TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398170 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 10, 2024, 08:47:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tose Proeski poginuo!  (Pročitano 10611 puta)
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Novembar 06, 2007, 08:23:46 posle podne »

Cinjenica je da je bio obrazovan i pametan covek, super glas, smeker!!! Velika steta sto nas je napustio tako brzo!!!
Cinio je moga dobra dela pa ako neko treba da bude svetac neka to bude on...
Laka mu zemlja...
R.I.P
Можда сам и ја паметан, супер глас имам и шмекер сам, па не мислим да треба да ме прогласе свецем.
Као што је званичник православне македонске цркве  рекао, потребно је доста времена да прође и да се сакупе КОНКРЕТНЕ чињенице (не шмекерство и сл.) о хуманитарноим и верским активностима Тошета.
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #20 poslato: Novembar 06, 2007, 07:03:47 posle podne »

Tose bese angel nas! Cuvar na svetlinata i siroko srce na humanosta! Negovite oci ja nosea nasata idnina, a negovata dusa sjaese so sekoja negova pregratka. Nezni pesni bea sozdadeni od negoviot glas i tie vecno ke se pametat vo makedonskata istorija!

Sačuvana
ceki
Gost
« Odgovor #19 poslato: Novembar 05, 2007, 07:12:24 posle podne »

Cinjenica je da je bio obrazovan i pametan covek, super glas, smeker!!! Velika steta sto nas je napustio tako brzo!!!
Cinio je moga dobra dela pa ako neko treba da bude svetac neka to bude on...
Laka mu zemlja...
R.I.P
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Novembar 03, 2007, 12:37:31 pre podne »

Све је то супер, али нисам знао да се тако лако постаје светац.Нисам рекао да он то није заслужио али није прошло ни месец дана од смрти, а већ се појавила иницијатива за проглашење.
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 28, 2007, 02:01:29 posle podne »

Boze, kako je bio lep u svakom smislu :'(

Podrzavam predlog za mog zemljaka Todora.

ANGEL SI TI!
Sačuvana
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Oktobar 28, 2007, 01:47:24 posle podne »

Makedonska pravoslavna crkva razmatra mogućnost da Toše Proeski bude proglašen za sveca, nakon brojnih zahteva vernika, kaže prespansko-pelagonijski vladika Petar, predsedavajući u makedonskoj crkvenoj komisiji za kanonizaciju. Vladika Petar kaže da je još prerano da se preciznije govori o ovoj temi i da će konačna odluka biti doneta kada se prikupe sve činjenice o humanitarnim i verskim aktivnostima prerano preminule makedonske pop zvezde.

- U crkvi postoji pravilo na koji način se neka ličnost može proglasiti za sveca, kaže visoki zvaničnik makedonske pravoslavne crkve, i dodaje: - Pravilo je da se inicijativa podnosi nakon nečije smrti. Potrebno je da proĂ°e izvesno vreme, da se daju konkretni predlozi, da se prikupe sva saznanja o nečijem radu i da se potom odluči ispunjava li ta osoba uslove da bude proglašena za sveca. Činjenica je da je Todor Proeski bio veliki vernik i da je ostavio velika dela iza sebe - kaže prespansko-pelagonijski vladika Petar.

Američko-kanadski mitropolit makedonske pravoslavne crkve Metodij izjavio je da nije obavezno da neko ko treba da bude proglašen za sveca mora i da pravi čuda.

- Po mom mišljenju Toše Proeski je imao sve osobine jednog svetog lica sa svojom skromnošću, nesebičnošću i darežljivošću. Neko može da bude proglašen za sveca i zbog svoje pravednosti i čestitog života. Zbog stvari koje je Toše Proeski uradio za života Gospod ga sigurno neće zaboraviti, navodi mitropolit Metodij.

APSOLUTNO PODRŽAVAM OVAJ PREDLOG.
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 28, 2007, 10:37:00 pre podne »

Makedonska pravoslavna crkva razmatra mogućnost da Toše Proeski bude proglašen za sveca, nakon brojnih zahteva vernika, kaže prespansko-pelagonijski vladika Petar, predsedavajući u makedonskoj crkvenoj komisiji za kanonizaciju. Vladika Petar kaže da je još prerano da se preciznije govori o ovoj temi i da će konačna odluka biti doneta kada se prikupe sve činjenice o humanitarnim i verskim aktivnostima prerano preminule makedonske pop zvezde.

- U crkvi postoji pravilo na koji način se neka ličnost može proglasiti za sveca, kaže visoki zvaničnik makedonske pravoslavne crkve, i dodaje: - Pravilo je da se inicijativa podnosi nakon nečije smrti. Potrebno je da proĂ°e izvesno vreme, da se daju konkretni predlozi, da se prikupe sva saznanja o nečijem radu i da se potom odluči ispunjava li ta osoba uslove da bude proglašena za sveca. Činjenica je da je Todor Proeski bio veliki vernik i da je ostavio velika dela iza sebe - kaže prespansko-pelagonijski vladika Petar.

