TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 389647 Teme od strane 24982 Članovi Poslednji član: VladaNN

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 28, 2023, 10:54:24 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 66 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pansport izazovi-degustacije, takmičenja zabava...  (Pročitano 239785 puta)
PANSPORT UREDNIK
Gost
« Odgovor #958 poslato: Mart 25, 2015, 12:54:52 posle podne »

Moju sliku možete da vidite u biltenu :D
Šalu na stranu, koliko vidim Maja i Nenad s vremena na vreme okače svoje fotke, Dušan takoðe, Mikijevu fotku kačim ja u ovom postu. Kako Monika izgleda mislim da smo svi upoznati, a nju možete videti na našem youtube kanalu jer je u više navrata gostovala na tv-u. Dr Slaviša ima profilnu fotku koja dosta govori o njegovoj formi, što se tiče dr Peðe mislim da je njegova fotografija manje bitna, ali njegova stručnost je neupitna. A Robert...Robertu mislim da nije problem nikad da pokaže svoju formu :D Tako da, što se mene tiče može i nova tema, ali mislim da su članovi našeg tima i više nego poznati.
Naravo tu je i Zoli...ali i njegova forma je odlična.
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #957 poslato: Mart 24, 2015, 11:10:53 posle podne »

Mogla bi da se napravi neka tema clanovi PS foruma i tu da se kace slike, bilo bi lepo :)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #956 poslato: Mart 24, 2015, 10:45:09 posle podne »

Moje slike imate u mojoj temi u powerlifting delu foruma, iako izgled nije bitan kod sporta kojim se bavim ;)
Naravno Dule, na tebe se ovo nije odnosilo jer si ih vec postavio... :) Nemojte pogresno da me razumete, samo zelim da znam ko me savetuje...
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #955 poslato: Mart 24, 2015, 10:42:36 posle podne »

Moje slike imate u mojoj temi u powerlifting delu foruma, iako izgled nije bitan kod sporta kojim se bavim ;)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #954 poslato: Mart 24, 2015, 10:17:25 posle podne »

Pardon mislio sam na clanove PS tima sa foruma... Editovao sam ispod. ?
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #953 poslato: Mart 24, 2015, 09:25:21 posle podne »

Evo ovde da pitam, posto nzm gde drugde... Kada cemo moci da vidimo clike SVIH clanova PS tima sa foruma, cisto da znamo ko nas savetuje ?
« Poslednja izmena: Mart 24, 2015, 10:17:41 posle podne od strane Pecha » Sačuvana
Panta rei, panta res.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #952 poslato: Mart 23, 2015, 05:17:07 posle podne »

Hvala organizatorima i moram napomenuti da je seminar bio odličan, retko tako kvalitetan seminar se može videti u Srbiji, svaka čast :)
Sačuvana
PANSPORT UREDNIK
Gost
« Odgovor #951 poslato: Mart 23, 2015, 01:31:13 posle podne »

Pansport na fitness festu

Proteklog vikenda u Beogradu održan je treći po redu Fitnes fest. Od ove godine samu oranizaciju ovog specifičnog festa preuzeo je ALFIT (asocijacija licenciranih fitnes instruktora i trenera). S obzirom na to da je Pansport uvek tamo gde su vežbači, ovaj dogaðaj nije prošao bez učešća našeg stručnog tima i prezentacije kompanije.
Pored predavanja koleginice Monike Balenović, čije savete uvek možete zatražiti i na Pansport forumu, svi prisutni imali su priliku da degustiraju Power protein i da se okrepe Isostar izotoničnim napicima. Monika je upoznala sve posetioce s radom naše kompanije, a takoðe ih je i podsetila da pre svake kupovine provere da li proizvod ima deklaraciju na srpskom jeziku kao i upisni broj Ministarstva zdravlja.
Pored predavanja koja su držali prof. dr Sergej Ostojić, Marko Dimitrijević, zatim prof. dr Jagoda Jorga posetioci su mogli i da učestvuju u organizovanim grupnim treninzima.
Fitnes Fest je jedinstvena rekreativno-edukativna manifestacija koja animira i okuplja sve zainteresovane strane u oblasti fitnesa i edukuje stručnjake i korisnike, promoviše dobru poslovnu praksu u oblasti fitnesa, zdrav način života i pravilno vežbanje kod svih uzrasnih kategorija graðana.
Sačuvana
PANSPORT UREDNIK
Gost
« Odgovor #950 poslato: Mart 20, 2015, 01:11:13 posle podne »

U ponedeljak 16. marta održan je prvi beogradski izazov u teretani La strada. Dobra atmosfera i mnogobrojni takmičari doprineli su da rekord u propadanjima koji je prošle godine postavio Mladen Kodžo sa 102 ponavljanja, bude oboren.
 Pa je tako prvo mesto sa čak 110 propadanja i 7 zgibova osvojio Balša Gavrilović i dokazao da je najjači, drugi je bio Nikola Uzelac sa 112 ukupnih ponavljanja, dok je treće mesto osvojio ĂDorðe Ristić sa 99 ponavljanja.
Posebno hvala vlasniku teretane La strada koji je poklonio besplatno mesečno članstvo momcima koji su osvojili četvrto, peto i šesto mesto s obzirom na to da sva trojica pobednika iz Zrenjanina.

