TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 04, 2025, 10:32:20 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje za upucene  (Pročitano 6188 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #19 poslato: April 06, 2007, 10:22:33 posle podne »

E bogami cu onda morati i ja to da probam za jedno mesec dana.

A markoni sta podrazumevas pod lactic asid,znam sta znaci nego kao da govoris o tipu treninga?
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
mikiveliki
Gost
« Odgovor #18 poslato: April 06, 2007, 10:18:13 posle podne »

ja sutra grudi ledja ,  nakon zestokog rintanja uzeo sam malo odmora od defke , jedno 10 dana taman 2 ciklusa gvt da odradim pa onda na lactic acid  mesec dana
...u pocetku (sve do 4 serije) sve je delovalo vrlo "naivno" nakon toga ruke nisma vise osecao a onda u posle 8. serije kao da je neko okrenuo prekidac i sve je nestalo. Superiorno sam finisirao preostalu 9. i 10.seriju. Nakon toga samo sam "doradio" ramena. U propadanjima sam ih prethodno radeci triceps naprosto razorio!

Iskreno receno za svega 3 nedelje ja sam naprosto eksplodirao na ovom programu i to ljudi i teretani vide! Nazalost kada im pomenem sta treba da urade (10 x 10 =100 necega) uglavnom odmahuju glavom sa nevericom i verujem da kad okrenem glavu kazu:" ovaj je opet na hemiji".

A meni brate neka milina nikad se bolje nisam osecao i nikada nisam bio veci, dobro mozda dok sam se takmicio ali to je sada neka druga prica...
« Poslednja izmena: April 06, 2007, 10:22:43 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: April 06, 2007, 10:17:17 posle podne »

pa planiram da se slikam pre nego sto krenem sa lactic acid ali moram da savatam nekoga da me slika pre svega da bi video kako cu to odraditi   ali kako mene mrzi da radim ono sto ne moram , nista ne garantujem
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #16 poslato: April 06, 2007, 10:12:36 posle podne »

Markoni moras neke slike da stavis da vidim kako radi onaj 10x10 trening
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: April 06, 2007, 10:05:49 posle podne »

ja sutra grudi ledja ,  nakon zestokog rintanja uzeo sam malo odmora od defke , jedno 10 dana taman 2 ciklusa gvt da odradim pa onda na lactic acid  mesec dana
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #14 poslato: April 06, 2007, 03:52:32 posle podne »

Problem je sto svi gledaju lika pored u teretani koji uz cimanje dize neku super kilazu pa oce i oni...

Pazi, ja tako ne radim prilicno sam "neupadljiv", pa opet svi gledaju u mene...

;D E pa neznam bas dal je neupadljivo biti najveci u teretani miki  ;D

Evo bas sinos sam radio GVT varijantu za ruke i ramena, brate eksplodirao sam, ili mi je to mozda zbog majice!!??

;D ;D ;D
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #13 poslato: April 06, 2007, 03:50:37 posle podne »

Problem je sto svi gledaju lika pored u teretani koji uz cimanje dize neku super kilazu pa oce i oni...

Evo bas sinos sam radio GVT varijantu za ruke i ramena, brate eksplodirao sam, ili mi je to mozda zbog majice, kazu momci iz teretane da je zbog majice!!??
« Poslednja izmena: April 06, 2007, 04:29:39 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12 poslato: April 06, 2007, 01:42:08 posle podne »

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #11 poslato: April 06, 2007, 01:01:08 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #10 poslato: April 05, 2007, 05:35:22 posle podne »

Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: April 05, 2007, 01:32:52 posle podne »

Moj savet generalno jeste da se za pocetak manes brojki i procenata kao i raznih teorija i da se usmeris na licni osecaj koja je to tezina sa kojom najugodnije "osecas" miisc i koja ti pomaze da ga najbolje sto mozes "napupas" Nakon sto dodjes do te tezine ( sto ne mora ovuek biti isto, zavisi od dnevne forme...) dovoljno je da pojacas za 5-10% na tezini 1-2 serije u dane kada si izuzetno raspolozen za forsiranje tezina kako bi svom misicu poslao jasnu poruku da "rasate". Ceo smiosao jednog treninga sa tegovima je da se u jednoj najjacnoj seriji posalje poruka misicu za rast i cilj nam je da do te "najjace serije" dodejmo sto pre kako bi sto vise vremena ostalo za odmor jer ne zaboravi da je trening trosenje i razgradnja!

10 + na post , ali ljudi to veoma tesko uspevaju u praksi da provale .Zasto je to tako je ne znam . Ali kada bolje razmislim mislim da je osnovni razlog taj sto ljudi zaboravljaju na najstariju tehniku a to je SLUSANJE SVOG ORGANIZMA .Cesto se ljudi besomucno okrecu nekim kliseima i ustaljenim sabanskim  principima . uzimaju programe za koje su najvise puta culi i sl. a u zapecak stavljaju poruke koje im telo salje .
 Znam ljude koji vec godinu ili dve treniraju i jos uvek nisu napravili pocetni korak , ali i njima 10 za trud .

Sačuvana
bodybuilding forever
PinokioKs
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Mart 27, 2007, 08:34:55 pre podne »

Jasno!!!!

Hvala miki
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #7 poslato: Mart 26, 2007, 05:43:01 posle podne »

Moj savet generalno jeste da se za pocetak manes brojki i procenata kao i raznih teorija i da se usmeris na licni osecaj koja je to tezina sa kojom najugodnije "osecas" miisc i koja ti pomaze da ga najbolje sto mozes "napupas" Nakon sto dodjes do te tezine ( sto ne mora ovuek biti isto, zavisi od dnevne forme...) dovoljno je da pojacas za 5-10% na tezini 1-2 serije u dane kada si izuzetno raspolozen za forsiranje tezina kako bi svom misicu poslao jasnu poruku da "rasate". Ceo smiosao jednog treninga sa tegovima je da se u jednoj najjacnoj seriji posalje poruka misicu za rast i cilj nam je da do te "najjace serije" dodejmo sto pre kako bi sto vise vremena ostalo za odmor jer ne zaboravi da je trening trosenje i razgradnja!
« Poslednja izmena: Mart 27, 2007, 08:37:28 pre podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: Mart 26, 2007, 02:07:06 posle podne »

E sad opet,bavis li se powerliftingom ili zelis da radis misic 100%??Ako zelis misic,samo slusaj mikija
Sačuvana
PinokioKs
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Mart 26, 2007, 09:20:42 pre podne »

Hm...jedan komentar

ja mozda mogu da odradim npr
1serija-20kg
2serija-22,5kg
3serija-25kg
4serija-27,5kg(sto je recimo maks koji mogu da dignem u datoj vezbi)

Ali tesko bi odradio 4 serija sa po 27,5 kg sto znaci da bih morao da smanjim tezinu

Drugo ako bih prvu seriju radio 15 ponavljanja tesko da bih iz 4 serija uspeoda izvucem maks

pozdrav
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 13 upita.