TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 09:04:01 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening za ledja u kucnoj varijanti  (Pročitano 3712 puta)
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 07, 2011, 11:06:33 posle podne »

Daj bre ako zivis u gradu u kojem je takva guzva, pret. BG, NS itd. onda promeni teretanu ako ti je tako daleko, ciljaj vreme gde nema guzve itd.
no ti radis kako ti odgovara :)

Ali ipak wtf, kako moze guma kojom radi 30xzadnje rame da isto posluzi kao otpor za cucanj ili jos gore mrtvo  >:( >:( >:(
Koliko se secam 300 trening je izgledao vako za glumce, saka danabola i vezbaj dok oci ne ispadnu i za mesec dva pravi Spartanci :D

Ma koga briga kako ovaj "radi". ;D Ovo sam okačio kao primer kako iskoristiti gume za leða. A ako je pitanje opterećenja, obično može više guma da se kači, a neke stvari kao jednoručno veslanje može da bude jaka vežba.

Ja ovo ne bih uopšte razmatrao kad postoje tegovi i teretane, ali kad je dečko već pitao...
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #7 poslato: Jun 07, 2011, 10:26:04 posle podne »

Daj bre ako zivis u gradu u kojem je takva guzva, pret. BG, NS itd. onda promeni teretanu ako ti je tako daleko, ciljaj vreme gde nema guzve itd.
no ti radis kako ti odgovara :)

Ali ipak wtf, kako moze guma kojom radi 30xzadnje rame da isto posluzi kao otpor za cucanj ili jos gore mrtvo  >:( >:( >:(
Koliko se secam 300 trening je izgledao vako za glumce, saka danabola i vezbaj dok oci ne ispadnu i za mesec dva pravi Spartanci :D
Sačuvana
Mink
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 07, 2011, 12:41:17 posle podne »

Hvala puno !  :)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 07, 2011, 11:39:34 pre podne »

Izvolte. 300 Spartan Workout Routine 5 (Fat Burning Workout Routine)
Sačuvana
Mink
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 06, 2011, 03:09:57 posle podne »

Hvala vam za linkove,pogotovo za ovaj koji je postavio Biochemo.Imam tegove pa cu sve to ukombinovati,samo nemam klupu,pa ne znam kako to da resim.  :-\ Razmislicu vec,a ako nista drugo moracu da je kupim.

Biochemo,ne bih se slozio s tobom sto se tice teretane.Prvo sto mi treba bar sat vremena do teretane i nazad (dok se probijem kroz gradsku guzvu),drugo sto je teretana u koju idem uvek prepuna pa moram da cekam dok neko ne zavrsi seriju da bih ja nastavio,a sve to kad se uzme u obzir,oduzme mi mnogo vremena koje mogu da iskoristim za vezbanje.Ovako ubacim tegove u auto,pa mogu i na poslu i kod kuce da vezbam.

Nego,niko mi nije rekao (a ni na ovim linkovima to nisam video) da li se moze pomocu gumenog ekspandera odraditi neka vezba za ledja i kako ?  :-\ Imam ga i dosta je efikasan za grudi,ali ne znam kako da ga upotrebim za ledja. Nikako da dodjem na ideju kako. :(
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 05, 2011, 11:33:27 posle podne »

Ako zanemarimo ono "nemam vremena za teretanu" - jer se uvek ima vremena iako uvek ljudi tvrde suprotno (pogotovo ako imaš vremena da vežbaš kući - isti ti je vrag +15min do pola h za odlazak i dolazak), ali imaš svašta...

Pre svega zgibovi, a ostalo ti zavisi od tegova sa čime raspolažeš i koje kilaže imaš... Bodybuilding.com ili ovo takoðe nije loše http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ su ti drugari u ovoj varijanti. Gledaj da izabereš vežbe tako da pokriješ cela leða jednim treningom.
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #2 poslato: Jun 05, 2011, 11:06:49 posle podne »

Ako imas negde sipku onda zgibove
Sa tegovima, mozes sa sipkom barbell row , sa bucicama dumbbell row :D
ili odes na bodybuilding.com i imas tamo pod exercises odaberes deo tela koji te zanima :D
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Mink
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 05, 2011, 10:52:04 posle podne »

Koja vezba za ledja je najefktivnija za rad kod kuce,buduci da u narednom periodu neciu imati vremena za teretanu,a samim tim i za vezbe na lat masini.Sta bih od vezbi za ledja mogao da radim kod kuce,a da bude podjednako ili jos vise efektivno kao povlacenje nalat masini ? Imam tegove.

Inace,da li se gumenim ekspanderom mogu vezbati ledja i kakav ucinak pruzaju ?

Hvala unapred.  :)
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 12 upita.