TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399973 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 08:43:24 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Saveti oko definicije  (Pročitano 10135 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #10 poslato: Jun 27, 2011, 01:57:17 posle podne »

Tebi druze moj treba jos mase da bi imao posle sta da definises.To ti je moj prijateljski savet.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jun 27, 2011, 12:20:45 pre podne »

koliko vidim po slikama mislim da pectusa i nema, a ako ga ima vrlo je diskretan. bez brige radi na mišićima, malo istezanja, plivanja i vežbe disanja i bićeš fit! mislim da bi trebalo prvo dodati malo mase, a pri tom u ishrani smanji UH (posebno sa višim GI, a i ukupne) i masnoće, a povećaj proteine. u teretani možeš raditi i trening većeg obima, recimo po tipu kružnog - pored hipertrofije koju dobijaš, trošiš i značajan broj kalorija! takodje povećaj kretanje tokom dana i fizičku aktivnost, i nekoliko sati kardija nedeljno...
Sačuvana
mare2010
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 26, 2011, 11:55:33 posle podne »

Ne znam kako cu bez mleka odnosno samo sa 2 case dnevno , ubacio sam i slike da vidite da li bih trebao da radim definiciju ili jos mase ,cime da se vise posvetim vezbe itd, ja mislim da imam udubljene grudi valjda pectus excavatum,sta bih mogao da uradim povodom toga ?
« Poslednja izmena: Jun 26, 2011, 11:57:41 posle podne od strane mare2010 » Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 26, 2011, 09:24:10 posle podne »

Ja nisam protiv mleka ali dve čaše na dan je sasvim dovoljno... a ima mnogo boljih izvora proteina...
mleko je tu zbog kalcijuma (mada je i za to bolji sir)
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 26, 2011, 02:21:09 posle podne »

Pazi, 2 litre mleke dnevno je extremno mnogo. Ne samo zbog definicije, vec i materijalno. Uzmimo da je 1l mleka 75din. 2l=150din. Na mesecnom nivou ti to izadje 4500din. Za te pare skoro da mozes uzeti Labradin sporoapsorbujuci protein i ostaces manje-vise istom unosu proteina, a imaces bolju defku. :)
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #5 poslato: Jun 26, 2011, 01:44:02 posle podne »

Pa umesto mleka uzmi bilo koji drugi izvor proteina
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
mare2010
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 26, 2011, 01:03:56 posle podne »

Da razumem bez mlecnih proizvoda ali me brine jer tako gubim dosta proteina sto znaci da bih ostao i bez misicne mase, ovako unosim oko 160 grama dok bi bez mleka jogurta bio oko 100 gra sto je veoma malo...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #3 poslato: Jun 26, 2011, 12:05:28 pre podne »

Ova ishrana te bas nece daleko dovesti jer ima gresaka.Mleko izbaci ili jako smanji,jogurt isto kao i mlecne proizvode ukoliko zelis bas dobru definiciju.I gde su vlaknaste materije? gde je bar dva obroka sa belim mesom.Jedan je malo jako.Ako zelis jacu defku onda mora oslic.U vecernjim satima moze ella ako nije teska dijeta ali sa filetima pileta ili oslica uz malo salate ako ne mozes bez nje.
Isto tako gde su ti zdrave masti kroz kostunjavo voce? sve je to potrebno.
Mislim da nemas potrebe za dva animala jer nisi takmicar.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 25, 2011, 10:04:56 posle podne »

lol batali mleko, ella sir nije obrok, ubaci meso i kostunjave vocke.
Sačuvana
mare2010
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 25, 2011, 09:56:22 posle podne »

Zadnji put kada sam pisao na forumu bilo je pre godinu i po dana .Tada sam pitao kako da smrsam jos a imao sam 185 cm i 78 kg .I sada se sam sebi smejem = ) .Sada imam oko 91 kg sa visinom 187.Svi su me pitali kako sam se tako napravio i da sam se napumpao,najbolji komentar sto sam dobio bio je od drugarice ' Jebote,kolika ti ruka ' . Jednom prilikom dizao 7 puta 100 kg na ultra kosi bendz.Velika zasluga ide vasem forumu jer ste mi puno pomogli na dobrim savetima.Sada zelim jos jednu pomoc ako moze .Planiram da definisem misice najvise grudi i stomak,ramena i ruke ako mogu da mi ostanu iste velicine dok da smanjim grudi i naravno stomak ( zelja je da imam plocice barem 2-3  ) .Planiram da radim do 3 meseca definiciju.Od ponedeljka kupujem animal cuts iako imam 17 godina ali sam cuo da dosta pomaze ,mada nisam siguran koliko ce mi pomoci za 21 dan ( u pakovanju ima 42 po 2 x dnevno se uzima ) Ishranu planiram ovako ,sa tim da napomenem da bez mleka i cokoladnog mleka ne moze da mi prodje dan.2 litra dnevno uvek.Ovo bi mi bila ishrana.Ocekujem naravno izmene .

7:00 -  Ustajanje i uzimanje animal cuts
7:30 - Tunjevinja sa jogurtom (iscedjena tunjevina )
8:20 - Cardio trening oko 1 h ili 1i30 h
11:00 - Jaja ( 6 cela i 2 zumanca )
13:30 - Mleko 1 litar ( od najmanje 1 % masti ukupno 45 ugljenih hidrata )
16:00 - Animal cuts
17:00 -Trening u teretani (grudi,biceps,ramena,noge zavisno od dana )
19:30 - Belo meso sa salatama
21:00 - Ella sir 3 velike supene kasike
i jos  Jedan obrok cu sigurno ubaciti ali ne znam sta, pijem dosta vode oko 4-5 litra i 2 litra mleka vec 2 nedelje i potpuno sam izbacio slatkise i sokove i stomak mi se bas smanjio .Da napomenem da bih voleo da izbegnem gubljenje misicne mase,Mozda cu da ubacim i  trening skakanja alli mislim da ce mi biti previse.I vec meseec dana pijem whey protein jednom dnevno i jos malo i nemam vise.Izvinjavam se sto sam opsiran ali vi trazite podatke prvo.hvala unapred = )
« Poslednja izmena: Jun 25, 2011, 10:13:07 posle podne od strane mare2010 » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.361 sekundi sa 17 upita.