TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398451 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 11:29:44 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: sve u jednom - pomoc  (Pročitano 6753 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #2 poslato: Maj 20, 2010, 10:59:03 posle podne »

Kreatin si dobro zamislio da piješ, s tim što ga pre treninga piješ bez dekstroze.
BCAA gledaj da uneseš barem 10g i još toliko posle treninga. Trebao si uzeti bcaa u prahu, mnogo isplativija varijanta. Ovako, morao bi uzimati 20 kap pre i 20 posle treninga, da bi njihovo korišćenje imalo smisla.
Whey protein uzimaš dozer-dozer i po posle treninga.

Počneš trening sa onom kilažimo koja ti omogućava bezbedno dizanje, tj. težine koje će ti omogućiti prijatan rad. Ne očekuješ valjda da ti neko kaže konkretnu kilažu?! To je iz ovog ugla nemoguće.
Sada ti je bitno da naučiš pravilno i sigurno izvoĂ°enje pokreta, pa bi bilo dobro da imaš iskusnijeg asistenta ili trenera u teretani.
Po jedan trening nedeljno za svaku mišićnu partiju, dovoljno odmora, pravilna ishrana i rezultati neće izostati. ;)
Sačuvana
boky_PA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 20, 2010, 10:43:21 posle podne »

Cao svima,
Zovem se Bojan imam 22god. Imam 172cm i 75kg.
cito sam dosta po forumu ali mi ipak nije sve naj jasnije zato sto svako fura svoju pricu pa ne znam koga da poslusam.A nemam vremena za 1001 varijantu.
zanima me kako da pijem ovu suplementaciju : optimum kreatin,bcaa i protein gold standard? ja sam planiro da kreatin idem bez punjenja i da pijem 5gr pre i 5gr posle treninga u mesavini sa dextrozom. i 2 kapsule bcaa pre i 2 posle treninga. a procito sam ovde da se wey pije posle treninga zbog najboljeg iskoriscenja.tako da bi ga ja pijo samo posle trninga ali ne znam koliko? da li samo jednu mericu ili 2 grama po kilazi?
I zanima me sa kojom kilazom da pocnem da treniram?Negde sam cuo da kao trebas da vidis koliko najvise dizes na benc pa kao upola od te kilaze.
Hvala unapred (i ako uopste bude neko odg).
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.149 sekundi sa 17 upita.