TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399698 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 10, 2025, 04:12:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Za Malogbildera :)  (Pročitano 3658 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #11 poslato: Novembar 23, 2010, 10:24:06 posle podne »

Što se vratila tiče to možeš da pomeriš tako što ćeš više raditi vratilo. Recimo ja svima koji hoće da postanu jači na vratilu dam da rade vratilo svaki dan po 2 - 3 serije po koliko mogu ponavljanja i to bude deo zagrevanja pa tek onda idemo dalje, tako da možeš da probaš ovu varijantu.

Što se tiče povećanja kilaža to nije jedini način. Možeš da povećavaš kilažu kada doĂ°eš do odreĂ°enog broja ponavljanja. Recimo ako si bućice povećao i broj ponavljanja to je opao onda radi sa tim bućicama sve dok sa tom kilažom ne budeš radio zadat broj ponavljanja, a na svakom treningu se trudi da odradiš bar jedno ponavljanje više nego prošli put, makar to bilo samo na jednoj seriji. Ovako ćeš vrlo brzo uznapredovati u snazi, a da ne povećavaš težinu za minimalan iznos ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
alex93
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Novembar 23, 2010, 10:02:49 posle podne »

Proslo je mjesec dana od kako idem u teretanu.Sve sam radio kako treba,ali sam nazalost propustio 3 treninga nogu :( Sto se tice ishrane,uglavnom je to bilo po 4 obroka dnevno(posto nisam u mogucnosti vise jer provodim skoro cijeli dan u skoli).Sto se tice moga napretka,na vagi sam bolji za mozda 2kg,jos uvjek ne primjecujem nista u ogledalu ali dbr sta se moze ocekivati za mjesec dana ? :)Imam problema sa povecavanjem kilaze na nekim vjezbama,npr. pregib butjicama na kosoj klupi(treba da svake nedelje povecavam za 5% ali ja nemam toliko male ploce u teretani tako da sam naglo nakon 2 nedelje povecao kilazu preko 30% i prinudno sa 12 ponavljanja smanjio na 8-9) i nisam vise povecavao kilazu od onda,jer ako bi je povecao pao bih na 5 ponavljanja.I sa podizanjem butjica za ramena isti problem :(
Slicno sa vratilom,nikako da napredujem,radim po 5 ponavljanja u seriji od pocetka treniranja.

Sta da radim? :/
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #9 poslato: Novembar 09, 2010, 09:23:42 posle podne »

Šta znam Alex, ja sam protiv soje u svakom obliku, tako i kad je taj izolat u pitanju. Mislim manje više što je gadnog ukusa, nego soja je Ă°ubre sama po sebi, zato i je tako jeftina. Generalno govoreći neće ništa da ti se desi ako popiješ tih 200gr, mislim i tih 200 grama bi trebao da popiješ u 3 dana tako da ne vidim veliku svrhu uzimanja tog proteina.

Moj savet je da se kaneš soje i da zaradiš neke novce i kupiš si par kila wheya i kreneš tako svoju suplementaciju, onda možeš da dodaš dextrozu posle treninga, a sve do tog trenutka se zadrži na jakom treningu i dobroj ishrani i nećeš imati nikakve brige.
Sačuvana
alex93
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Novembar 09, 2010, 08:27:16 posle podne »

Eh da,zaboravih da pitam...

Posto si mi rekao da zanemarim dex jer nemam proteina uz nju,kupio sam sojin protein(izolovani 90%) pakovanje od 200gr.
Pio sam ga sa vodom i uzasnog je ukusa,sa cime bih mogao da ga iskombinujem da bi bio boljeg ukusa?Ili mozda da ga ne pijem uopste?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #7 poslato: Novembar 08, 2010, 10:18:11 posle podne »

Ništa Alex ti samo peglaj i nema predaje nema odustajanja, redovno nas ovde obaveštavaj o svomk napretku, a kad zaglaviš na nekoj dilemi slobodno opali pitanje ovde i siuran sam da ću naći vremena da ti odgovorim, a ima ovde i pametnijih od mene tako da se ne brini za tačne informacije ;)
Sačuvana
alex93
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Novembar 08, 2010, 08:42:41 posle podne »

Ok,hvala Alene.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Novembar 08, 2010, 04:13:09 posle podne »

Obrisani su svi neprimereni komentari.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #4 poslato: Novembar 06, 2010, 07:43:43 pre podne »

Ja sam pokrenuo temu na yufitnes forumu http://www.yu-fitness.com/forum/index.php?topic=22360.0 ,u kojoj mi je Alen maximalno izasao u susret i izdvojio dosta svoga vremena da bi mi pomogao i objasnio kako da treniram.Medjutim,taman kada sam poceo doslo je do problema sa skolom,a te ,,skolske,, probleme nisam rjesavao do samog kraja godine itd... :) Ali sad sam odlucio da treniram intezivno i bez prekida.  ;D

Poceo sam prije mozda 20 dana,idem po zadnjem programu koji si mi napisao.Kupio sam dextrozu i beviplex(samo sam to u mogucnosti sada da pijem).E sad,reci mi kada je najbolje da pijem dextrozu i da li da je pijem danima kada ne treniram?Da li da i dalje treniram po dolje navedenom programu?

Dan 1.

Donji deo tela

A1. Cucanj, 3 serija, 10 - 12 ponavljanja, 90 sekundi pauza

A2. Lezeci pregib za zadnju lozu, 3 serija, 10 - 12 ponavljanja, 90 sekundi pauza

B1. Presa sa nogama visoko na platformi, 3 serija, 15 - 20 ponavljanja, 60 sekundi pauza

B1. Mrtvo dizanje sa blago savijenim nogama, 3 serija, 10 - 12 ponavljanja, 90 sekundi pauza

C1. Stojece podizanje na prste, 3 serija, 12 - 15 ponavljanja, 90 sekundi pauza

C2. Trbusnjaci na izlomljenoj rimskoj klupi sa uvrtanjem, 3 serije, 12 - 15 ponavljanja, 90 sekundi pauza.

