TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398002 Teme od strane 25049 Članovi Poslednji član: mihailomikedjordjevic1987

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 10:34:09 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: huligani  (Pročitano 18996 puta)
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #44 poslato: Decembar 13, 2007, 01:52:33 posle podne »

@ X Frame - uh uh uh... vreme sablje... zbog fabrički zatamljenih stakala, dvojica te izvlače iz auta a treći ti gura pumparicu u oči! Ma to nije strašno, samo mala neprijatnost...  >:(  ali nebitno...

Što se tih klinaca tiče, sve su to novonastali šmekeri kojima su Rane najjači film, a Švaba i onaj drugi idoli!?! E tome dodajte i njihovo veličanje od strane nafuranih klinkica i eto vam klasičnog maloletnog idiota! I pored takvih "tempiranih bombi", na domaćim utakmicama retko izbije neko s*anje, jer se zna ko je ko... A skroz je druga priča kada gostuje veliki klub, pa kvazi delije doĂ°u na Sever i još mi se bune kako smo im zauzeli mesta!?!? Ekipa mi je ok i trudimo se da izbegnemo sukob, ali pomešajte te šabane i gore-pomenute ludake pa + alkohol i eto tuče...  >:(  Veruj mi i dalje možeš da odeš na utakmicu i da se iskačeš, izvičeš i na najbolji mogući način bodriš voljeni klub, ali ne treba biti idiot, gurati se u prve redove i izigravati mangupa...

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #43 poslato: Decembar 13, 2007, 12:37:50 posle podne »

ima finih pandura...npr...jedan je hteo da mi napise prijavu ili sta vec...drugim recima za piromanasvo...a drugi je rekao ma daj da mu napisemo da nije nosio LK jeftinije je :D
zezam se to za LK :D ali nikad je ni ne nosim :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Decembar 13, 2007, 11:31:41 pre podne »

Ej DHEA . Ne znam druze . jedine neprijatnosti koje sam ja doziveo sa njihove strane je bilo za vreme sablje , kada su me zaustavljali par puta , i bili su neljubazni . Kada su zavrsili pregled mene i auta bilo je ono aj pali sad , i te slicne fore , znaci neljubaznost . Nekoliko puta sam bio zaustavljan u kasnim satima ili ti ranim , i uvek je sve bilo korektno . Verovatno ima primeraka ali to nije strasno niti toliko ekstremno koliko ovo nasilje na stadionima . Ne prodje mesec da FIFA nas ne kazn izbog nekog sranja .
  Garantujem i potpisujem , da ogroman broj klinaca i starijih dolazi sa namerom u sebi da pravi neke vrste sranja , da se tuku i sl. Znaci namera vec postoji , jer su to vandali druze moj , koji u sebi nemaju ni trunek vaspitanja . najmanje se misli o fudbalu ,a u krajnjem slucaju na nasim stadionima odavno nema sta da se vidi .
 Isao sam kao klinac na tekme ali uvek sa nameron da pevam skacem derem se i sl  . Ispraznim se jednostavno lepo se osecam i vratim se kuci ko covek .Ovo danas je prevrsilo sve granice . Ti momci koji su na severu ili jugu su tempirani tako da jedva cekaju neku sitnicu da ih izazove da prave sranja . A uglavnom su i sabancine iz unutrasnojsti
Sačuvana
bodybuilding forever
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #41 poslato: Decembar 13, 2007, 11:03:58 pre podne »

Blic: " Krvavi sukob navijača Rome i Mančestera
prenosi Tanjug

Uoči utakmice evropske Lige šampiona Roma - Mančester Juanjted u Rimu je sinoć došlo do sukoba navijača ova dva kluba, u kojem su izbodeni noževima petorica engleskih i jedan italijanski izgrednik.

Do sukoba je došlo u blizini Olimpijskog stadiona, a povreĂ°eni navijači su prevezeni u najbližu bolnicu. Saopšteno je da im životi nisu u opasnosti. Nereda je bilo i u okolnim ulicama, a u jednom kafiću su dve antagonističke grupe navijača bacali jedni na druge stolice i boce. Večerašnja utakmica nije imala rezultatskog značaja, jer su se fudbaleri oba kluba već kvalifikovali za narednu rundu klupskog prvenstva Evrope "

Budale...

E daa, to su budalee!
Sačuvana
sandra
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

woman

« Odgovor #40 poslato: Decembar 13, 2007, 11:01:12 pre podne »

Blic: " Krvavi sukob navijača Rome i Mančestera
prenosi Tanjug

Uoči utakmice evropske Lige šampiona Roma - Mančester Juanjted u Rimu je sinoć došlo do sukoba navijača ova dva kluba, u kojem su izbodeni noževima petorica engleskih i jedan italijanski izgrednik.

