TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 12, 2025, 10:43:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pravilan trening - pomoc  (Pročitano 3494 puta)
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: April 13, 2011, 11:09:58 pre podne »

i kaze jos da nikad ne radim sa istim tezinama u serijama ? Da ne ponavljam seriju sa istom tezinom ?
Sačuvana
train hard or go home !
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #13 poslato: April 12, 2011, 11:37:44 posle podne »

Po meni, u pravu je. :)

Otprilike, i ja se držim toga. Doduše, ja to uvek računam u serijama, pa tako radim 12 serija za grudi(3 vežbe x 4 serije ili 4 vežbe x 3 serije) i 6-8 serija za biceps(2 vežbe x 4 ili 2 vežbe x 3 serije). Isto tako i kod leĂ°a i bicepsa. Ramena treniram sa 10 do 12 serija, a noge 12 do 16.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: April 12, 2011, 09:08:13 posle podne »

trener mi kaze da vezbam grudi 3 vezbe i 2 za bicepse. Tako i za ledja i tricepse. Kaze da je to za pocetak dovoljno. Da li je u pravu ? ili je bolje raditi vise vezbi ?
Sačuvana
train hard or go home !
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #11 poslato: Mart 29, 2011, 01:58:11 posle podne »

Imas ,,trening za popunjavanje rukava'', by Master Yoda Radosevic :D plus dvorucni  biceps curl i kraj, ne treba ti nista vise. Bitna stvar je tezina, samo rokaj gvozdje. Procitas i radis, sve ti objasnjeno ti samo trebas da budes pod 1. Lud i pod 2. Jak, pamet ne treba.
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Mart 29, 2011, 12:38:41 posle podne »

hvala brate puno ! :) pametno receno . al imam problem zato sto mi je ruka bukvalno dvodimenzionalna ! :D zna li ko koje vezeb da radim da povecam obim bicepsa?
Sačuvana
train hard or go home !
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #9 poslato: Mart 27, 2011, 11:55:25 posle podne »

1. i 2. Tripujes, nebitno koliko je angazovan, radis jednom nedeljno. Ne postoji vezba koja aktivira samo jedan misic.
3. Kao prvo, to sto ti mislis da si imo sisu i da se sad definises je blabla, na misicu imas ili si imao salo, vodu itd. To sto ti mislis da se defnise, prtz, sad raste, sad ga lomi, to je trip kod svih koji tek pocinju zato sto ljudi i ne kapiraju koliko im je pecs nerazvijen tj. Mali.
4. Ne glupiraj se, radi normalno, prvo i osnovno da ojacas, to foliranje grudi i biceps a ostalo me ne zanima je pogresan stav. Izgledat ces ko idjot. Ti mos trenirat kak ti je volja, ali cisto i prosto dat objasnim pitanjem, meni je bicep 40cm, na sta ces liciti ako ti je i butina tolika. Znaci ne s..i. :D
5. Da ako znas sta i kako radis. 6. Meseci u fulu na pocetku pravi zveri. Ako imas kes. To je milion puta receno. Kao prvo volja, drugo, kesh za klopu i supse, 6 meseci bez zabusavanja bez supsa 17kg meni, doduse i meso i salo. Poz ogroman da porastes, al moras jest ko budala u bukvalnom smislu da budes usisivac i da treniras sa nekim ko zna sta radi, svaki put ko da ti je poslednji.

P.S.
Get used to pain, its gona hurt, alot. ;D
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
MrArcShade
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Mart 27, 2011, 10:17:34 posle podne »

try to use your brain please!!!!
ajmo ponovo znaci ajmo ponovo odnosno znaci da radim 4 dana pa 1 dan pravi odmor pa ponovo 4 dana pa ponovo 1 dan odmor i tako u beskonacnost...

a na pitanje sumnjam da ce ti jos ko odgovoriti jer si ih napisao potpuno necitko tako da se niko nece ni potruditi da ih cita (ne znam cak ni ja zasto sam ih procitao,hmm verovatno mi je bilo dosadno)
Sačuvana
NOTHING GREAT COMES WITHOUT A SACRIFICE!
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Mart 27, 2011, 09:59:21 posle podne »

sta ti znaci sesti dan ( ajmo ponovo ) ? moze jos ko da mi odgovori na pitanja ? :/
Sačuvana
train hard or go home !
MrArcShade
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Mart 27, 2011, 02:06:50 posle podne »

http://www.sendspace.com/file/zcjjw7  evo....

ja sam ti vec rekao sta mislim o tome , probaj sta da ti kazem mozda ti taj trening i bude odgovarao ja licno nisam pristalica

isprobao sam mnogo sistema i evo ako te zanima ja radim ovako :
prvi dan:GRUDI ABS
drugi dan:NOGE PODLAKTICA
treci dan:RAMENA TRICEPS
cetvrti dan:LEDJA BICEPS
peti dan:ODMOR;
sesti dan:ajmo ponovo :D
eto to meni najvise odgovara i smartram da je najdelotvornije sto se mene licno tice, naravo ponovo isticem da je svaki covek poseban i nema nikakvog sablona koji moze da se primeni na sve

cekaj ako sam te dobro razumeo ti imas namere da napravis 3 dana odmora ili stA?
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Mart 27, 2011, 01:32:50 posle podne »

aj daj link te knjige , e al nisam mislio tako , ako radim pon/ pet , sledecu sedmicu radim utorak / subota pa onda onu tamo samo sredom i posle toga opet pon / cet . ? sta mislis o tome ? :)
Sačuvana
train hard or go home !
MrArcShade
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Mart 26, 2011, 11:05:35 posle podne »

ima dacu ti link gde da skines knjigu sutra ili mozda malo kasnije ako zelis....

