TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 09:04:11 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko vezbi  (Pročitano 5124 puta)
MMAPRO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jun 29, 2011, 09:20:32 posle podne »

tako da ako hoćeš široka leða zgibovi svaki dan.
Procitaj opet :)
Hehe :) Kako sam glup xD

Nisi glup daleko bilo. Generalno što šire postaviš ruke to će više biti aktivirani latovi i teres, ali i kod hvata u širini ramena, tačnije kada ti laktovi idu pored tela, a ne od tela kao što je slučaj kod široko postavljenih šaka, i dalje postoji aktivacija latisimusa samo na pripojima mnogo bliže struku takoreći, a i aktivacija bicepsa je nešto veća. Tako da nema neke velike greške ni kod jednog hvata, ali široki hvat je uvek dobra ideja ako ciljaš širinu leða ;)
Hvala puno brate :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #9 poslato: Jun 29, 2011, 08:27:48 posle podne »

Nisi glup daleko bilo. Generalno što šire postaviš ruke to će više biti aktivirani latovi i teres, ali i kod hvata u širini ramena, tačnije kada ti laktovi idu pored tela, a ne od tela kao što je slučaj kod široko postavljenih šaka, i dalje postoji aktivacija latisimusa samo na pripojima mnogo bliže struku takoreći, a i aktivacija bicepsa je nešto veća. Tako da nema neke velike greške ni kod jednog hvata, ali široki hvat je uvek dobra ideja ako ciljaš širinu leða ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
MMAPRO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 29, 2011, 05:44:57 posle podne »

Siroke radis za sirinu latisimusa.
Ok, hvala!
Sačuvana
MMAPRO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 29, 2011, 05:44:28 posle podne »

Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #6 poslato: Jun 29, 2011, 03:51:21 posle podne »

Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #5 poslato: Jun 29, 2011, 03:38:01 posle podne »

Siroke radis za sirinu latisimusa.
Sačuvana
MMAPRO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 29, 2011, 03:34:01 posle podne »

I jos jedno pitanje: Koje zgibove da radim, siroke ili uske ili to nema veze? Hvala jos jednom :)
Sačuvana
MMAPRO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 29, 2011, 03:32:25 posle podne »

Prvo što ne postoji unutrašnji deo grudi i ne postoje lepezi, bar ne na ljudskom telu...

Grudni mišić je jedan, takav kakav je, možda se može podeliti na gornji i donji deo, ali nikakao na spoljašnji u unutrašnji. isto tako se neće moći raditi unutrašnji deo grudi sve dok se ne napravi zglob na sternumu koji možemo da pomeramo grudnim mišićima, a i tada sumnjam da će se moći izvoditi izoacija tog jednog dela mišića.

Tvoj problem će se rešitit ako što ćeš povećati masu grudnih mišića pravilnim treningom grudi.

Što se lepeza tiče, iskreno se nadam da imaš latisimuse i teres major i da oni čine tvoju muskulaturu koja utiče na širinu leða, a lepeze se nadam da nemaš, pošto onda si ili evoluirao na status X-mena ili živiš blizu nekog ozbilnog izvora radijacije ;)

Niko na ovom svetu nije radio zgibove i imao mala leða, tako da ako hoćeš široka leða zgibovi svaki dan.
Da radim bas svakog dana ili samo kad radim ledja u teretanu(2 puta nedeljno). Zgibove radim 2 puta nedeljno po 4 serije do otkaza :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Jun 29, 2011, 03:07:29 posle podne »

Prvo što ne postoji unutrašnji deo grudi i ne postoje lepezi, bar ne na ljudskom telu...

Grudni mišić je jedan, takav kakav je, možda se može podeliti na gornji i donji deo, ali nikakao na spoljašnji u unutrašnji. isto tako se neće moći raditi unutrašnji deo grudi sve dok se ne napravi zglob na sternumu koji možemo da pomeramo grudnim mišićima, a i tada sumnjam da će se moći izvoditi izoacija tog jednog dela mišića.

Tvoj problem će se rešitit ako što ćeš povećati masu grudnih mišića pravilnim treningom grudi.

Što se lepeza tiče, iskreno se nadam da imaš latisimuse i teres major i da oni čine tvoju muskulaturu koja utiče na širinu leða, a lepeze se nadam da nemaš, pošto onda si ili evoluirao na status X-mena ili živiš blizu nekog ozbilnog izvora radijacije ;)

Niko na ovom svetu nije radio zgibove i imao mala leða, tako da ako hoćeš široka leða zgibovi svaki dan.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
MMAPRO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 29, 2011, 02:04:54 posle podne »

Ovako... Imam prilicno dobra ramena i ruke, medjutim imam lose grudi i ledja. Grudi su mi jake i cvrste ali imam neku "prazninu" u unutrasnjem delu i zelim da popunim to, pa ako moze neke vezbe koje vise pogadjaju unutrasnji deo. Ledja su mi misicava ali nisu siroka, nemam dobre lepeze, pa ako moze i tu neki predlog za sirinu ledja. Hvala unapred!!! :D
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 12 upita.