TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 05, 2025, 06:46:26 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: NOGARI :)  (Pročitano 4334 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #16 poslato: Maj 23, 2007, 03:07:57 posle podne »

To je super kombina,uvek jednu vezbu za nozni biceps i jednu za semitendoneus i semimembraneus.
Probaj mrtvu vucu sa krutim nogama,pogadja i gluteuse, ali extra radi zadnju lozu.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Maj 23, 2007, 12:42:17 posle podne »

Ja je radim u sklopu treninga za noge i to dve vezbe...Lezeci curl i good morning ...

« Poslednja izmena: Maj 23, 2007, 12:46:34 posle podne od strane chakija » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #14 poslato: Maj 22, 2007, 07:33:07 posle podne »

E slusaj,radi na zadnjoj lozi vise,ja je sad radim malo cesce,uglavnom je problem jer se kvadza bolje razvije od loze.
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Maj 19, 2007, 10:57:51 pre podne »

Poslednjih mesec dana radim sa 60kg duboki cucanj,ali tempo 4020 i  svaki put dobijem upalu!Ja sam se takodje pomirio sa pozadinom i necu je za sada maltretirati  ;D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12 poslato: Maj 18, 2007, 05:55:57 posle podne »

Otprilike sad idem foru da razvijem noge koliko mogu do leta maks,pa cu onda malo preci na izolacione vezbe koje ne pogadjaju gluteus.
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Maj 17, 2007, 10:18:07 pre podne »

Kada radis na Smit masilni gledaj da ne pruzas noge do kraja u uspravnom polozaju,tako ostvarujes maximum stimulacije kvadricepsa i poboljsavas njihovu izrazajnos. Smanjenej gluteusa kao i ostali delovi tela zahteva dijete namenjene sagorevanju. Zahteva takve i treninge. Nije ti losa ideja da ako neces da gubis na masi nabudzis noge pa da budu u srazmeri s gluteousom.
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #10 poslato: Maj 16, 2007, 11:24:58 posle podne »

Hans i ja imam slican problem...nemam u teretani sprava za noge pa sam prinudjen da radim cucnjeve na  smit masini :(.Meni je gluteus genetski nesto jaci nego ostatak nogu tako da bih voleo nekako da ga ''smanjim'' i izdefinisem ,a kontam da je jedini nacin da nagruvam zadnju lozu i kvadriceps...
Negde sam procitao da je dobra varijanta da pretereniras gluteus  da bi ga naterao da se smanji ,mada koliko sam skontao parcijalnog katabolizma nema  :-\ .

ne mogu da se setim ... ali na nekom drugom topicu je pisano koliko je teshko pretrenirati gluteus ... kao na foru ... pre ce ti prshljen iskochiti nego shto cesh gluteus pretrenirati ... :P
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Maj 07, 2007, 04:48:53 posle podne »

Ma vazno je da je misic a ne salo
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: April 19, 2007, 12:50:19 pre podne »

Ma neka gluteusa ,ribe vole kad je guza malo izbacena  ;D.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #7 poslato: April 18, 2007, 12:18:00 posle podne »

Hans i ja imam slican problem...nemam u teretani sprava za noge pa sam prinudjen da radim cucnjeve na  smit masini :(.Meni je gluteus genetski nesto jaci nego ostatak nogu tako da bih voleo nekako da ga ''smanjim'' i izdefinisem ,a kontam da je jedini nacin da nagruvam zadnju lozu i kvadriceps...
Negde sam procitao da je dobra varijanta da pretereniras gluteus  da bi ga naterao da se smanji ,mada koliko sam skontao parcijalnog katabolizma nema  :-\ .

Ma da,mislim ne sire mi se kukovi vec na zadnu stranu raste,kako da objasnim :)....Nista,ja sam se s tim pomirio,jedini nacin da to izgleda sve tip-top jeste da ekstremno opicim po butinama pa kad su one velike sve ce biti ok.
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: April 17, 2007, 04:59:43 posle podne »

...vozim bajs 10 minuta, 6 serija nozna extenzija povecavam svaku sledecu seriju, cucanj na smit-u 6 serija povecavam svaku sledecu dok ne stignem do 80 pa onda smanjim na 60 i uradim jos jednu seriju, pa listovi 4 serije, pa zadnja loza 5 serija, onda vozim basj jos 10 minuta intervalno (menjam na svaki minut)...i to je to...
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: April 16, 2007, 03:51:48 posle podne »

Koje vezbe radite i koliko serija kad radite noge?
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 16, 2007, 08:19:13 pre podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #3 poslato: April 09, 2007, 05:01:00 posle podne »

Nemam ni leg press ni heckove tako da to nije problem :)
Sačuvana
Titan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: April 09, 2007, 03:12:58 posle podne »

auuu hans pa ja sam mislio da ti znas nesto... :) :)
salim se...
pa za cucanj valjda nemoj da ides duboko, samo dok ti budine ne budu paralelne sa podom,
izbaci leg press i umesto njega radi hek cucanj. (hek cucanj vise pogadja kvadriceps a manje gluteus od leg pressa)
a za mrtvo dizanje nemam pojma..
jednostavno nemoguce ga je raditi a da ne pogadjas jako gluteus
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.043 sekundi sa 13 upita.