TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399973 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 08:51:49 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: mrsavljenje  (Pročitano 1851 puta)
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #6 poslato: April 13, 2011, 08:18:07 posle podne »

Hvala ti :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #5 poslato: April 13, 2011, 08:38:45 pre podne »

Odmah sam uočila jednu grešku - mleko!   Nemoj više od čaše dnevno (bolje jogurt nego mleko)

Što se tiče metabolizma - brži metabolizam se dostiže češćim obrocima u toku dana i naravno vežbanjem, više mišića znači i brži metabolizam (miš. troše puno energije)  i da, direktno znači da ćeš imati manje masti tako da osnovni cilj i treba da ti bude da ga ubrzaš.  Lenj metabolizam, slaba fizička aktivnost i loša neredovna ishrana vode u gojaznost i opasnost po zdravlje.

Što se tiče BF, ako nemaš puno telesnih masti to pod kožom nije samo masnoća već i voda potkožna koja se zadržava od velike količine ugljenih hidrata i soli. Čim malo smanjiš hidrate i povećaš unos tečnosti koža će biti lepša i ta potkožna voda će se smanjiti.

U svakom slučaju treba ti dijetica bogata kvalitetnim nemasnim proteinima i SALATAMA i povrćem, a od ugljenih hidrata samo najkvalitetniji izvori - žitarice, piriinač, krompir, povrće...umereno
Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #4 poslato: April 12, 2011, 10:42:34 pre podne »

treniram 6 puta nedeljno...i trudim se da jedem sto vise hrane bogate proteinima(belo meso,riba,jaja,mleko) ...i jos nesto...ako kazete da imam brz metabolizam to znaci da lako mrsavim jel? posto nisam "debeo" nego imam misica dosta al znate onaj mali sloj :D kad bi se skinuo to je minimalno,msm ne trazim bb formu al samo malo da smanjim bf i to je to :D
« Poslednja izmena: April 12, 2011, 10:58:39 pre podne od strane 13032355 » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #3 poslato: April 12, 2011, 08:43:51 pre podne »

e ovako...imam par nedoumica :D
idem u teretanu vec godinu ipo dana i veoma mi dobro ide ...kad sam krenuo u teretanu imao sam 66 kila a sad imam 84 :D dosta sam se popravio ...
e sad pre sam imao iscrtane trbusnjake a sad je vec poceo visak da se hvata oko pojasa...:/
nista preveliko ali primeti se...da li mi moze neko reci sta da radim za kardio trening ? kako da ga radim? kad da ga radim?(sobzirom da idem svako jutro u skolu u 7 ujutro tako da jutarnje trcanje ne dolazi u obzir :D a oko 6 idem u teretanu i u krevet u 10 ),btw imam Elite whey protein i allmaxov kreatin micronized...a sto se tice ishrane ...imam visoko proteinsku ishranu i trudim se da smanjim lose uh pa ih nejedem uvece...??

kardio u toku dana kad stigneš, ali neka bude slabijeg intenziteta i što duže...  Puls  ne preko 75% od maksimuma
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: April 11, 2011, 09:03:52 posle podne »

Mislim da vrlo verovatno unosiš previše kalorija... možda je vreme da se smanji ukipan broj kalorija i da se preĂ°e na ishranu za definiciju.
Pokušaj postepeno da smanjuješ broke, prvo danima kad ne treniraš i naravno samnji ukupnu količinu UH.
To tebi ne bi trebao da bude nikakav problem pošto verovatno imaš brz metabolizam obziromd a si imao 66kg.
Inače svaka čast na uspehu!
Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #1 poslato: April 11, 2011, 07:38:33 posle podne »

e ovako...imam par nedoumica :D
idem u teretanu vec godinu ipo dana i veoma mi dobro ide ...kad sam krenuo u teretanu imao sam 66 kila a sad imam 84 :D dosta sam se popravio ...
e sad pre sam imao iscrtane trbusnjake a sad je vec poceo visak da se hvata oko pojasa...:/
nista preveliko ali primeti se...da li mi moze neko reci sta da radim za kardio trening ? kako da ga radim? kad da ga radim?(sobzirom da idem svako jutro u skolu u 7 ujutro tako da jutarnje trcanje ne dolazi u obzir :D a oko 6 idem u teretanu i u krevet u 10 ),btw imam Elite whey protein i allmaxov kreatin micronized...a sto se tice ishrane ...imam visoko proteinsku ishranu i trudim se da smanjim lose uh pa ih nejedem uvece...??
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.155 sekundi sa 17 upita.