TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:15:32 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: bol u predelu grudi  (Pročitano 29536 puta)
Sylar777
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Decembar 23, 2010, 12:22:21 posle podne »

Doktorka me je posle holtera poslala u Beograd kod jednog drugog doktora specijaliste, obavio sam tamo sve preglede, ekg, ultra zvuk, dao sam mu i rezultate holtera, popricao sam sa njim i on mi je rekao da to nije nista i da mogu bez problema da se bavim sportom i da nije potrebna nikakva kardioloska terapija, inace covek je nacelnik tamo u kardiovaskularnoj klinici tako da nemam razloga da se brinem.
A za proteine nisam pitao ali svejedno uzecu elite ili neki isto tako cist 100 % pa da budem miran.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Decembar 07, 2010, 05:10:11 posle podne »

To nije nepravilnost ako si za to vreme tračo.
Čekamo nalaz kardiologa pa ćemo dalje
Sačuvana
Sylar777
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Decembar 07, 2010, 08:24:39 pre podne »

Stigli su mi rezultati holtera a veceras trebam da odem sa njima kod kardiologa.
Jedina nepravilnost koja je registrovana oko 18 h kad sam trcao sa holterom, supravertikularna tahikardija u trajanju od 16 minuta i 182 otkucaja u minutu.
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Decembar 04, 2010, 10:15:22 pre podne »

Ne bi da širim temu, ali već smo puno puta pričali o neznanju u vezi proteina i suplementacije tako da zaista nema poente da pričamo dalje o tome.
Većina je ljudi (na ovom forumu) svesna ove činjenice, tako da idemo dalje sa zadatom temom - bol u predelu grudi. Čekamo nalaze holtera ili nekoga sa sličnim problemima.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #24 poslato: Decembar 03, 2010, 04:44:42 posle podne »

@ Robi ali ti nisi 6 godina ucio krecenje, moras sagledati tu dubinu  :D :D :D Ni ne ocekujem da mi neki lekar daje savet dal je bolji scitec ili dym whey ali kada vidim kakve samo dijete preporucuju ili kakvo im je razumevanje "obicne" ishrane, eeeeeee  ;D ;D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #23 poslato: Decembar 03, 2010, 02:47:38 posle podne »

Nije stvar u tome, Daniela. Nije strašno neznati, već je strašno neznanje širiti. Naročito je pogubno to da medicinski radnici šire neke neproverene informacije, a znaju da se njihovo mišljenje dosta ceni u očima većine ljudi i da samim tim njihove reči nose mnogo veću odgovornost. Ok, nisu učili o proteinima, čemu onda prenošenje vrlo ružnih glasina? To je ono što ne volim.

Meni zaista ne pada na pamet da bilo kada lupam nešto o oblasti koju ne poznajem. Eto, moj drug je nedavno krečio i pitao me za mišljenje o tome koje su dobre boje. Nisam imao pojma da mu kažem. Jednostavno sam slegao ramenima i rekao da mora otići do radnje i  pita ili da pročačka na nekom forumu. Šta sad da razbijam glavu i pričam nešto napamet, kad sam u tom svetu samo čuo za neke brendove koji proizvode boje i ništa više od toga. :D
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Decembar 03, 2010, 01:13:13 posle podne »

Da, da, zabraniti proteine je prva stvar kod lekara pa za koju god boljku da se obratiš. Ja uskoro trebam ići na redovan pregled(radim ih na svakih 6 meseci) pa jedva čekam da se obračunam sa nekim ako počnu da lupaju nešto na tu temu. A imaću kod sebe uključen i diktafon pre ulaska u ordinaciju, tako da će biti dobra zabava. :)

Ljudi rade najbolje što mogu sa ograničenim obrazovanjem koje im je dati. Morate shvatiti da vas na faksu niko ne uči ništa o proteinima.
Sačuvana
nenad986
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Decembar 02, 2010, 03:53:32 posle podne »

Videcu da probam sto pre to da odradim..mada meni je na EKG-u bilo sve ok,a radio sam ga sigurno jedno 4,5 puta u zadnjih god dana..Ahahahhahahahahha,sjebaces ih totalno Roberte:DDDDDDDDDDDD
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #20 poslato: Decembar 02, 2010, 03:18:13 posle podne »

Da, da, zabraniti proteine je prva stvar kod lekara pa za koju god boljku da se obratiš. Ja uskoro trebam ići na redovan pregled(radim ih na svakih 6 meseci) pa jedva čekam da se obračunam sa nekim ako počnu da lupaju nešto na tu temu. A imaću kod sebe uključen i diktafon pre ulaska u ordinaciju, tako da će biti dobra zabava. :)
Sačuvana
Sylar777
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Decembar 02, 2010, 03:11:07 posle podne »

Pa uradio sam EKG, ona mi kaze imas inkompletni blok desne grane, pa sam bio na ultrazvuku tamo nije nasla nista ali mi zabranila tegove i proteine. I sad cekam rezultat holtera, sto se tice toga isto mi je rekla sto i Danijela. Uradi holter i onda smo mirni.
Sačuvana
nenad986
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Decembar 02, 2010, 02:00:28 posle podne »

Ok..hvala..videcu onda to da zavrsavam prvo.
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Decembar 02, 2010, 01:27:53 posle podne »

Znači ako postoji neki problem u srcu koji uzorkuje bolove to će se svakako vodeti na holteru.
Ako nema promena onda nije srce ili bar nije ništa zabrinjavajuće...
Idemo redom, uradi prvo hoter, pa nek ti bude super da se radujemo pa ćemo onda da lupamo glavu od čega su ti bolovi...
Sačuvana
nenad986
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Decembar 02, 2010, 10:17:46 pre podne »

A jel se tebi videla neka promena kad si radio EKG???Jel se jos tada videlo da nesto nije u redu??
Sačuvana
Sylar777
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Decembar 01, 2010, 11:44:07 posle podne »

Jednom sam mesao alkohol sa volumass-om, tj. pio sam na nekoj zurci pa sam sutradan pio volumass, mozda je i od toga ko zna.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #14 poslato: Decembar 01, 2010, 11:40:23 posle podne »

Mislim da treba da poslusate svi Danielu i ko god ima tih problema da ide na preglede jer evo ja za svojih 16 god koliko vezbam nikada nisam imao takve tegobe.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 17 upita.