TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 05, 2025, 12:22:57 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POMOC  (Pročitano 3678 puta)
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 10, 2007, 10:35:43 posle podne »

Ma opushteno druzhe,svako se snalazi kako zna i ume... odo da klopam... uzhivaj...  ;)

Prijatno ;) 8)
Sačuvana
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 10, 2007, 10:09:10 posle podne »

Ma opushteno druzhe,svako se snalazi kako zna i ume... odo da klopam... uzhivaj...  ;)
Sačuvana

Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 10, 2007, 10:04:07 posle podne »

... rokam creatine,glutamin,gainer{uskoro whey} attack i multivitamin...

Zju burzuj!

Udeli malo sirotinji  ;D ;D
Veruj mi druzhe,voleo bih i ja da je tako.... Ajd ovako creatine mi je drug dao,glutamin sam ja kupio,gainer je drugar prestao da pije jer ga jebao zeludac neshto i meni ga dao  ;D attack sam kompenzovao drugaru za neki dug a multivitamin sam danas kupio od nedeljnih para za uzhinu.... pa ti vidi ko je burzhuj ;) pozdrav!

haha

Zasto se meni drugovi ne porazboljevaju tako lako pa mi daju whey ;D

Ma zezim se i ja malo, obezbedim ja sebi whey i jos par sitnica... Samo ti krljaj  ;)
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Oktobar 10, 2007, 10:01:10 posle podne »

Zju burzuj!

Veruj mi druzhe,voleo bih i ja da je tako.... Ajd ovako creatine mi je drug dao,glutamin sam ja kupio,gainer je drugar prestao da pije jer ga jebao zeludac neshto i meni ga dao  ;D attack sam kompenzovao drugaru za neki dug a multivitamin sam danas kupio od nedeljnih para za uzhinu.... pa ti vidi ko je burzhuj ;) pozdrav!
Sačuvana

Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 10, 2007, 09:49:23 posle podne »

Zju burzuj!

Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 10, 2007, 09:37:45 posle podne »

Kontam da cu onda 2 teretana pa 1 kick box pa pauza pa opet...
@Fanatic ma odluchio sam se ja za kick box,al ocu i teretanu koliko toliko sad preko zime a na leto chisto malo propadanja,zgibovi i osnovne vezhbe... Za sad da kucnem u drvo ima se suplementacije... rokam creatine,glutamin,gainer{uskoro whey} attack i multivitamin... dobra klopa obavezna... pozz svima!
Sačuvana

Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #6 poslato: Oktobar 10, 2007, 12:23:18 posle podne »

Najbolje bi bilo da se odlucis za jedan sport kojim bi zeleo takmicarski da se bavis ili da postignes neki veci uspeh za sebe.Ovi sportovi mogu da se kombinuju ali jedan na ustrb drugoga.
Ja znam da bi ti hteo da budes dobar u oba ali to je jako tesko moguce.Moglo bi se to izvesti ali da samo ta dva sporta treniras i ceo dan spavas i nicim se drugim ne bavis.Plus jos da uzimas gomilu suplemenata koji bi hranili misice i sprecili razgradnju,a naravno i odlicna hrana.Da ne spominjem da sve to jako puno kosta!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 10, 2007, 11:41:53 pre podne »

Ili jednostavno izbaci kik za sada jer ces sporije dosta napredovati sa njim.Pazi recimo imas upalu nogu i ruku a njih moras da koristis za udaranje,to ti je kao da ponovo treniras isti misic bez adekvatnog odmora
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 10, 2007, 09:56:13 pre podne »

Kao sto Hans rece! Ali mozes i 2dana teretana i 1 dan kik pa isto pa onda pauza dan,dva,
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 09, 2007, 11:14:58 posle podne »

Najbolje jedan dan teratna pa kik,pa teretana pa kik...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 09, 2007, 11:12:24 posle podne »

u svakom slucaju puno treninga nedeljno... treba ti dobra potpora u hrani i suplementima... ja bi ti preporucio 2 treninga tegova i 1 kikboxa pa opet 2 teretana i 1 kikbox i onda jedan dan odmori... ili 1 teretana pa 1 kikbox... ali ako zelis da ibegnes aerobni trening onda idi 2pa1...mada to ti nece puno pomoci u kikboxu... fudbaleri na kraju sezone se ne bave fudbalom , sve ostale aktivnosti su dozvoljene i potrebne ali fudbal za njih nikako kako bi se psihicki odmorili...isto vazi i za ostale sportove...

ja bi ti preporucio da jedno 2-3 meseca batalis kikbox i nabacis masu koliko toliko... posle toga uz pomox kikboxa odradis definiciju...iz godine u godinu ces biti veci i bolji, bices kao zmaj  ;)
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 09, 2007, 10:48:42 posle podne »

E momci idem sad 4 puta u teretanu i 2 puta na kick box da shto vishe izbegnem aerobni trening tojest kick box... da se ne troshim previshe... Kako je bolje : 3 dana za redom teretana pa 1 dan pauza pa 2 dana zaredom kick box ili 2 dana teretana pa dan kick boxa pa pauza pa opet? pozzz
Sačuvana

Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.043 sekundi sa 12 upita.