TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399712 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 11, 2025, 01:08:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening kod kuce  (Pročitano 9076 puta)
magnum44
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Mart 03, 2011, 02:07:27 pre podne »

ti brate radi po 5 ako ne mozesh po 10 niko te ne tera da ti radish 1000 zgibova. Samo ti prondji konopac i videcesh..... ja imam isto kg kao ti pa mogu da radim propadanja do besvesti a zgibove ne mogu bash sad kao sto si ti rekao 3x 10 na 3 nachina, ipak imamo po 90kg:) a konopac je zakon tri puta se popni na neku visinu od 5-6m i nazad ali bez nogu naravno! i videches od bola sta sve radi konopac.....:)a sto se ticheovih zgibova josh nesto radi koliko mozesh i sigurno cesh posle nekog vremena moci vishe nisi ti supermen da sad uradish 1000.... rlx i polako. kao sto ti kazesh tarzanke, tarzanke su zakon!!!!
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Februar 28, 2011, 04:46:39 posle podne »

pa ja ti lepo kazem, idi na sajt scooby-a i imas sve objasnjeno za trening po kuci iz prve ruke sa svim bezbama i da dobijes preokret od "360 stepeni" :) ...
Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

znaci plazma ,znaci litre i litre mleka dnevno :)

« Odgovor #27 poslato: Februar 28, 2011, 04:24:44 posle podne »

brate samo gruvaj sklekove, propadanja i zgibove.... nadji neku tezu buchicu i po meni to je to.... a trbushnjaci ko voli nek izvoli, moze da pridoda. Josh ako imash dvrishte i neko visoko drvo vezesh konopac koji je imba za sve ove vezbe.... i ja ti garantujem da cesh se zbudzish brzo uz neki kreatin i tako to.... kakva crna teretana da smrdish sa josh 20 ljudi, i josh + dodje neki nalozeni magarac koji  kad pochne da sikce prosto se zapitsh da nije neka samsara uletela u teretanu....  Ovako bar smrdish sam za sebe :) drushtvo je prihvatljivo ali 2-3 choveka preko sve je zamajavanje... toliko od mene!!!!!
brate to sto ti pominjes to su tarzanke ,to nije bb treninig ,a i nisam ja u takvoj formi da bih mogao da ispostujem da odradim recimo 3x po 10 zgibova za ispred ,pa jos toliko za iza i posle za uske.imam 90 kg i kad bih mogao tako da radim meni teretana ne bi trebala u zivotu,sklekove i propadanja bih mogao da kombinujem ali ,reci mi sta da radim za rame???
Ovo sto si ti naveo nije lose kada je neko u ubistvenoj formi ali za normalne ljude je neizvodljivo
Sačuvana
magnum44
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Februar 28, 2011, 05:42:07 pre podne »

brate samo gruvaj sklekove, propadanja i zgibove.... nadji neku tezu buchicu i po meni to je to.... a trbushnjaci ko voli nek izvoli, moze da pridoda. Josh ako imash dvrishte i neko visoko drvo vezesh konopac koji je imba za sve ove vezbe.... i ja ti garantujem da cesh se zbudzish brzo uz neki kreatin i tako to.... kakva crna teretana da smrdish sa josh 20 ljudi, i josh + dodje neki nalozeni magarac koji  kad pochne da sikce prosto se zapitsh da nije neka samsara uletela u teretanu....  Ovako bar smrdish sam za sebe :) drushtvo je prihvatljivo ali 2-3 choveka preko sve je zamajavanje... toliko od mene!!!!!
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Februar 28, 2011, 04:05:09 pre podne »

@Bio

nije nije djogani, nego skubi...:)

@nickey

e jbg. ti sad to malo banalizujes, tu ima milijardu predloga za svakog, znam za skejt varijantu, to je ono malo over the top, ali sve u svemu skubi je ozbiljan vezbac...
Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
nickey
Gost
« Odgovor #24 poslato: Februar 27, 2011, 11:52:17 posle podne »

Evo gledam ovaj njegov plan, msm ovo je samo mnogo komplikovan nacin vezbanja samo zato sto je kod kuce, nepotrebne vratolomije.
Prednosti: Vezbas pred akvarijumom, Mane : razbijes akvarijum, crknu ti ribice, tepih ne mozes osus na balkonu jer je ladno. Ok je sto lik kaze da ne treba davati pare na fensi tegove ali kolicinu novaca koje je upucao na solarijum moga je da uplati u neku obicnu teretanu i vezba ko covek.