pa znas kako vise ne znaci uvek bolje to moras da razumes kao prvo ,a kao drugo ja sam reko koje je moje misljenje jer pazi po meni nije dobro da radis recimo ponedeljak grudi biceps a posle u cetvrtak ponovo isto pa onda ces sta da napravis 1 dan odmora pa ponovo grudi i biceps , misic ti ne raste dok vezbas vec dok se odmaras , ako previse preopterecujes misice i oni nemaju vremena da se potpuno oporave do sledeceg treninga nista postici neces a i ti treninzi ce ti biti losi jer nema sanse da radis grudi biceps pa napravis 1 dan odmora pa ponovo radis grudi biceps ti trening ce biti smesan btw potpuni odgovar na tvoje 4 pitanje bi bio : na taj nacin ces dobiti manje misice:P

ako ti jos nesto nije jasno pitaj xD
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 26, 2011, 09:02:29 posle podne »

ima li gde primer vezbi ( video/slike ) ? nije mi jasno kako necu postici vece efekte ako 2puta radim grudi/biceps
Sačuvana
train hard or go home !
MrArcShade
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Mart 25, 2011, 10:49:28 pre podne »

dobro ajmo redom:

1 pitanje : mislim da nisi bas uspeo da razumes neke stvari (btw ako pogadjas triceps tokom vezbanja na lat masini znaci da tu nesto ne stima)
postoje vezbe za koje koristis vise misica kao npr. bench press tu ces primarno (ako vezbu budes pravilno radio) da pogodis misice grudi a sekundarno ce biti ukljuceni u igru i prednje rame i triceps , izolacini vezba za grudi (ona vezba koja ce pogoditi samo grudi ili ti malo stucnije pectorais major) ce biti npr. "letenje" ili ti dumbbell flys, sve ovo bi moglo da ide ovako : vezbe kao npr.  bench press, za cije izvodjenje je potrebno ukljuciti vise misica,su dobre kao vezbe za masu , vezbe kao sto su dumbbell flys su ti vezbe za definiciju to bi bilo ono najvaznije da se ne upustamo u dalju problematiku...

2 pitanje: nije ispravno moras ga raditi minimum jednom sedmicno..

3 pitanje: ako zelis masu moras da vezbas za masu kao prvo , a kao drugo ,sto je mozda i vaznije nego prvo, moras da imas organizovanu ishranu...

4 pitanje : pazi jako dobro pitanje , pa ovako mislim da neces jer mislim da ce biti mnogo bolje da odvojis grudi i biceps u zasebne dane  i onda kada dodje vreme da ih radis posebnu paznju obrati na grudi i biceps ubaci jos neku vezbu, koncetrisi se duplo vise na misisc dok vezbas to bi ti trebalo pomoci!

5 pitanje : ovako svaki covek svaki bodybilder je jedinstven i nema nikakvog sablona za brzinu napredovanja mogu ti reci samo jednu stvar a to je da ako budes vezbao pravilno , ako ti je ishrana ok onda uspeh je neminovan , maksimum ne postoji kao sto sam malopre napisao svaki covek je poseban...

ako ti nesto iz prethodnog izlaganja nije jasno slobodno pitaj
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 23, 2011, 11:44:14 posle podne »

par pitanja : 1.pitanje :  imam problem da kad vezbam nemogu da izolujem 1 misic i njega da radim nego aktiviram pola tela :D ! mnogo aktiviram npr. triceps dok radim benc , ili lat masinu , potisak sa bucicama , tako da mi je triceps stalno angazovan koji god tela da radim ? Zna li ko kako da izolujem samo 1 misic ? 2. pitanje : da li je ispravno sto radim triceps jednom u 2 sedmice zato sto ga stalno angazujem i drugim danima ? 3. pitanje : kako da dobijem na volumenu misica npr. grudi uvecavam i cvrste su i tezine povecavam ali se vise definisu nego sto rastu , zna li ko sta da radim ? 4. pitanje : posto sam resio da najvise postignem u bicepsima i grudima koji su nesto manji  da li je pravilno da njima posvecujem taj cetvrti trening npr : prvi dan grudi i biceps, 2 ramena, noge ilii stomak 3. ledja triceps ( svake druge ) ili stomak 4. ponovim prvi trening . Da li cu na ovaj nacin dobiti vece misice koje forsiram 2put sedm. ? 5 da li mogu do leta dase preobrazim ( treniram 2 meseca dobio 8kg ) , treba jos koji kg , zanima me koji je maksimum uz pravilnu ishranu , suplementaciju i trening ?  da li se za 6 meseci rada vide veliki efekti ili nest malo ? xvala unapred ! :)
Sačuvana
train hard or go home !
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.262 sekundi sa 17 upita.