TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 02:07:28 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: BORILACKI TRENINZI  (Pročitano 18656 puta)
Genije
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 22, 2007, 04:26:38 posle podne »

Upravo to je mene odbilo od karatea...kate. U aikidou na pocetku treninga imas standardno zagrevanje celog tela, zglobova i prolaze se standardna kretanja i padovi. Onda, kako se dogovorimo ili kako majstor isplanira, prelazimo odredjene tehnike. Sve ljude koje sam do sada upoznao u aikido-u su extra osobe, kako na tatamiju tako i u zivotu. Bilo je tu i likova koji su voleli da pametuju i filozofiraju na treninzima i seminarima, ali takvi nisu dugo ostajali u aikidou. Jednostavno, bio na treningu ili seminaru....uvek preovladjuje pozitivan duh, saradnja i podrska, pa tako mozes bez problema da vidis majstora iz drugog kluba kako vezba sa klincem iz drugog kluba koji je tek poceo da trenira!!!  :D

Inace...uvek sam raspolozen da probam i neki drugi sport ;D
« Poslednja izmena: Oktobar 22, 2007, 04:30:02 posle podne od strane Genije » Sačuvana
This is why they call it Bloodsport, kid !!!
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 22, 2007, 02:51:32 posle podne »

extra, kako uklapas teretanu i rvanje svaki dan?! cini mi se da sam negde procitao da redovno stizes i jedno i drugo pa me zanima kako to uspevas jer ja i kad uspem da povezem taj tempo cesto se na kraju razbolim?!
kod mene je taj slucaj verovatno vezan i za nedovoljnu suplementaciju...
a sto se tice samog treninga deluje mi bas kako treba, standard, mada ova tradicionalna dziu dzica koju sam radio je nesto neverovatno specificno, potpuno razlicito od svega drugog, samo sto tih treninga vise nema, ostali su samo snimci tehnika na kamerii naravno ono sto sam naucio...
a sto se tice odgovora za aikido, kontam da je sve popularniji sport, pogotovo ovde u Subotici, i svidja mi se sto su momci koji se bave tim sportom stvarno OK likovi, mene je recimo od boxa upravo odvuklo to sto je mali broj"normalnih" ljudi trenirao kada sam ja otisao da vidim kako je ali inace fenomenalan sport...
mnogi se ne nadju u karateu, a razlog za to su verovatno kate koje sam ja prestao da radim vec posle 2 god.jer me je smaralo, ali treninzi borbi su sasvim ok, pogotovo kretnja koja je extra kada se savlada ali za to treba par god.,meni je trebalo skoro 2 ipo godine pa da pariram drugarima koji su imali crne pojaseve.
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 21, 2007, 10:05:31 posle podne »

treniram rvanje vec 8 godina...5x nedeljno
eh sad kako...zagrevanje,akrobatika,razgibavanje,uvezbavanje zahvata,borba u parteru,borba u stojci,vezbe snage,istezanje sauna the end ;D to sve traje nekih 2 sata
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Genije
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 21, 2007, 09:55:06 posle podne »

Evo ja da ti se pridruzim...

Treniram aikido nesto vise od 5 godina, 2 puta nedeljno (utorak i cetvrtak) po 2-2,5 casa. Upravo sam se vratio sa seminara koji je danas odrzan u Sapcu.
Ranije sam se bavio Taekwondo-om u Crvenoj Zvezdi, ali veoma kratko tako da neko iskustvo i ne mogu da ti prenesem.
Probao sam i karate, ali se jednostavno nisam nasao u tome.Posvecen sam aikido-u i nadam se uskoro majstorskom zvanju  ;D
Sačuvana
This is why they call it Bloodsport, kid !!!
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 21, 2007, 03:09:28 posle podne »

mozda se neki nece sloziti sa pokretanjem ove teme ali me interesuje koji borilacki sport trenirate, nacin na koji to cinite, koliko puta nedeljno itd... Sve sto je vezano za trening nekog borilackog sporta!
Da napomenem da sam se bavio karateom nepune 4 godine kao i tehnikama tradicionalne japanske dziu dzice,
takodje sam i samostalno trenirao na dzaku i vezbao box tehnike jer sam veliki fan boxa...
trenutno sam nepuna 2 meseca u stagnaciji sto se tice svega ovoga jer sam se vise posvetio teretani i tenisu koji takodje obozavam ali je pitanje trenutka kada cu se vratiti starim treninzima . 8)
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.286 sekundi sa 17 upita.