TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 09:38:48 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kreatin  (Pročitano 2743 puta)
Milan180890
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

do hard or go home!!!

« Odgovor #9 poslato: Jun 11, 2011, 12:08:15 posle podne »

jos je i ukusan... imas grozdje i narandzu... i ne izaziva nadutost u stomaku i slicne senzacije... ;)
Sačuvana
Djole ;)
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 11, 2011, 12:00:33 posle podne »

hvala na savetima  :) :) :) :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #7 poslato: Jun 03, 2011, 02:35:40 posle podne »

Sumeci uopste nije los,meni bar prija,da sasvim dovoljno snage pre treninga...Juce sam radio ledja-triceps-stomak,vezbu za vezbom,pauza samo dok predjem sa sprave na spravu...recimo Lat masina,pa triceps bucicom iza glave,pa sklopke za stomak,i tako tri serije po 30 sekundi,a onda nove tri vezbe i tako 4 puta po 3 vezbe u 3 serije,pokidao sam trening,a odmarao samo posle tri serije,tj. kad menjam vezbe i to tad je odmor bio samo 1 min,tako da sumeci uopste nije los. :) A za Kreatin imas temu u kojoj sve pise. ;)
Sačuvana
felix
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 03, 2011, 02:00:05 posle podne »

Slazem se, verovatno te je cena privukla pa kao ajde da probas, izvini ako gresim. Iskreno od ovih sumesih ne verujem da ces imati ikakve koristi. Znaci prvo dobra i sredjena ishrana, za sta realno treba para, tako da nemoj da mislis da ce ti ove sumece pomoci, pa od suplementacije vitamini, omega i ono glavno protein, pa su tu jos BCAA, pa tek onda mozes da ubacis kreatin, sto naravno zavisi od svega, sta treniras, kako treniras itd. Ima brdo tema na forumu samo treba sve procitati kako treba i naci sta te interesuje...
Sačuvana
Djole ;)
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 03, 2011, 01:36:58 posle podne »

hvala brate..

edit: bez takvih nepristojnosti, moliću. Hvala!
« Poslednja izmena: Jun 03, 2011, 01:50:49 posle podne od strane Robert » Sačuvana
Bulaja
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 03, 2011, 01:24:03 posle podne »

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=130281.0 ovde ces naci sve odgovore.I pusti te ljude sto pricaju o suplementima,a nemaju ni ishranu sredjenu.Te sumece tablete nisu nista.I nemoj da te zavarava cena.Od uvek je bilo kolko para toliko muzike,a to tek vredi kada je suplementacija u pitanju.Pozdrav
Sačuvana
The important thing is positive thinking!
Budi jaci od samog sebe!
Djole ;)
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 03, 2011, 12:33:35 posle podne »

ljudi bacite koi komentar pls... ...e ae pls ako mozes da mi to samo kopiras i nalepis na ovaj post...posto sam nov ovde...nego sta mislis o ovim sumecim tabletama???
« Poslednja izmena: Jun 03, 2011, 01:22:32 posle podne od strane Djole ;) » Sačuvana
marko031786
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jun 03, 2011, 12:16:32 posle podne »

Prelistaj malo forum, imas sve lepo objasnjeno o kreatinu. I prestani da slusas likove u teretani koji su od nekoga culi da kreatin jede zivu decu
Sačuvana
Djole ;)
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 03, 2011, 12:00:36 posle podne »

e ovako ..da vas pitam..od koliko godina sme da se uzima kreatin?i ako je neko iskusan neka mi napise sve o kreatinu...prednosti i mane..ako moze...posto sam slusao neke koi uzimaju kreatin da on zaustavlja rast kostiju...i da je stetan plucima...dali je to tacno? i kakve su ovo sumece tablete?dali ih vredi uzeti? http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/BI0764-Creatine-sume%C4%87e-tablete.html
« Poslednja izmena: Jun 03, 2011, 12:06:56 posle podne od strane Djole ;) » Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.543 sekundi sa 17 upita.