TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 06:28:41 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kladionice i kladjenje  (Pročitano 6133 puta)
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Decembar 15, 2007, 11:58:20 posle podne »

Е оно је врх, мали од 11 година се увалио у дугове код зеленаша.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #20 poslato: Decembar 13, 2007, 10:30:27 posle podne »

hehe citam na nekom drugom furumu kao gde najvise dizete pare a gde ih najvise ostavljate...naravno misli se na kladionice...i nkei lik napise najcesce dizem na bankomatu...najcesce ostavljam u kalcu :D :D :D :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #19 poslato: Decembar 13, 2007, 06:36:51 posle podne »

rupa bez dna
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #18 poslato: Decembar 13, 2007, 04:16:05 posle podne »

Zalosno je i devojke vise po kladionicama i kazinima i svi bi da zarade bez muke,dve godine sam radio u kazinu i nagledao se svega i svacega prvo dodju kao iz zabave a posle mesec dana prodaju sve sto imaju za taj rulet u pokusaju da se samo izvade, neznajuci da tu kraja nema :(
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #17 poslato: Decembar 13, 2007, 01:57:51 posle podne »

Naizgled bezazlen način da se ušpara za džeparac lako prerasta u zavisnost. Tako svaki peti postaje patološki kockar, kaže Novosadjanin Dejan Stanković, bivši zavisnik i autor knjige "Ulog", koji sada radi sa zavisnicima. Roditelji često zažmure na jedno oko i sami srećni zbog dodatne "zarade". Alarm za uzbunu upali se tek posle nekog incidenta - tuče, kradje...

"Najmladji zavisnik kog sam (iz)lečio imao je 11 godina i dvogodišnji staž. Na kladjenje ga je "navukao" otac, a na lečenje dovela majka. Otkrila ga je tako što joj je redovno "operisao" novčanik i izostajao iz škole", priča za "24sata" dr Vlajko Panović, psihijatar koji na VMA leči od raznih zavisnosti.

Dr Panović kaže da deca počnu da se klade iz radoznalosti. Najčešće gube i uvek je "zamalo da dobijem". To "zamalo" ih i vraća novim uplatama, a često se uvaljuju i u dugove kod zelenaša. On savetuje roditeljima da se više posvete deci i tako spreče da ih zadese kocka, droga, alkohol. A Dejan Stanković prima sve više poziva roditelja čiji potomci ne izbijaju iz kladionica.
"Naši podaci govore da više od 20 odsto muškaraca od 15 do 18 godina svakodnevno posećuje sportske kladionice. Kladjenje diže adrenalin i može da bude dobra zabava, ali postaje opasno kada kockarski impuls poraste i kada nastanu prvi problemi s novcem.

U trenutku kad počnu da se zadužuju i kad ulog postane mnogo veći (slobodno vreme, pad interesovanja i ambicije, manipulacija), prelazi se granica rekreativnog i prelazi se u patologiju", upozorava Stanković.

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=79698

Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Decembar 11, 2007, 03:06:38 posle podne »

a ne ne ne, sad cemo se posvadjati..... verovatno bi poludeo da vikendom ne odem u kladionicu, pa kad dodje nedelja zavalis se ispred tv-a pa kuntas, gledas teletext, malo se nerviras, milina... Moze da se bude u plusu, kada ste informisani i cujete za neke utakmice nesto npr. u NS-u na novom naselju ima kladionica gde se moze kladiti na nasu trecu ligu, a kako ja igram, sami naslucujete ostatak...
Zato zivela kladionica nama sto godina i bog joj dao zdravlja...  ;D

A maximalni ulog je 100din jel? 3 liga... koja je to kladionica?

calcio se zove a cuo sam da ima jos jedna na naselju al ne znam kako se zove, mislim da je max ulog 500 ali ne mozes igrati u singlu, al bude lepo kad spojis s necim...

Ne mogu da verujem da imaju nasu 3cu ligu  ::)

ozbiljno ti kazem, proveri, CALCIO kladionica, samo sto je sad sezona zavrsena, tek u martu...
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #15 poslato: Decembar 11, 2007, 11:45:00 pre podne »

ja igram jednom u 100 godina...
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Decembar 11, 2007, 10:46:58 pre podne »

a ne ne ne, sad cemo se posvadjati..... verovatno bi poludeo da vikendom ne odem u kladionicu, pa kad dodje nedelja zavalis se ispred tv-a pa kuntas, gledas teletext, malo se nerviras, milina... Moze da se bude u plusu, kada ste informisani i cujete za neke utakmice nesto npr. u NS-u na novom naselju ima kladionica gde se moze kladiti na nasu trecu ligu, a kako ja igram, sami naslucujete ostatak...

calcio se zove a cuo sam da ima jos jedna na naselju al ne znam kako se zove, mislim da je max ulog 500 ali ne mozes igrati u singlu, al bude lepo kad spojis s necim...

