TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402567 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 29, 2025, 02:06:50 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Savet  (Pročitano 20604 puta)
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Jun 17, 2010, 02:38:18 posle podne »

ljudi treba i meni pomoc oko grudiju,naime ja nemam ne razvijene grdi nego imam masivne i ujednacene su mi (dobro mozda malo vise dole vece :) ) no ,zanimam me posto imam malu rupu izmedju grudi pa da li ima neka specificna vezba  da se popuni ta rupa,znaci za donji levi ugao grudi ne kod bradavice nego sa druge strane.nadam se da ste me razumeli?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #60 poslato: Jun 17, 2010, 01:51:15 posle podne »

Kao prvo da je ova grupa ramenih misica slaba onda bi imao problem sa snagom, a ne sa misicnim rastom, nije valjda da misic raste samo od dizanja velikih tegova? kako onda rad na infraspinatusu moze da doprinese uvecanju mase pectoralisa?

Meni je srpski jezik maternji, ne znam za vas, ali ja nemam problema sa razumevanjem srpskog jezika, ali ako vam je lakse da razumete engleski onda OK, ali meni to sve smrdi na Google...

Ako ovaj momak ima povijena ramena kako onda to utice na rast pectoralisa, povijena ramena unapred bi trebalo da uticu vise na polozaj kicme, a ne na rast misica...

YTLW je vezba za jacanje ramenog pojasa iz vecine uglova, a ne za pectoralis...ako se ne varam, a i radi se i sa tegovima. kako ce jacanje ramenog pojasa da poveca dimenziju pectoralisa?

I na kraju iztezanje misicne opne i to pre treninga? WTF brate, kojom tehnikom, extremnim istezanjem ili foam - rollerom? Ali pre treninga, sta ce time da postigne zivota ti? Uostalom ako ce mu razbijanje tog stvrdnutog tkiva pomoci to znaci da ce moci da dovede vise krvi u misic i samim time se slazes sa gospodinom Dimitrijevicem koji je upravo to rekao pre gomilu nepotrebnih postova...

Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #59 poslato: Jun 17, 2010, 08:53:03 pre podne »

Прво, не знам на кога си мислио јер нико није рекао да не идемо у ОТ... Ако си мислио на Роберта, лепо пише да смо упозорени на писање непристојних прозивки, а са којима си, пази чуда, ти први почео!

Друго, имам ја доста тога паметног да кажем, као и још неколицина људи са форума, само што нам није у интересу да се трудимо, да би нам на крају неко ко појма нема о тематици држао предавање...

Треће, лепо сам те замолио да ми објасниш шта ти је смешно у Марконијевом посту, а ти ако не желиш да идеш у ОТ, ти ми лепо пошаљи ПМ и крај приче...
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #58 poslato: Jun 17, 2010, 07:16:32 pre podne »

lepo je covek rekao da na idemo u off vise, tako da ako nemate sta pametno da kazete nemojte...
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Jun 16, 2010, 05:13:50 posle podne »

Филипе, и боље кад је написано на енглеском... Замисли шта би људи помислили када прочитају под-лопатични мишић, мали тј. велики обли мишић...  :D :D  ;D ;D
Sačuvana

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #56 poslato: Jun 16, 2010, 04:28:37 posle podne »

Jbg,kad neko krene na engleskom odma ga cudno gledaju :D Kod nas ti je strucno izrazavanje ako neko klupu za potisak ne zove BENDZ :D za ostalo ko te pita bre ;D

Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Jun 16, 2010, 04:12:15 posle podne »

malibuilder - човече одлучи се шта желиш... Прво прозиваш Марконија да ништа ништа конкретно не пише, а кад напише, ти се надобудно насмејеш... Ајде молим те објасни зашто ти је Марконијев пост смешан.
Sačuvana

Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #54 poslato: Jun 16, 2010, 02:48:57 posle podne »

Bez nepristojnih prozivki ili se tema zaključava. Hvala!
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #53 poslato: Jun 16, 2010, 01:14:31 posle podne »

ili mozda external rotation jer su ti infraspinatus, teres minor, subscapularis slabi jer ih verovatno nikada nisi vezbao, pa onda middle and lower fibers trapaza , pa onda npr myofascial release pectoralis major da radis , najverovatnije kao i vecina vezbaca imas internal rotated shoulders od previse potisak i slabiji misici koje sam pomenuo

npr radis external rotation u super setu sa zgibovimo posto su oni antagonisti a izbacis potiske jer ti oni prave problem, pa onda ubacis one arm trap raise , mozes ako ne volis tegove da radis YTLW  , i malo myofascial release pre treninga i posle treninga za pectoralis major i latisimuse itd ...

