakon toga obrok.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #32 poslato: Maj 14, 2014, 08:17:04 posle podne »

Ja smirujem organizam dok spremam klopu, a na to ode oko pola sata. :D Kad god mogu, uvek biram da jedem taze spremljenu hranu, a ne onu satima ili danima ranije pripremljenu. To se posebno odnosi na pirinač, a meso mogu i od prekjuče (ako moram). ;D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #31 poslato: Maj 14, 2014, 02:28:36 posle podne »

merica proteina je negde oko 120 kcal  (zavisi od konkretnog proteina naravno...) ali hoću da kažem to je jako malo a plus u pitanju je čist protein.   Dakle odmah posle treninga whey i taman dok stigneš kući, smiriš organizam... navali na klopu ;)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Maj 14, 2014, 06:43:42 pre podne »

Jel bi trebao da jedem nakon treninga i ako odmah nakon treninga uzmem i mericu proteina ili ce mi to biti previse za tako kratak period?
Nece biti previse. U sat vremena je skroz ok da uguras i pwm i cvrst obrok.
Sačuvana
Didza
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Maj 13, 2014, 10:06:37 posle podne »

pozdrav druze, najbolje je da popijes whey odmah nakon treninga i sacekas 45-60 min i pojedes 200g piletine i 150 pirinca cini mi se da je ovo ok
Sačuvana
Mario96
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Maj 13, 2014, 09:56:43 posle podne »

Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Maj 11, 2014, 08:04:40 posle podne »

Imam upale ja msm jer svaki trening radim sa većim opterećenjima, istežem se samo kada radim noge.
Probaću da računam i merim pa da vidim hoće li biti bolje nego sada
Upala misica je posledica nakupljanja mlecne kiseline nakon  anaerobnog procesa,i traje oko 2 h nakon treninga.Kasnija upala je posledica mikrotraima aktinskih I miozinskih vlakana tokom treninga.Staticko istezanje ,ishrana,suplementacija,odmor su faktori od kojih zavisi brzina oporavka.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Maj 11, 2014, 02:34:25 posle podne »

Biće sigurno bolje ako budeš računao. Isteži se i kada radiš gornji deo tela.Kažem ti,ne bi smeo da imaš upale posle svakog treninga....
« Poslednja izmena: Maj 12, 2014, 10:04:56 posle podne od strane Miletić Dušan » Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.131 sekundi sa 18 upita.