TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399759 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 13, 2025, 10:11:46 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko treninga i suplementacije..  (Pročitano 1965 puta)
Stefan L.
Gost
« Odgovor #8 poslato: Maj 06, 2011, 08:21:35 pre podne »

Tamo na tom uputstvu pise kao po 1, sad nzm dal to zavisi puno od kilaze, imam 67 kg, pa mogu li onda po 2 pre i 2 posle ? i whey da pijem posle treninga, i kada jos  ?
Slobodno pij 2 pre i 2 posle,mozes jedino prvih nedelju dana piti 1 pre i 1 posle a onda podignes na 2 pre i 2 posle i to je to.Kad ne treniras popijes ujutru cim ustanes 2 kapsule.A Whey mozes recimo za dorucak mericu uz Ovsene i mericu posle treninga,a kad ne jedes Ovsene-jecmene za dorucak onda posle treninga popijes 1,5 mericu,bice dovoljno,ostatak proteina unesi hranom. ;)
Sačuvana
Superman91
Član
**
Van mreže Van mreže

znaci plazma!

« Odgovor #7 poslato: Maj 05, 2011, 10:40:38 posle podne »

Tamo na tom uputstvu pise kao po 1, sad nzm dal to zavisi puno od kilaze, imam 67 kg, pa mogu li onda po 2 pre i 2 posle ? i whey da pijem posle treninga, i kada jos  ?

Whey mozes piti uvek.Posle treninga,izmedju obroka,ujutro na prazan stomak..
Sačuvana
cofi lavce
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

'till the end.

« Odgovor #6 poslato: Maj 05, 2011, 10:31:23 posle podne »

Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #5 poslato: Maj 05, 2011, 07:48:59 posle podne »

Aha ok, protein mi je kuci, odgovara li ovo http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-alkalin/AA493-Kre-alkalyn.html da narucim, i kako da pijem, voleo bih malo mase da nabacim, hvala
To je to,a pijes 2 pre i 2 posle treninga. :)
Sačuvana
cofi lavce
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

'till the end.

« Odgovor #4 poslato: Maj 05, 2011, 07:30:00 posle podne »

Aha ok, protein mi je kuci, odgovara li ovo http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-alkalin/AA493-Kre-alkalyn.html da narucim, i kako da pijem, voleo bih malo mase da nabacim, hvala
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #3 poslato: Maj 04, 2011, 01:32:25 posle podne »

Definitivno u tvom slucaju monohidrat nije najsrecnije resenje, iako sam ja zagovornik njega pri klasicnom treningu u teretani, ako nista onda zbog isplativosti. NIje losa opcija da kre-alk ukombinujes sa beta alaninom.
A sta ocekujes od suplementacije, tj. sta je cilj?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: Maj 04, 2011, 01:09:32 posle podne »

Ja licno bih se opredelio za kombinaciju kre alkalyna i bcaa uz whey u tvom slucaju.Ne bih se bazirao na klasicnom monohidratu kao ni na reaktoru.
Sačuvana
cofi lavce
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

'till the end.

« Odgovor #1 poslato: Maj 04, 2011, 12:52:04 posle podne »

Idem u teretanu oko 3 meseca, sad sam narucio protein, imam treninge plivanja ponedeljkom sredom i petkom, a teretanu utorkom cetvrtkom i subotom, nedelja mi je pauza..planiram da uzmem jos nesto od suplemenata, razmisljam se oko kreatina monohidrata i attacka, zanima me vasa preporuka i da li da pijem i protein i ovo drugo sto narucim posle plivanja kao i posle teretane ? i da li pijem nedeljom ? hvala poz
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 17 upita.