TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397970 Teme od strane 25049 Članovi Poslednji član: mihailomikedjordjevic1987

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:27:30 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje oko fat burnera  (Pročitano 2499 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 18, 2015, 10:06:55 posle podne »

Pozdrav svima,
Malo pre sam otkrio ovaj forum i bas je ono sto mi treba,ali nigde nisam mogao da nadjem odgovor na ono sto me zanima.
Ovako stoji situacija :Imam 17 godina i na dijeti sam nepuna 3 meseca,smrsao sam 15kg i trenutno imam 102kg i visok sam 194cm.Dijeta mi se sastoji iz jednog obroka dnevno ( pomesano povrce i konzerva tune bez ulja sto je skupa oko 700 kalorija cini mi se ) i cheat day jednom u dve nedelje.Uskoro krecem u teretanu i planiram da koristim neke suplemente.Kontam da mi je jos rano da uzimam protein s obzirom da nisam gotov sa dijetom pa bi neki fat burner bio dobar.Zanima me sledece : Koji je fat burner najbolji,da li postoji neka vrsta koja steti zdravlju i da li je stetno uzimati fat burner kada je unos kalorija bas nizak? Hvala !

Nije zlato sve što sija u svetu dijeta...ne treba biti povodljiv, a još manje slepo verovati svemu što vidimo na yt...

Sa 17 godina tvoje telo još uvek raste i razvija se, ovakvim "dijeta - sistemom" sebi nanosiš više štete nego li koristi...

Ovo bi trebalo da bude neka varijanta "kontrolisanog gladovanja", all je ipak najprostije rečeno gladovanje, koje će dovesti ne samo do gubitka masnih naslaga, nego i drastičnog gubitka mišićne mase...kao i ugrožavanja sopstvenog zdravlja...usporavanja metabolizma, kao i "jo-jo" efekta po prestanku dijete( kilogrami se vraćaju još brže)...

Molim da ozbiljnije priĂ°eš problematici gubitka masnih naslaga...a ne da ideš u krajnost...možda je jedan obrok dnevno dovoljan za "preživljavanje" u ovom "statičnom periodu", ali kada kreneš intenzivnije sa teretanom, 1 obrok dnevno koji nema ni dovoljno zdravih masti, ni proteina, ni hidrata, niti može da zadovolji osnovne potrebe ( BMR), postaje put sigurnog poraza...

DETALJNO PROČITAJ...

O planu ishrane i odabiru namirnica... http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/plan-ishrane-za-poetnike.html

O greškama koje moraš otkloniti da bi proces redukcije masnih naslaga protekao u najboljem redu i sa što manje rizika... http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/najee-greke-u-fazi-rada-na-skidanju-masnih-naslaga.html

« Poslednja izmena: Oktobar 18, 2015, 10:12:20 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Oktobar 18, 2015, 09:30:29 posle podne »

Trebao bi imati 4-5 obroka u toku dana, ostavi se ovakvih debilnih stvari sa interneta. Da li si ranije trenirao u teretani ?  Pre kupovine suplemenata bi pozeljno da ishranu dovedeš u red :)
Sačuvana
Chinchiilla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 18, 2015, 07:23:17 posle podne »

Ja sam ozbiljan.Ako nije problem da mi neko odgovri na pitanje umesto sto se svi cude. Evo link od dijete https://www.youtube.com/watch?v=9WjvR9cKhu8 .
Sačuvana
Harry_Callahan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 18, 2015, 06:53:08 posle podne »

jel se ovaj zeza sa nama? 1 obrok dje nadje tu dijetu  ???
Sačuvana
Chinchiilla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 18, 2015, 06:18:04 posle podne »

Jel to lose? Cuo sam za "Intermitten Fasting " dijetu na netu.Poprilicno je poznata i svi kazu da je dobra stvar.Stvarno ne znam ali ocigledno pomaze :)
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 18, 2015, 06:13:48 posle podne »

1 obrok dnevno?  :(  ???  :-\
Sačuvana
Chinchiilla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 18, 2015, 06:12:45 posle podne »

Pozdrav svima,
Malo pre sam otkrio ovaj forum i bas je ono sto mi treba,ali nigde nisam mogao da nadjem odgovor na ono sto me zanima.
Ovako stoji situacija :Imam 17 godina i na dijeti sam nepuna 3 meseca,smrsao sam 15kg i trenutno imam 102kg i visok sam 194cm.Dijeta mi se sastoji iz jednog obroka dnevno ( pomesano povrce i konzerva tune bez ulja sto je skupa oko 700 kalorija cini mi se ) i cheat day jednom u dve nedelje.Uskoro krecem u teretanu i planiram da koristim neke suplemente.Kontam da mi je jos rano da uzimam protein s obzirom da nisam gotov sa dijetom pa bi neki fat burner bio dobar.Zanima me sledece : Koji je fat burner najbolji,da li postoji neka vrsta koja steti zdravlju i da li je stetno uzimati fat burner kada je unos kalorija bas nizak? Hvala !
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.093 sekundi sa 19 upita.