TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 07:00:04 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pomoc - nagli pad snage i problem sa vodom  (Pročitano 8439 puta)
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jun 16, 2011, 07:45:07 posle podne »

A kako treniraš (detaljnije, koliko puta, šta radiš na treninzima)? Mnogo je to vode stvarno... :/
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jun 16, 2011, 07:26:23 posle podne »

zaboravio sam da napomenem da mi je ishrana skroz u redu unosim oko 2,5 g proteina , izadje oko 200g dnevno, sto se tice UH jedem ujutro ovsene i voce i tokom dana jedem krompir , orasto voce ili integralno pecivo ako ima. spavam od 1 do 9-10 , sad zbog ucenja ali sad kad krene raspust lezem u pola 12. trening sam imao jak ali sad opada . Najvise me zanima da nije do srca ili pritiska posto inace imam nizak pritisak ? a ako je pretenirasnost u pitanju , sto verujem da nije jer poslednje 2 sedm. idem 2 u teretanu zbog skole , sta treba da radim ? da li je normalno pre i tokom treninga uzeti 2-2.5 l vode, a pritom mi se mnogo trazi o.O ?
Sačuvana
train hard or go home !
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 16, 2011, 01:04:37 posle podne »

imam problem koji je vec poceo da prerasta u ozbiljniji jer mi ugrozava treninge . Naime pre treninga nemogu da pocnem a da ne popijem bar litar vode , mislio sam slabo pijem vode u toku dana ali ako je 4-5 litara malo nzm stvarno koliko bi trebao da pijem ? :D aj to, sve lepo , popijem vode krenem da treninram i kad pocnem sa velikim tezinama - opterecenjem odjednom mi se desi u sred vezbe iznenadni pad snage , osecam da mi treba vise vode , i osecam kao da mi pada pritisak . Zavrsim nekako vezbu popijem jos pola litre vode i nastavim i posle ponovo pad snage i postepeno gubim motivaciju zato sto nemogu da odradim vezbu do maksimuma ! tako iz treninga u trening , i onda krenem da se ispitujem , da nisam dovoljno uneo vit-min ili imam problem sa srcem , kao da imam neki limit zato sto ne radim kardio ? izlozio sam problem , ima li ko resenje ? :)

Koliko spavaš, kako jedeš i koliko frekventno (i kako) treniraš? - mislim da je nešto što bi morali da znamo da bi ti rekli više.
Na slepo bih pucao na pretreniranost - ali šta je uzrok i da li je ćemo videti iz odgovora na ovih par pitanja.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #7 poslato: Jun 16, 2011, 01:01:58 posle podne »

Ishrana?Kolicina uh ako je mala je odgovor na tvoje pitanje...mala kolicina moze biti i 300 g uh,ako si ranije unosio 600 g...poenta price,ili si naglo smanjio procenat uh,ili si duze vremena na bas niskom unosu uh...

Pa ne mora značiti, ako je duži vremenski period na niskom unosu UH i niskom unosu masti onda ima problem, ali ako je izbacio samo jedan od ova dva izvora energije onda nije u tome problem.
Upravu si,na to sam i mislio,jer sam ja tako pogresio,smanjio sam uh na nekih 50-ak g dnevno ali i masti na jos manju kolicinu i tako gurao 3-4 nedelje,snaga je bila na 0. :D
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #6 poslato: Jun 16, 2011, 06:32:42 pre podne »

Ishrana?Kolicina uh ako je mala je odgovor na tvoje pitanje...mala kolicina moze biti i 300 g uh,ako si ranije unosio 600 g...poenta price,ili si naglo smanjio procenat uh,ili si duze vremena na bas niskom unosu uh...

Pa ne mora značiti, ako je duži vremenski period na niskom unosu UH i niskom unosu masti onda ima problem, ali ako je izbacio samo jedan od ova dva izvora energije onda nije u tome problem.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stefan L.
Gost
« Odgovor #5 poslato: Jun 16, 2011, 12:20:11 pre podne »

Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 15, 2011, 10:57:42 posle podne »

Moj savet je da prekontrolishesh nivo shecera u krvi, a ako imash nizak pritisak, gotovo da je normalno to shto ti se deshava, posebno ako je slaba klima u teretani ili pak, ako je hladnije u teretani velike su promene pa je telo primorano da se adaptira. U avgustu sam trenirala u teretani bez klime, uzas, ista pricha... A kardio odradi bar 10 min, da procirkulishe krv i da se zagrejesh, verujem da je to zdravije za srce a i malo ce te pokrenuti tj. motivisati.
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Tokan
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 15, 2011, 10:09:37 posle podne »

Ili ne unosis dovoljno Uh-a, pa nemas energije da izguras treninge.
Sačuvana
Zivot je teskas,
 brze pesnice od celika,
 ti ne bi da mu predas,
 pa mora da se TRENIRA!
nickey
Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 15, 2011, 10:00:35 posle podne »

moguce je da si pretreniran.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 15, 2011, 09:38:13 posle podne »

imam problem koji je vec poceo da prerasta u ozbiljniji jer mi ugrozava treninge . Naime pre treninga nemogu da pocnem a da ne popijem bar litar vode , mislio sam slabo pijem vode u toku dana ali ako je 4-5 litara malo nzm stvarno koliko bi trebao da pijem ? :D aj to, sve lepo , popijem vode krenem da treninram i kad pocnem sa velikim tezinama - opterecenjem odjednom mi se desi u sred vezbe iznenadni pad snage , osecam da mi treba vise vode , i osecam kao da mi pada pritisak . Zavrsim nekako vezbu popijem jos pola litre vode i nastavim i posle ponovo pad snage i postepeno gubim motivaciju zato sto nemogu da odradim vezbu do maksimuma ! tako iz treninga u trening , i onda krenem da se ispitujem , da nisam dovoljno uneo vit-min ili imam problem sa srcem , kao da imam neki limit zato sto ne radim kardio ? izlozio sam problem , ima li ko resenje ? :)
Sačuvana
train hard or go home !
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 12 upita.