LOL kao sto rekoh...
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Jun 15, 2010, 09:47:37 posle podne »

ili mozda external rotation jer su ti infraspinatus, teres minor, subscapularis slabi jer ih verovatno nikada nisi vezbao, pa onda middle and lower fibers trapaza , pa onda npr myofascial release pectoralis major da radis , najverovatnije kao i vecina vezbaca imas internal rotated shoulders od previse potisak i slabiji misici koje sam pomenuo

npr radis external rotation u super setu sa zgibovimo posto su oni antagonisti a izbacis potiske jer ti oni prave problem, pa onda ubacis one arm trap raise , mozes ako ne volis tegove da radis YTLW  , i malo myofascial release pre treninga i posle treninga za pectoralis major i latisimuse itd ...
Sačuvana
NikolAS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Train hard, play pro ^^^

« Odgovor #51 poslato: Jun 15, 2010, 09:34:46 posle podne »

@ MaliBilder... Ocigledno nije slika dobra, uopste se ne istice ono sto sam zeleo da naglasim.. Ali svakako cu pokusati za prvo vreme da izbacim ravni benc i predjem na koso razvlacenje pa cemo videti.. Hvala :D
Sačuvana
I am who I am :)
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Jun 15, 2010, 07:49:48 posle podne »

pa prosto , kazes da ja kenjam pa lepo objasnis na toj temi gde sam ja kenjao citiras me i objasnis kako je, fino je to kazes kao mnogo kenjaju ili ja mnogo kenjam a ne znas da objasnis sta je to sem sto objasnjavate neki paranormalnim pojavama koje su ne objasnjive, ovo nije Dosije X forum :D
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #49 poslato: Jun 15, 2010, 07:29:30 posle podne »

skonto sam da na ovom forumu ima dosta ovih koji kenjaju, a malo ovih koji se razumeju, pogotovo ovaj Markoni, nisam do sad nesto mnogo pametno cuo od njega...a iako se ne slazem sa gospodinom Dimitrijevicem, pratim njegovu karijeru od davnih dana i neminovno je da covek njegovih rezultata ima pojma o cemu prica.

Marko ovde prica o prilivu krvi u misic, a samim time i prilivom hranjivih materija u isti. Iako nisam pristalica pump treninga i dalje se slazem da pump ima svoju upotrebnu vrednost...

Citat
Slabo sam dobio odgovore na konrektno pitanje, pogotovo od Filipa koji je trazio sliku da postavim.. Kod mene ishrana nije u pitanju kao sto kazes, jer mi se ostali delovi proporcijonalno razvijaju, ne znam da li si dobro razumeo pitanje i kakav odgovor ja uopste trazim....

Sorry prijatelju, malo smo otisli od samog cilja ove teme. Prvo ja gledajuci tvoju sliku mislim da nemas problema sa grudima, osim sto ti je donji deo dominantniji kao kod 90% ostalih vezbaca, ali cak ni taj disbalans nije toliko strasan. Vise bih rekao da su ti ramena slabije razvijena od grudi, bar ovaj srednji deo. Ja bih poceo sa kosim potiscima na klupi pod uglom od 30 stepeni i ne bih radio ravni potisak kao sto sam vec rekao i onda za jedno tri meseca vidi dali se ista popravilo. Mislim nema tu neke velike mudrosti, ako ne radi ono sto si do sada radio onda peglaj drugacije, pa tako par meseci dok ne nadjes nesto sto daje rezultate. Ja licno imam mnogo jaci triceps i kad god guram ravni ili kosi potisak sipkom triceps preuzme kontrolu, pa sad radim vecma butjke. Probaj dva tri meseca samo butjice i videces el ima rezultata.
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Jun 15, 2010, 05:28:06 posle podne »

da radis kao kardiolog pa znas iz prakse :D
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #47 poslato: Jun 15, 2010, 04:28:52 posle podne »

Ni iz glave niti citao,praksa.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.056 sekundi sa 12 upita.