Pogledajte i najzanimljivije trenutke:
https://www.youtube.com/watch?v=d5pujWGhFrM&feature=youtu.be
« Poslednja izmena: Mart 20, 2015, 01:14:15 posle podne od strane PANSPORT UREDNIK » Sačuvana
PANSPORT UREDNIK
Gost
« Odgovor #949 poslato: Mart 19, 2015, 01:56:18 posle podne »

Pogledajte najbolje momente sa prvog Pansport izazova koji je održan 9. marta u teretani Popaj u Novom Sadu.
Najjači su bili:
1. Balša Gavrilović 60 ponavljanja
2. Stevan Vesković 48 ponavljanja
3. Srðan Arsenović 45 ponavljanja.

https://www.youtube.com/watch?v=h6z4WMF0Ido&feature=youtu.be
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #948 poslato: Mart 10, 2015, 02:05:10 posle podne »

Zgibovi ispred glave.
Sačuvana
Genious
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Never Give Up!

« Odgovor #947 poslato: Mart 09, 2015, 11:14:13 pre podne »

Pozdrav svim forumasima,

video sam da je danas  Pansport izazov i da su takmicarske discipline propadanja i zgibovi  pa me zanima u kojim zgibovima ce biti nadmetanje?

Sačuvana
Today I will do what others won't,so tomorrow I can do what others can't!
PANSPORT UREDNIK
Gost
« Odgovor #946 poslato: Februar 09, 2015, 09:34:48 pre podne »

Pozdrav,

Izvini što kasnim s odgovorom, izazovi će početi krajem meseca, još uvek nemam konkretne datume, ali svakako ćemo objaviti i ovde i na FB stranici i na sajtu sve konkretne podatke.
Sačuvana
TeaMan
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Faith,focus,finish !

« Odgovor #945 poslato: Januar 31, 2015, 12:06:12 pre podne »

Kada pocinju novi pansport izazovi ? Koja ce biti disciplina ? Pozdrav
Sačuvana
Who put sugar in green tea insult god !
PANSPORT UREDNIK
Gost
« Odgovor #944 poslato: Jul 16, 2014, 10:41:08 pre podne »

U subotu, 12. jula 2014. godine na novosadskoj plaži Štrand održano je veliko finale Pansport izazova. Iako prognostičari nisu obećavali dobro vreme, sunce i dobro raspoloženje nas je poslužilo pa smo ove godine imali rekordan broj takmičara. Posebno nam je drago što smo pored Novosaðana, ugostili ekipe iz Niša, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Inðije, Beograda, pa čak i iz Banja Luke i mnogih drugih mesta. Ove godine devojke nisu bile samo tu da navijaju i pruže podršku već su se i same oprobale u mini izazovu. Naime, svaka učesnica koja je izdržala 60 sekundi u polučučnju osvojila je poklon paketić namenjen specijalno za dame, a dve najhrabrije su ipak odlučile da rade i propadanja i pokazale zavidnu snagu i spremnost.
Zagrevanje pred sam dogaðaj uz odličan muzički ritam koji se čuo na Štrandu počelo je nešto pre 16 h gde su se mnogobrojni posetioci oprobali u mini izazovu, uradili 15 propadanja i osvojili nagrade.
Glavni dogaðaj, samo finale Pansport izazova trajalo je nešto više od dva sata. Takmičari su pokazali odličnu formu, izdržljivost i snagu. Više od 10 takmičara uradilo je preko 60 ponavljanja. Sudija Marko Dimitrijević nije imao lak posao.
Dokazano najjači u sezoni 2014. je Boris Vuković koji je uradio čak 88 ponavljanja. Boris je zasluženo poneo kući vaučer na 35 hiljada dinara za kupovinu u Pansport prodavnicama, drugo mesto osvojio je Milan Grozdanović sa samo 3 ponavljanja manje od prvoplasiranog, dok je treće mesto osvojio prošlogodišnji pobednik Mladen Kodžo koji je uradio 76 ponavljanja. Milan i Mladen takoðe su osvojili vaučere za kupovinu u našim prodavnicama i to na 25, odnosno 12 hiljada dinara.
Hvala svima što ste učestvovali i došli da podržite naše takmičare.
Do sledeće sezone Pansport izazova ostanite jaki i nastavite sa treninzima.
Najzanimljive momente pogledajte na sledećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=DpbGLs03DD4&feature=youtu.be
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 66 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.109 sekundi sa 18 upita.