TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399973 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 09:02:07 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: potrebna pomoć - ostavio sam duvan - ali kile nadolaze  (Pročitano 8833 puta)
Zlatko Nikolić
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 05, 2010, 11:22:40 posle podne »

Pozdrav svima !

Da nepočinjem od Kosovskog boja pa na ovamo evo par crtica i molba za pomoć.

Imam 41 godinu, visina izmeĂ°u 165 i 170 cm. a težina sada već 105 kg.  :o
 Osim što sam nažalost lenj za vežbanje, izuzetno puno vremena provodim za volanom. Elem več sam pre desetak godina imao 105 ali sam tada silazio sa 118 a sada sa 97 naglo idem prema gore.
Uzrok je svakako hrana i zavisnost od hleba, slatkiša a najgore je što kasno ležem i nemogu da se rešim grickanja do kasnih sati.
Dosadašnje navike, što se tiče ishrane, su priznajem ubistvene: prvi obrok je većinom posle 14,00 a neretko posle 16,00 a zadnji oko ponoći.

Ne želim da se sada ovde jadam ali .... za mesec dana, od kada sam ostavio duvan, dobio sam nekih 5-6 kg. i par cm.

Pre 15 godina koristio sam Clenbuterol uz kim i kiselinu limunsku ..... ( imao sam oko 110 kg)
u meĂ°u vremenu Animal Cut ...

Vratio bih se Animalu, ubacio nešto vežbe u jutarnjim časovima a najviše mi treba pomoć i savet oko ishrane. Ali po mogućnosti da neizbacim hleb 100 posto i slično jer nespremam se za plažu nego jednostavno neki program koji bi bio održiv na duže staze.
Živim na selu, 25 km od najbliže teretane, supermarketa....  hehehe seoski turizam

Možda vas udavih ali znam jedno, jedno zlo sam pobedio a rešiću se i ovih kila i stomačine.
Ako imate neku ideju, predlog - unapred hvala.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 13 upita.