TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395189 Teme od strane 25007 Članovi Poslednji član: mileddd

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 29, 2024, 12:47:21 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vasi recepti  (Pročitano 19003 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #55 poslato: April 23, 2007, 02:47:30 posle podne »

Za mene su stigle rotkvice, krastavci i paradajz.. i naravno Ella sir i piletina pa sve kao salata a preko toga kašika susama...mmm :) vitamini, minerali, proteini.. a što je najvažnije - uživancija ;)
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1527


To weird to live,To rare to die

« Odgovor #54 poslato: April 23, 2007, 02:34:41 posle podne »

ja ovih dana zivim na sampinjonima i siru...
ispecem sampinjone i dok su vruci narendam sir i koji se istopi i...njam,njam...
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
M a r k o n i
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5118


« Odgovor #53 poslato: April 23, 2007, 12:07:36 posle podne »

Evo jedne Berardieve knjige recepata, Gourmet Nutrition.

http://rapidshare.de/files/13085804/Berardi__John_-_Gourmet_Nutrition.pdf



odlicna knjiga , ja planiram da probam one njegove palacinke sa ovsenim branom
Sačuvana
cof
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 67

« Odgovor #52 poslato: April 23, 2007, 10:11:40 pre podne »

ti posto volis tunjevinu, mozes da je jedes kao prilog  ;D ;D ;D
Sačuvana
Čašu meda jošt niko ne popi
što je čašom žuči ne zagrči;
čaša žuči ište čašu meda,
smiješane najlakše se piju.
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #51 poslato: April 23, 2007, 10:07:29 pre podne »

 8) 8) 8)

Svidja mi se ova salatica :)

Neznam samo odakle mu ta banana :)
Ja je nigde nisam video :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
cof
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 67

« Odgovor #50 poslato: April 23, 2007, 07:10:11 pre podne »

Sir i banana? nesto mi tu ne ide.

?
Sačuvana
Čašu meda jošt niko ne popi
što je čašom žuči ne zagrči;
čaša žuči ište čašu meda,
smiješane najlakše se piju.
Decky_Nis
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 596

No limit

« Odgovor #49 poslato: April 22, 2007, 07:42:02 posle podne »

Sir i banana? nesto mi tu ne ide.
Sačuvana
Don't settle for average!
cof
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 67

« Odgovor #48 poslato: April 22, 2007, 07:44:27 pre podne »

evo jednog ukusnog jela iz magazina ;D
VESELA PILETINA za 4 osobe

600g pileceg belog mesa
glavica crnog luka,crvena paprika,zuta paprika,3 struka celera, ljuta papricica,casa suvog belog vina,malo ulja,so i biber.
na vrelom ulju proprzite sitno iseckan crni luk,celer,ljutu papricicu i paprike,stavite na kockice iseceno meso,sipajte vino,poklopite i kuvajte 20min.sluzite uz razne prelive i sosove 8)

OVO JE EXTRA, nisam video na tv-u vec na ovaj nacin spremljeno belo meso jedem oduvek, stim sto ne stavim toliko celera  :-X
i jos preko pirinca prelijes i super...

evo jedne letnje salate da malo ozivimo temu


potrebno:
marinirane pecurke
masline (zelene(moze sa paprikom) i crne)
belo meso kuvano
ella sir
limun
senf
zelena salata
mladi luk


iseckaju se pecurke, belo meso, masline, zelena salata na kockice

u drugoj posudi se iscedi ceo limun, u to se doda ella sir, senf, pobiberi se i posoli, pa se to dobro umuti (kasikom, varjacom ili nesto trece, moze i ono cudo za lupanje belanaca)

onda se to doda u prvu posudu i sve se pelo izmesa

i na kraju se odozgo stavi naseckani mladi luk...
Sačuvana
Čašu meda jošt niko ne popi
što je čašom žuči ne zagrči;
čaša žuči ište čašu meda,
smiješane najlakše se piju.
Zverko
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 914


Proud to be NATURAL!

« Odgovor #47 poslato: Mart 28, 2007, 11:07:33 posle podne »

Tom Voss-ov recept zvani "Oatmeal Egg-White Pancakes ":

Potrebne namirnice:
- 6 belanaca
- 2 cela jaja
- 1 casa zobenih pahuljica
- 1 mala kasika cimeta
- 1/2 case suvog voca
- opciono zasladjivac
- nemasni sprej za pecenje

Priprema:
- sve sastojke staviti u mikser, poprskati tavu i zagrejati na srednjoj vatri
- kada se tava zagreje ubaciti pola smese
- peci na jednoj strani dok se rubovi ne stvrdnu (oko tri minute), nakon toga ubaciti u sredinu suvo voce, preokrenuti palacniku na drugu stranu i peci dok nije gotovo

Sačuvana
100% NATURAL.
Zverko
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 914


Proud to be NATURAL!

« Odgovor #46 poslato: Novembar 05, 2006, 05:42:16 posle podne »

Evo jedne Berardieve knjige recepata, Gourmet Nutrition.

http://rapidshare.de/files/13085804/Berardi__John_-_Gourmet_Nutrition.pdf

Sačuvana
100% NATURAL.
P A J S E R
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1233

« Odgovor #45 poslato: Novembar 05, 2006, 03:08:09 pre podne »

Ma da sameljes zobene da budu kao brasno,onda moze svasta lepo da se pravi.Ja u poslednje vreme stavljam whey od jagode,nije mi se smucio nego sam pre stavljao dzem od jagode,zbog ukusa,ali bolje whey!!! :)
A jel neko probao da napravi neku smesu sa wheyom koja bi licila na cokoladicu?
Sačuvana
materijalmen
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 405


« Odgovor #44 poslato: Novembar 04, 2006, 10:03:03 posle podne »

Pa ako ne znate sat da doruckujte na poslu, kuci prkuvajte a nemasnom mleku pirinac, zasladite sa vanilin secero...Pa ako zelit, posolit e ga sa wheyom od jagode....hanljiva, 100posto
Sačuvana
Zverko
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 914


Proud to be NATURAL!

« Odgovor #43 poslato: Novembar 04, 2006, 05:47:33 posle podne »

Ja vec poprilicno dugo pravim ovako zobene, ali sa samlevenim zobenim, skoro kao brasno. Jedino sto vec 2 meseca nikako da potrosim kantu wheya od jagode pa mi se jagoda vec smucila. ;D
Sačuvana
100% NATURAL.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #42 poslato: Novembar 04, 2006, 04:08:00 posle podne »

By the way...
kad sam bila u inostranstvu sam jela porridge tj oatmeal..
Razlika je u sitnijim ovsenim pahuljicama (samevenim).. i to se kuva tako sa mlekom.. ekstra fino...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #41 poslato: Novembar 04, 2006, 04:03:33 posle podne »

Ovaj recept za ovsene pahuljice zuči super..
Moraću i ja da ga probam...
Inače imam veliki problem šta da doručkujem na poslu...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 17 upita.