TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 02:38:39 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: My name is Radovan, Kilavi Radovan  (Pročitano 1575 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Decembar 07, 2015, 12:06:50 pre podne »

odgovori mi na pitanja - da viim o čemu se tačno radi kod tebe
... napisaću ti program za tvoj problem...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Decembar 07, 2015, 12:06:02 pre podne »

da li ima bola pri napinjanju stomaka?
da li ima bola pri kijanju, kašljanju?
da li ima bola podizanju glave i ramena od podloge u ležećem položaju na ledjima?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 07, 2015, 12:04:49 pre podne »

bilo bi dobro  da okačiš sliku sa obeleženim mestom bola - jasno mi je otprilike regija u kojoj postoji bol - ali važno je da znam tačno mesto bola...oji ili
što se tiče preponske kile:
- postvidljiva kila
- ili je otvoren preponski kanal (sklonost za nastanak kile)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Decembar 06, 2015, 11:19:28 posle podne »

Pozdrav Radovane, dobrodošao na Pansport forum  :)
pročitao sam tvoj txt o povredi. Prvi utisak po onome što si napisao je da nije stanje ozbiljno i da nije sigurno da se radi o preponskoj kili...
moguće da si opteretio trbušni zid i kilni otvor - ali tu još ne treba razmišljati o kili (herniji)...
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
Van mreže Van mreže

Say no to racism!

« Odgovor #2 poslato: Decembar 01, 2015, 09:21:17 posle podne »

Pozdrav ljudi!

Pomagao sam drugu prilikom istalacije neke masine, jedan tezi deo smo spustali sa palete, na kontra strani njih dvojica, ja sam, sve proslo ok, najnormalnije, posle dan-dva dana osetih tup bol u stomaku, po sredini stomaka par cm ispod pupka i povremeno, ali znatno redje ukoso malo nize na levoj strani. Nije ono klasicno u preponama, po meni, dosta iznad. Apsolutno nista nije vidno, samo unutra boli.

Mirovao 7-8 dana, bol i dalje prisutan, kad ustajem iz kreveta, bilo sta da dizem, sedam u auto i sl ...

Odoh juce do hirurga. Standarna procedura, lezem na krevet, doktor pere ruke, navlaci latex rukavice i zavlaci prst ili dva u prepone, jezivo nelagodno. Kaze kaslji. Sve ok. Kazem da me ne boli tu nego gore.

Dijagnoza - kila. "To ce sad da pocne da se spusta dole i krenuce napolje za godinu-dve kroz kanal u preponi i tad operacija. Mirovanje 10ak dana, nista od sporta godinu-dve."

Hirurg bas iskusan, i delovao mi je 100% siguran u to, iako mene buni sto nista nije vidno i sto nicega nema u tom kanalu u preponi.

E sad nisam u nekoj formi, nekada trenirao, stigla deca i malo sam se zapustio, poslednjih par god, mada sporadicno svratim do teretane, ali poslednjih par meseci nista.

Ima li pomoci?!?

Hvala!

Niste trenirali par godina, pa bi sad kad je doslo do povrede da trenirate? Samo nastavite normalnim zivotom, kad se sve sredi i doktor kaze da mozete, onda... Sve najbolje.
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
radiostar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 01, 2015, 06:59:23 posle podne »

Pozdrav ljudi!

Pomagao sam drugu prilikom istalacije neke masine, jedan tezi deo smo spustali sa palete, na kontra strani njih dvojica, ja sam, sve proslo ok, najnormalnije, posle dan-dva dana osetih tup bol u stomaku, po sredini stomaka par cm ispod pupka i povremeno, ali znatno redje ukoso malo nize na levoj strani. Nije ono klasicno u preponama, po meni, dosta iznad. Apsolutno nista nije vidno, samo unutra boli.

Mirovao 7-8 dana, bol i dalje prisutan, kad ustajem iz kreveta, bilo sta da dizem, sedam u auto i sl ...

Odoh juce do hirurga. Standarna procedura, lezem na krevet, doktor pere ruke, navlaci latex rukavice i zavlaci prst ili dva u prepone, jezivo nelagodno. Kaze kaslji. Sve ok. Kazem da me ne boli tu nego gore.

Dijagnoza - kila. "To ce sad da pocne da se spusta dole i krenuce napolje za godinu-dve kroz kanal u preponi i tad operacija. Mirovanje 10ak dana, nista od sporta godinu-dve."

Hirurg bas iskusan, i delovao mi je 100% siguran u to, iako mene buni sto nista nije vidno i sto nicega nema u tom kanalu u preponi.

E sad nisam u nekoj formi, nekada trenirao, stigla deca i malo sam se zapustio, poslednjih par god, mada sporadicno svratim do teretane, ali poslednjih par meseci nista.

Ima li pomoci?!?

Hvala!

Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.112 sekundi sa 18 upita.