Američko-kanadski mitropolit makedonske pravoslavne crkve Metodij izjavio je da nije obavezno da neko ko treba da bude proglašen za sveca mora i da pravi čuda.

- Po mom mišljenju Toše Proeski je imao sve osobine jednog svetog lica sa svojom skromnošću, nesebičnošću i darežljivošću. Neko može da bude proglašen za sveca i zbog svoje pravednosti i čestitog života. Zbog stvari koje je Toše Proeski uradio za života Gospod ga sigurno neće zaboraviti, navodi mitropolit Metodij.
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 27, 2007, 11:53:12 posle podne »

Divna stvar na TV, nasli smo neku stanicu gde se 24/7
pustaju samo spotovi MAESTRA...

Upravo slusam Sonce vo tvoite rusi kosi
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2007, 12:25:41 pre podne od strane TashaBG » Sačuvana
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 17, 2007, 06:43:36 posle podne »

Ja ga nisam neshto gotivio al evo upravo mu slusham jednu pesmu... Zhao mi ga kao choveka tojest mladica koji je bio skroz ok i super na prvi pogled i imao je lepu buducnost i zagarantovano lep zhivot... Greota.... Nek mu je laka crna zemlja.... Jebesh dzipa u tri lepe kad se ni usrani air bag nije otvorio... Pochivaj u miru....
Sačuvana

Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Oktobar 17, 2007, 03:33:14 posle podne »

Jos jedan dokaz da Bog ne bira i da nema nikakvih pravila.

Vrhunski smeker, pevac i umetnik.

Momak je sa 26 godina sam poceo renoviranje manastira blizu Kruseva. Gde je tu pravda?

Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
Mikala
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 17, 2007, 12:11:11 posle podne »

Kakva tragedija !!! Ja sam ostala bez teksta!  :'(
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #10 poslato: Oktobar 17, 2007, 09:38:44 pre podne »

tragedija...  :(
moja omiljena pesma...

Tose Proeski - Meni hvala nijedno

nikad nisi mi rekla, da mene si se odrekla
ni kojim znakom, niti pogledom, ni dahom
da sam nekad ti znacio bar tren,
tvoj kad sam bio, vidio sam , tad samo snio sne za nas
danas kad odlazis neces da izustis rijec
meni hvala nijedno, sto sada cutim , tiho sapcem,
nijemo patim bol da skratim
meni hvala nijedno
sanjam proslost, a sat stao, uklet usud po meni pao
meni hvala nijedno, kad vec ides vec je vrijeme
dusi mojoj smrtno breme
meni hvala nijedno,
meni hvala nijedno ni jedno bravo kad sve sam dao
sto sam te nasmrt milovao, meni hvala nijedno
za gorko vrijeme, ako svene, a bez tebe i bez mene
meni hvala nijedno
nijedna rijec ni koji osmjeh pohvala jedna
pa ni podstrek,
ja te volim nijedno
ruku nisi mi dala, plasila se da bi pala
dal da se smijem il da placem i boli me jos jace
sto bi sada marila
nemam nedoumice, sapni mi bar , kazi u lice
danas kad odlazis, neces da izustis rijec
meni hvala nijedno sto sada cutim , tiho sapcem,
nijemo patim bol da skratim
meni hvala nijedno
sanjam proslost a sat stao uklet usud po meni pao
meni hvala nijedno kad vec ides vec je vrijeme
dusi mojoj smrtno breme
meni hvala nijedno
meni hvala nijedno ni jedno bravo kad sve sam dao
sto sam te nasmrt milovao meni hvala nijedno
za gorko vrijeme ako svene a bez tebe i bez mene
meni hvala nijedno
nijedna rijec niti koji osmjeh pohvala jedna
pa ni podstrek,
ja te volim nijedno

Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Oktobar 17, 2007, 09:35:41 pre podne »

Zaista tragicno, mlad covek! :(
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 16, 2007, 11:46:54 posle podne »

Veoma tuzno!

Kad sam video kako cela makedonija dolazi u centar ne znam kog grada da bi upalili svecu   :( sav sam se najezio bio
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 16, 2007, 10:45:56 posle podne »

Jadnicak mili,
ON JE SPAVAO...sofer ja zaspao,airbeg se nije otvorio...

Episkop makedonski je izjavio: "Bio je andjeo na zemlji a sad ga je Bog uzeo da bude andjeo na nebu".

¨Zahvaljujuci ovo vece, ja cu da zivim 10 godina duze¨ njegove reci posle koncerta!!!

Cela ex Juga tuguje!

LIFE IS PAIN!!!

Poljsko cvijece nek'
me mladog pokrije
nek' mi dusu ljube oblaci
kad me neces ti
kamo srece da
te oci ne vide
ne bih znao da su poljupci
tudji po tebi

« Poslednja izmena: Oktobar 16, 2007, 11:18:03 posle podne od strane TashaBG » Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.093 sekundi sa 17 upita.