Dan. 2

Gornji deo tela.

A1. Kosi bench, 4 serije, 9 - 11 ponavljanja, 90 sek pauza

A2. Podizanje na vratilu pothvat u sirini ramena, 4 serije, 9 - 12 ponavljanja, 90 sek pauza

B1. Vucenje na donjem koturu lat masine (uskim paralelnim hvatom na pupak), 3 serije, 10 - 12 ponavljanja, 90 sek pauza

B2. Lateralno podizanje butjica (ramena), 3 serije, 10 - 12 ponavljanja, 90 sek pauza

C1. Sedeci pregib butjicama na kosoj klupi (biceps), 3 serije, 10 - 12 ponavljanja, 90 sek pauza

C2. Uski bench (tricpes, hvat malo uzi od ramena, akcenat na malo, ne preusko, laktovi izpod sipke), 3 serije, 10 - 12 ponavljanja, 90 sek pauza

Sto se tice vjezbe podizanje na vratilu,nmg vise da uradim 10-12 ponavljanja nego maximum mi je 10 ponavljanja,a u serije radim po 6 ponavljanja.

Hvala unaprijed.

Pozdrav Alex, drago mi je da si se pridružio i Pansport karavanu.

Kao što pre mene rekoše dextrozu zanemari ako nemaš proteina uz nju. Fokusiraj se na svoju ishranu za sada i ne brini se mnogo oko suplementacije. Kad i ako budeš imao želju siguran sam da ćeš naći i načina da si priuštiš i mnogo kvalitetniju suplemnetaciju. Generalno dextroza je samo šećer i neće ti igrati veliku ulogu.

Ovaj trening je i dalje dobar, većina početnika kod mene radi ovakav trening. Gledaj da poštuješ kilaže u ovom opsegu ponavljanja i da na svakom treningu pokušaš da podugneš te kilaže za koju kilu više.

Recimo na čučnju svaki trening dodaj po 1.25kg sa svake strane i drži isti broj ponavljanja. Na vežbama za grudi, ramena, biceps, triceps (manje mišićne particije) podiži kilažu za po 1 ili 2 kg, ako teretana ima toliko male ploče. Ovo je dobar način da napreduješ iz treninga u trening.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #3 poslato: Novembar 05, 2010, 10:41:48 posle podne »

...dextroza ti ne treba .
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Novembar 05, 2010, 10:33:30 posle podne »

samo dex i nije neko resenje ali ce to mali da ti objasni funkciju dexa...
« Poslednja izmena: Novembar 08, 2010, 04:12:35 posle podne od strane Robert » Sačuvana
alex93
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Novembar 05, 2010, 09:35:51 posle podne »

Ja sam pokrenuo temu na yufitnes forumu http://www.yu-fitness.com/forum/index.php?topic=22360.0 ,u kojoj mi je Alen maximalno izasao u susret i izdvojio dosta svoga vremena da bi mi pomogao i objasnio kako da treniram.Medjutim,taman kada sam poceo doslo je do problema sa skolom,a te ,,skolske,, probleme nisam rjesavao do samog kraja godine itd... :) Ali sad sam odlucio da treniram intezivno i bez prekida.  ;D

Poceo sam prije mozda 20 dana,idem po zadnjem programu koji si mi napisao.Kupio sam dextrozu i beviplex(samo sam to u mogucnosti sada da pijem).E sad,reci mi kada je najbolje da pijem dextrozu i da li da je pijem danima kada ne treniram?Da li da i dalje treniram po dolje navedenom programu?

Dan 1.

Donji deo tela

A1. Cucanj, 3 serija, 10 - 12 ponavljanja, 90 sekundi pauza

A2. Lezeci pregib za zadnju lozu, 3 serija, 10 - 12 ponavljanja, 90 sekundi pauza

B1. Presa sa nogama visoko na platformi, 3 serija, 15 - 20 ponavljanja, 60 sekundi pauza

B1. Mrtvo dizanje sa blago savijenim nogama, 3 serija, 10 - 12 ponavljanja, 90 sekundi pauza

C1. Stojece podizanje na prste, 3 serija, 12 - 15 ponavljanja, 90 sekundi pauza

C2. Trbusnjaci na izlomljenoj rimskoj klupi sa uvrtanjem, 3 serije, 12 - 15 ponavljanja, 90 sekundi pauza.

Dan. 2

Gornji deo tela.

A1. Kosi bench, 4 serije, 9 - 11 ponavljanja, 90 sek pauza

A2. Podizanje na vratilu pothvat u sirini ramena, 4 serije, 9 - 12 ponavljanja, 90 sek pauza

B1. Vucenje na donjem koturu lat masine (uskim paralelnim hvatom na pupak), 3 serije, 10 - 12 ponavljanja, 90 sek pauza

B2. Lateralno podizanje butjica (ramena), 3 serije, 10 - 12 ponavljanja, 90 sek pauza

C1. Sedeci pregib butjicama na kosoj klupi (biceps), 3 serije, 10 - 12 ponavljanja, 90 sek pauza

C2. Uski bench (tricpes, hvat malo uzi od ramena, akcenat na malo, ne preusko, laktovi izpod sipke), 3 serije, 10 - 12 ponavljanja, 90 sek pauza

Sto se tice vjezbe podizanje na vratilu,nmg vise da uradim 10-12 ponavljanja nego maximum mi je 10 ponavljanja,a u serije radim po 6 ponavljanja.

Hvala unaprijed.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.214 sekundi sa 17 upita.