Naravno za ovaj nacin treniranja treba i kolekcija sesira, skejt i ko zna sta jos. :D
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Februar 27, 2011, 08:58:35 posle podne »

@Arlovski
Ne gotivim skubija nešto preterano, pa nisam upoznat sa filozofijom - mada sam pretpostavio da je deo neke doktrine to što si rekao. :D Nego sam se prestravio da nije "Ă°oganijeva" škola :"okrenem džip za 360 stepeni i vratim se pravo u Bg". :D :P

@Duki
Čekaj da pregrmim još jedan ispit sutra pa ću se uključiti u teme.
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Februar 27, 2011, 08:12:09 posle podne »

...i od kada sam poceo da pratim scooby-a, promena za 360 stepeni....
...
,

Dakle, idalje stagniraš? :P

:) hahahhahha, mislio sam na http://en.wikipedia.org/wiki/360-degree_feedback...a narocito na deo : The results from 360-degree feedback are often used by the person receiving the feedback to plan training and development. To je sve Scooby-eva skola!
Sačuvana
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Februar 27, 2011, 08:10:30 posle podne »

@ Biochemo
vidim da si dugo na forumu ,predpostavljam da si dobro upoznat sa bb-om ako imas mozda neku dopunu na ovo dosad receno bio bih ti zahvalan
Sačuvana
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Februar 27, 2011, 08:06:58 posle podne »

...
,

hahahah ,brate hvala na savetima ali jesi se ispalio samo tako :) 360 ti je pun krug , ako se okrenes za 360 opet si na istom ,ako mislis na potpuni preokret onda se kaze za 180 ,desava se ljudima to cesto ,nista strasno :)
« Poslednja izmena: Februar 27, 2011, 08:08:36 posle podne od strane Dukiknight » Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Februar 27, 2011, 03:53:34 posle podne »

...
,

Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Februar 27, 2011, 01:29:53 posle podne »

da, kompletan sajt je ovde http://www.scoobysworkshop.com, pa mogu da ga pogledaju svi koji ozbiljno treniraju, ali i pocetnici...stvarno za svakog ima po nesto.

scooby je jedinstven po tome sto je sve besplatno, ima milion saveta o zdravom zivotu i nacinu ishrane, svaku vezbu do detalja opisuje uz pros i cons, na vrlo duhovit i pristupacan nacin...ponovo kazem, meni je preokrenuo zivot i napravio od mene zavisinika od treninga i zdravog nacina zivota...napominjem da sam posle 3 godine intenzivnog treninga (kik boksa i teretane skoro svaki dan u nedelji) usao u gadnu stagnaciju, i od kada sam poceo da pratim scooby-a, promena za 360 stepeni....

takodje, pogledaj brendan cartera na youtube-u, njegovi treninzi su isto fantasticni.
Sačuvana
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Februar 27, 2011, 10:08:16 pre podne »

gledao sam na you tube-u njegove klipove ,u pravu si stvarno je lik neprevazidjen :)
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Februar 25, 2011, 05:59:45 posle podne »

Ako te zanima ozbiljan trening u kucnoj varijanti, zaista ti ne treba nista osim par bucica, jedne EZ sipke, jedne kratke ravne sipke, rucica za sklekove i vratila. Nema vezbe koje ne mozes da uradis, a mnogo informacija ces naci ako ukucas na google-u scooby's workshop. on je meni promenio zivot, ali ne samo meni, pogledaj i vidi o cemu se radi. neprevazidjen covek.
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Februar 25, 2011, 05:51:22 posle podne »

jedan pametan covek je rekao "smit masina je dobra samo da se okaci kaput kad dodjes u teretanu"
sve ima svoje ,najbolje bi bilo da imas i jednu i drugo,ima odredjene beneficije od slobodnih tezina a imas i od sprava..
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.089 sekundi sa 19 upita.