Ne mogu da verujem da imaju nasu 3cu ligu  ::)
Sačuvana
kum
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Decembar 11, 2007, 08:26:54 pre podne »

uuuu kladionica  ;D

bila su to lepa vremena, ali krenulo se pucati na visoko, a kako kazu, ko visoko leti...  ;D
no kako god kul je igrati tikete 100-200din i pratiti i nervirati se  ;D
Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Decembar 11, 2007, 12:01:41 pre podne »

Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #11 poslato: Decembar 10, 2007, 11:29:09 posle podne »

Nemoj kladionicu da mi dirate bre!!! Znachi niko me nece ubediti da se mozesh navuci na sportsko kladjenje ali niko... Znachi kladio sam se prvi put u 6 om razredu,u 7 om ja i ortak digli 18 iljada,bili tad klinci ono je raj za nas bio... trenirao tad basket i kupio odma iversonke kad su izashle... josh su chitave... U 8 om razredu svake nedelje imao po jedno 50 jura kod sebe... pauzirao sam u srednjoj skroz ali skroz... i sad sam za vikend otishao sa ortakom iz zajebancije da odigram tiket... igrao 7 parova,stavio 50 dinara i zezne me roma samo za 2 soma... pozzz
Sačuvana

roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Decembar 10, 2007, 08:46:46 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Decembar 10, 2007, 08:27:16 posle podne »

Moj ortak dobije 150evreja jednom,a za tri nedelje potrosi 200evreja na tikete koje je izgubio....Ne bi otvarali kladionice da budu u minusu :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #8 poslato: Decembar 10, 2007, 08:19:26 posle podne »

Meni je kladionica skroz gotivna.
Recimo ima dooosta ljudi koji pucaju na bingo i ko zna kakve lutrije i to je ok?
Ja wikendom odem do kladionice puknem 200din za tiket, utakmice su mi dosta zanimljivije dok ih gledam i ako nista ne dobijem nije mi krivo jer nisam skoro nikakve pare izgubio a lepo sam se proveo u gledanju utakmica......Sto kaze quaresma: " kuntas, gledas teletext, malo se nerviras, milina..." :D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TashaBG
Gost
« Odgovor #7 poslato: Decembar 10, 2007, 06:27:42 posle podne »

A strucnjaci kazu ovako:

BOLEST - U Ministarstvu finansija registrovano je 37 firmi koje imaju zakonsko pravo da otvaraju sportske kladionice. Skoro da ne postoji ulica koja nema svoj objekat za klaðenje. Neki se klade da bi se zabavljali a neki da bi dobro zaradili. Dosta njih nema mere u ovom „sportu".

- Sportsko klaĂ°enje dugo je smatrano najbezazlenijim oblikom kockanja, ali je to shvatanje prevaziĂ°eno jer ti ljudi kao i na svakoj kocki gube kuće i automobile. Pogrešno je shvatanje da je sportsko tipovanje razbibriga, jer vremenom ti ljudi se kompletno i intelektualno i duhovno posvete klaĂ°enju, a zapostavljaju i porodicu i posao. Zbog toga klaĂ°enje zovemo zabavom koja osamljuje - objašnjava doktorka Mira Kovačević iz Zavoda za bolesti zavisnosti.

Iako priznaju da je broj onih koji se leče od zavisnosti od kladionica još uvek mali, stručnjaci Zavoda kažu da se već zna da je glavni problem teško prepoznavanje bolesti.

Zavisnici od klaĂ°enja su mahom muškarci, ali po saznanjima ljudi koji rade u Zavodu i žene sve češće ne mogu da odole izazovu klaĂ°enja.

- Olakšavajuća okolnost je što su zavisni kladioničari zrele i formirane ličnosti i lakše se leče od ljudi zavisnih od alkoholizma i narkomanije. Problem je što s njima razgovaramo tek kada su u poodmaklom stadijumu zavisnosti ili kada su već napravili ogromne gubitke na kocki - objašnjava doktorka Kovačević.

Sa ovom bolešću treba se što pre suočiti i na prve simptome reagovati i doći u Zavod za bolesti zavisnosti, savetuju zaposleni u ovoj instituciji.
I. Jovanović ||||

http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=1508
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 17 upita.