TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 09:04:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: 2 puta trening za slabiju misicnu partiju  (Pročitano 8862 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #30 poslato: Septembar 05, 2011, 08:08:00 posle podne »

ne mora biti na aas, mozes i dva puta dnevno da vezbas, samo treba znati sta raditi
ali u tom slucaju pretpostavljam da trening 1 i 2 u toku nedelje ne bi bili isti. . . Tj bili bi razliciti skoro u potpunosti. . . Jesam li u pravu?

Pa ne mora ni da se razlikuje, bar ne drastično...neki tradicionalni pristup je prvi dan intenzitet, a drugi dan tonaža, ali ni to ništa ne znači, sve zavisi od efikasnosti oporavka
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #29 poslato: Septembar 05, 2011, 04:56:45 posle podne »

Ovo je i meni interesantno pitanje... Ja sam prethodna dva meseca radio grudi dva puta nedeljno, i imam osecaj da su mi bolje napredovale.. Sada se vracam na jednom nedeljno, pa cu za par meseci videti kakvo je stanje, i sta mi vise odgovara...

Tako i treba,probas na sebi i vidis kako ti telo reaguje pa najbolje primenis za dalje.
Sačuvana
nemus94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Septembar 05, 2011, 10:05:48 pre podne »

Ovo je i meni interesantno pitanje... Ja sam prethodna dva meseca radio grudi dva puta nedeljno, i imam osecaj da su mi bolje napredovale.. Sada se vracam na jednom nedeljno, pa cu za par meseci videti kakvo je stanje, i sta mi vise odgovara...
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Jul 13, 2010, 01:43:23 posle podne »

Pon i petak grudi slobodno. Probaj neko vreme, makar i sam šok (pojačan volumen rada) može da te malo izbaci iz "minus faze".
Ali recimo idi varijantu da ti je ponedaljak "heavy" dan bez nekih izolacionih gluposti, a recimo petak "light" gde ćeš malo da povećaš rep range i ubaciš neke vežbe koje inače ne forsiraš.
;)
Probaj pa vidi.
Sačuvana
*Milos*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Jul 13, 2010, 01:02:10 posle podne »

dobar ti je trening,..i ja bih te savetovao ako hoces napredak udri 2 x grudi u rasporedu kako si i napisao sa 2 dana pauze...bilo bi OK da imas glutamina i koji amino+(whey),ja sam bez glutamina 4 dana i osetim da mi nedostaje....ako neprobas neces znati...
Sačuvana
Promene životnog stila će uticati da Vam bude bolje i da izgledate bolje!
thc
Gost
« Odgovor #25 poslato: Jul 13, 2010, 12:45:22 posle podne »

probacu isto jednom nedeljno ali da promenim malo trening pa ako ne ide onda cu da ubacim dva puta nedeljno.Hvala na savetima.pozzz
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #24 poslato: Jul 09, 2010, 10:59:26 posle podne »

Druga je stvar ako radi druge vezbe u dva dana..mislio sam da zeli iste vezbe sa istim intezitetom sto bi bilo totalno bespotrebno za njega.Ali opet zavisi od mnogo stvari...treba tu mnogo toga da se poklopi da bi postigao sta zeli.
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Jul 09, 2010, 04:28:24 posle podne »

ne mora biti na aas, mozes i dva puta dnevno da vezbas, samo treba znati sta raditi
ali u tom slucaju pretpostavljam da trening 1 i 2 u toku nedelje ne bi bili isti. . . Tj bili bi razliciti skoro u potpunosti. . . Jesam li u pravu?

Tako i ja radim, natural sam...za sad :)
Imam poseban dan kad radim bic/triceps a nakon par dana kad radim leða ubacim 2vežbe za biceps (različitije od onih kad radim ruke posebno) isto tako grudi + triceps 2vežbe.
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Jul 09, 2010, 03:08:38 posle podne »

da
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #21 poslato: Jul 09, 2010, 02:12:39 posle podne »

Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Jul 09, 2010, 02:10:32 posle podne »

moguce da ne radis grudi direktno tj neka druga misicna grupa ti je preuzela...
jesi li siguran da radis pravilnu formu ?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #19 poslato: Jul 09, 2010, 01:50:37 posle podne »

ne moze ti niko reci dali mozes ili ne mozes da radis, kad ovde niko ne zna ni kako jedes, ni sta jedes, ni kako zivis ni kako treniras...ono sto doduse mozes da uradis je da probas da ubacis grudi dva puta nedeljno i da u narednih dva meseca pratis svoj napredak pa da vidis el ce ti napraviti neku razliku, pa ako to ne radi onda probaj nesto drugo...a uvek mozes d aunajmis trenera pa da ti on prati napredak i isprobava varijante koje rade, a koje ne rade.

Ali stoji i ono sto je Markoni rekao, pre nego sto povecas frekvenciju prvo treba videti zasto misic nece da raste. ovo se obicno desava zato sto neka druga misicna particija preuzme hranjive materije i ne ostaje dodovljno za ciljanu misicnu particiju. Kod grudi je ovo obicno bench problem jer u najboljem slucaju je bench osrednja vezba za grudi, a uglavnom triceps preuzme glavnu ulogu u citavoj prici pa pocne nenormalno da napreduje, a grudi nista...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Jul 09, 2010, 01:45:32 posle podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #17 poslato: Jul 09, 2010, 12:35:32 posle podne »

Taj ko radi vise puta istu partiju u toku nedelje mora biti na aas,dobroj ishrani inace ce se razgraditi (ako su treninzi jaki)  ako je u pitanju mlataranje u prazno onda mozes i svaki dan da radis.Druga su stvar upale koje su prisutne ako jako dobro uradis trening i nema sanse da opet forsiras istim intezitetom jer misic ce biti umoran.Opet napominjem druga je stvar ako si na aas i ako je pripremni period za takmicenja itd...
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #16 poslato: Jul 09, 2010, 11:24:23 pre podne »

Pa 2 ptta nedeljno bi uz neadekvatnu ishranu bilo totalni promasaj. . .a i ako jednom odradis trening kako treba verovatno neces ni pomisljati na 2 nedeljno. . .ja posle svakog treninga imam upale po nekoliko dana. . .
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.042 sekundi sa 12 upita.