TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 08:22:09 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Fudbal(plan treninga u teretani)  (Pročitano 2982 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Januar 12, 2016, 10:42:47 posle podne »

Ja bih ti predložio neki cros fit trenining ako imaš u blizini neki takav klub, a ako ne onda neki pl program kojim bi radio snagu i eksplozivnost.
Sačuvana
Makicaa4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Januar 12, 2016, 08:36:26 posle podne »

Nece da kupi niko... Bolje me izgubiti, nego naći
Sačuvana
Makicaa4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Januar 12, 2016, 08:33:17 posle podne »

Prosek bio 2,4 gola po utakmici, sad kad sam na stoperu 1,7 je prosek, razmisljaju da me stave napred, pa da ne primaju, ne moraju ni da daju :D
Sačuvana
Makicaa4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Januar 12, 2016, 08:23:35 posle podne »

Hahhahaha tako nešto :D nisam loš ni na beku, pod uslovom da se igra do centra i nazad, što bi se reklo kofa igrač, do kofe i nazad :D
Uglavnom hvala ti Ragnare LothbroČe :D
Sačuvana
Makicaa4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Januar 12, 2016, 06:03:59 posle podne »

Hhahah i to što kažeš :D
Ono lepo sam uraĂ°en, jak stomak i leĂ°a, ramena, štaviše i six pack imam na ovu kilažu, sa tim da je loš donji stomak, i bočni imam jaastučiće što bi se reklo, a operisao sam prepone, pa sam samo na stomaku radio jedno vreme i leĂ°ima..ali noge su mi sabijene i debele..  Jake su, kad se rvem sa nekim i to, noge nikako ne posustaju, stoje u mestu kao i u duelima, ali butine i listovi su bas debeli, to najviše i zeza.. Tako sam i mislio kao što kažeš, dodatak naravno, treninzi fudbalski plus teretana, i suplementi, valjda ce biti to dobro :D
Sačuvana
Makicaa4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 12, 2016, 11:04:29 pre podne »

Pre nego sto mi pocnu pripreme, voleo bih da krenem u teretanu da vezbam, pa bih vas pitao za neki trening program za fudbal, posto nisam bas strucan, tj nisam uopste haha... Znaci rad fudbalera u teretani.. Imam 20godina, 184cm/84kg, stoper sam, pa mi bitno da budem jak i skocan, ali i hitar, a tu sam najtanji(u hitrini, koordinaciji). Od suplemenata pijem vitaminsko-mineralski kompleks od Natrola, hydro powder, l karnitin i mislio sam da ubacim jos glutamin ili tako nesto, sta vi kazete, treba li jos nesto? Jesam naporan, ali sta cu kad ne znam, sirovina obicna, i hvala vam unapred.. ;D
« Poslednja izmena: Januar 12, 2016, 11:10:35 pre podne od strane Makicaa4 » Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 18 upita.