TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399869 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 09:42:42 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako powratiti misice  (Pročitano 1751 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #3 poslato: Jul 16, 2010, 10:11:19 pre podne »

Ako si do sada vec trenirao, pa si napravio pauzu neces imati velikih problema da se povratis na ono sto je prethodno vec postojalo. Ipak i dalje ti ostaje da moras da imas dobru ishranu da bi sto pre dobio misicnu masu. Moras da ides sa minimum 2gr proteina po kilogramu telesne tezine (ciste misicne mase) isto toliko UH i recimo do 100 gr zdravih masti dnenvo, ukoliko nadjes da je ovaj kalorijski unos premal onda povecaj prvo proteine i tek onda UH.

Sto se preparata tice i dalje ostaje da whey protein je odlican posle treninga, milk&egg je jos bolja varijanta u toku dana i pred spavanje i kreatin naravno kao neki katalizator... pored toga ja uvek savetujem multivitamine/minerale i kod ljudi koji treniraju bar 5 treninga nedeljno sa jakim intenzitetom ZMA, ali opet to zavisi od toga koliko si ti agresivan u teretani.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Milan.vitalikum
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

VAŠE TELO VAŠ ŽIVOT

www.vitalikum.rs
« Odgovor #2 poslato: Jul 16, 2010, 09:50:59 pre podne »

Sve to druze zavisi od treninga i ishrane pa procitaj nesto o tome. Sto se tice supsa obavezno neki kreatin npr PHX biotech, whey Nitro gold i neke amino..... To ti je jedna od povoljnijih varijanti sto se tice odnosa cena - kvalitet!
Sačuvana
Reca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 16, 2010, 08:27:25 pre podne »

Owako trenirao sam godinu dana,dok sam trenirao pio sam Creatine monihydrate koji sam mesao sa proteinom whet i dekstrozom,...E sada me interesuje sta da koristim da bi sto pre dobio nadute misice,msm koji creatin ili sta wec da uzmem i za koje wreme se to moze dobiti kakwi su bili ,pa cak i weci???
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 1.217 sekundi sa 17 upita.