TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 400153 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 28, 2025, 08:27:03 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pomoc oko izbora proteina, zelim da povratim masu  (Pročitano 6983 puta)
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #5 poslato: Maj 05, 2011, 06:26:35 posle podne »

Moze whey obican
Recimo whey + bademi  ili whey + ovsene (to mozes u sejkeru izmesati i poneses kasiku) su cool opcije. Naravno zavisi od P UH i masti u obroku kolko ti sta treba pa tako pravis :D
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
nejaneja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 05, 2011, 06:21:36 posle podne »

Ok, hvala vam. Ako neko ima jos neke preporuke, svaki dobar savet je dobrodosao!
Interesuje me jos u vezi zamena za obrok, posto zbog prirode posla nemam bas neke pametne opcije, da li takav protein moze da mi sluzi i u tu svrhu, ili postoji neki drugi preparat koji bi mogla ubaciti? Obroci kod kuce nisu problem, ali na poslu bi mi trebalo nesto sto ce mi zameniti kvalitetan obrok, jer tu gubim dosta.
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #3 poslato: Maj 05, 2011, 05:59:33 posle podne »

bilo koji
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
gnew
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Maj 05, 2011, 05:54:44 posle podne »

Pozdrav i tebi!

Ovaj protein je npr. meni dao dobre rezultate http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/DY314-Elite-Whey-Pro.html ..inace to mi je prvi suplement koji sam koristio...sve pocinje od njega  :P
Sačuvana
nejaneja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 05, 2011, 05:37:14 posle podne »

Sportski pozdrav svima!

Treniram vec duze vreme s tim sto sam imala prekid poslednjih mesec dana, i prilican pad forme i gubitak od 3 kg za to vreme. Pocinjem ponovo sa treningom, ali zelim da povratim izgubljenu masu. Ishrana mi nije problem, znam kako treba da se hranim jer sam dugo u sportu, ali nikad nisam koristila nikakve suplemente. Ako biste mogli da mi preporucite neki konkretan proizvod koji bi mi pomogao da se povratim malo.
Hvala unapred! :)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.139 sekundi sa 17 upita.