Do sukoba je došlo u blizini Olimpijskog stadiona, a povreĂ°eni navijači su prevezeni u najbližu bolnicu. Saopšteno je da im životi nisu u opasnosti. Nereda je bilo i u okolnim ulicama, a u jednom kafiću su dve antagonističke grupe navijača bacali jedni na druge stolice i boce. Večerašnja utakmica nije imala rezultatskog značaja, jer su se fudbaleri oba kluba već kvalifikovali za narednu rundu klupskog prvenstva Evrope "

Budale...
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #39 poslato: Decembar 13, 2007, 10:51:07 pre podne »

TakoĂ°e, žao mi je i što "glavni i odgovorni" ljudi koji su ga ubacili "u vatru" neće biti kažnjeni! SRBIJA, brateeeee...  >:(

Slazem se,istina
Sačuvana
Pedja_Petrovic
General of the Army
Aktivan član
Van mreže Van mreže

www.predrag-petrovic.com

www.predrag-petrovic.com
« Odgovor #38 poslato: Decembar 13, 2007, 06:58:16 pre podne »

E moj Dule... još si ti mlad i zelen...  ;) znaš li koliko je likova završilo Višu kriminalističku i Pravni ( BGD, KG,...) misleći da će se odmah zaposliti!?! Ja znam nekoliko...  :-\

A to za upadanje na Višu... veruj mi ni veza ti ne pomaže, pa i da je predsednik lično! Ako ti je neko u prošlosti pravio "gluposti"  bolje zaboravi na tu školu!

Otvorena je Policijska Akademija, pa ko voli nek izvoli... mali info - predavanja su vikendom:o

DHEA je u pravu..ja sam zavrsio pravo..nikada nisam radio u struci..niti cu..veorovatno
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Decembar 13, 2007, 12:27:15 pre podne »

Da li podržavam!?  :o   Čoveče, pa prvi bih obesio tu nekolicinu idiota! Zbog takvih majmunčina, koji su pali na pandursku provokaciju, sramota me je i da kažem za koga navijam...  :-\  >:( 

TakoĂ°e, žao mi je i što "glavni i odgovorni" ljudi koji su ga ubacili "u vatru" neće biti kažnjeni! SRBIJA, brateeeee...  >:(
Sačuvana

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #36 poslato: Decembar 12, 2007, 07:51:05 posle podne »

DHEA, samo da te pitam nesto iskreno...

Da li ti podrzavas sta su zvezdini navijaci uradili onom policajcu?

Jeste da ima dosta djubrad u policiji, al uvek ima i onih koji to nisu... ali to sad nije bitno , samo me zanima ovo pitanje
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Decembar 12, 2007, 06:48:24 posle podne »

Što reče Pansport...

U nedelju 22h, na discovery-ju srpski i hrvatski huligani.

@ X-frame - a šta ćemo sa onim kada te interventna, blago rečeno, isprepada na sred Slavije i izvlači iz kola kao najgoreg mafijaša, samo zato što si stavio hromirane ili veće alu felne i par plastika na auto!?!  >:(
« Poslednja izmena: Decembar 12, 2007, 07:03:16 posle podne od strane DHEA » Sačuvana

TashaBG
Gost
« Odgovor #34 poslato: Decembar 12, 2007, 01:32:58 posle podne »

jedini put kad zazalim sto nisam pandur ili baja iz interventne je upravo kada se desavaju ove stvari koje su bile pre neki dan na stadionu sa onim nesretnim pandurom u civilu. Najveca smo stoka i sljam koji je vidjen ikada. Posle nam je EU kriva . 

Potpuno delim tvoje misljenje...
Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Decembar 12, 2007, 01:03:23 posle podne »

jedini put kad zazalim sto nisam pandur ili baja iz interventne je upravo kada se desavaju ove stvari koje su bile pre neki dan na stadionu sa onim nesretnim pandurom u civilu. Najveca smo stoka i sljam koji je vidjen ikada. Posle nam je EU kriva . 
Sačuvana
bodybuilding forever
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #32 poslato: Decembar 12, 2007, 10:34:32 pre podne »

Sinoc su na discovery najavili specijalnu emisiju o hrvatskim
i srpskim navijacima.Nisam zapamtio kad ide,ali to sto o nasim
i komsijskim navijacima prave posebne emisije,govori sve.
« Poslednja izmena: Decembar 12, 2007, 10:57:37 pre podne od strane sandra » Sačuvana

The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #31 poslato: Decembar 11, 2007, 07:17:44 posle podne »

@ DHEA: Ja mislim da si u pravu...dok sam bio pod prismotrom koja je trajala oko 2 nedelje, vidjali su me sa "sumnjivim" likovima... Mada moj grad je mali grad i ovde bukvalno svako svakog zna i svi se podjednako druze i vidjaju nebitno da li je neko od njih sportista, student, alkos sklon tucama i nasilnom ponasanju, cak i narkoman. Imam par ortaka, ne bas toliko bliskih, koji se drogiraju ali to je njihov problem i kad se vidimo u gradu obavezno idemo negde na pice ili dva.
Ukratko rekao bih da nije dovoljno proceniti nekog samo na osnovu toga sa kim se druzi i sa kim je vidjen. (pogotovo ne u malom gradu)
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Decembar 11, 2007, 04:33:51 posle podne »

@ Dule - ako ti tako kažeš...  ::)

@ the Mickey - ili su te, najverovatnije, "snimili" sa nekim ortakom ko im je od ranije poznat, pa si "popio ban"!  ;D
Sačuvana

Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.257 sekundi sa 17 upita.