TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 09:03:58 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vezbe za skidanje masti s trbusnjaka i jos ponesto ;)))  (Pročitano 3046 puta)
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 11, 2011, 08:22:24 pre podne »

naravno 90 % ishrana i 10 % kardio da to skines. od trbusnjaka neces skinuti salo
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 11, 2011, 08:16:21 pre podne »

Visceralne masti su masti koje se nalaze unutar tela i većma ispod stomačnih mišića, odlične su za dobijanje infarkta i što ih je manje to je bolje...ali te vage opasno lažu ionako tako da nije ni bitno...

Nema vežbi za skidanje sala sa stomaka, samo isharana za skidanje sala, tako da nije bitno koje ćeš vežbe raditi, ali ako na tako malo kila imaš sala na stomaku, onda si baš jako atrofiran i pod obavezno ti treba više mišića što znaći samo što više tegova.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 10, 2011, 06:43:52 posle podne »

tvoje pitanje konkretno su vezbe za trbusnjake i kako da skines salo ?
Sačuvana
Nedeljko Scepanovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 01, 2011, 08:44:53 pre podne »

Pozdrav, 100godina me nema, ali rezultati su tu, kao i uvek, dodjem kad se negde zaglavim :PPP, e ovako, opet nisam bio 4,5 meseci kuci, tokom tog perioda sam jelte bio u vojsci, i malo svrljao, uglavnom, rezultate do pre vojske nisam unistio, samo sam ih malcice popravio, tamo smo samo blejali, nista od one surove obuke sto su obecavali, al ajd, namagarcen, pa sta :P, inace moja trenutna kilaza je 75.7, a da potsetim da sam do pre nesto vise od 2 godine imao oko 107kg, kao i ranije, tertanu izbegavam u sirokom luku, al kako idem ka jednom cilju, u jednom trenutku cu morati da se presaltam na onaj drugi, u teretani :P, sadasnji moj trening se sastoji od bicikla, svako jutro 40-45 minuta, nikad vise, naravno pre toga animal cut, a posle pola merice whey i 150g ovsenih i vocni jogurt, ostatak klope se sastoji od tunjevine, 5 jaja, 150-200g pileceg belog, 2 heljdine kifle, 3-4 krompirica, i nadje se jos nesto.

E sad pitanje, kapiram da se od trbusnjaka ne moze bas nesto skinuti sala sa stomaka, realno, vec se prepoznaju crte plocica, al to nije to, kapiram da bi u teretani mogao da poboljsam situaciju s vezbama za noge, gde ako se ne varam, rade i trbusnjaci, ili mrtvo dizanje, bla bla bla, zanimaju me te vezbe, sta bi jos moglo da se radi, verovatno ove nedelje pocinjem s tegovima, jbg sad kad sam u finisu da stisnem sa svih strana :))))

inace skorije sam bio do herba life, hahaha nisam mogao da odolim toliko su napadni da su mi odbojni, ali cim sam cuo da imaju onu vagu za merenje masti bla bla bla, morao sam da odem:), merenje sam uradio obucen(inace kuci se merim u boksericama, odmah nakon budjenja), sto znaci da su rezultati malo losiji nego inace

kg 80,7 (to jutro sam imao 78.9)
BMI 23.8 (sada 22.4)
masti 14 (sada nemam pojma :P )
misici 42.8(takodje ne znam)
baz, metabolizam 1753
visc. mast 5 (ovo ne znam sta znaci nesto valjda oko masti sta ti znam)

Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 12 upita.