TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398282 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 15, 2024, 04:59:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Stefan  (Pročitano 5747 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: Jul 02, 2011, 12:55:04 pre podne »

Pozdrav i dobro nam dosao na forum.Za svoje godine ovo je ok,imas dobru osnovu da se lepo nadogradis.Na nasem forumu imas dosta tekstova o ishrani,supsima,vezbanju....pazljivo procitaj pomoce ti sigurno u tvom daljem napretku.
Sačuvana
GreenBoy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 01, 2011, 04:08:21 posle podne »

Evo da krenem...
Da se predstavim.Zovem se Stefan Stojkovic,imam 18 godina,166 cm i 71 kg.Vezbam kuci vec nekih 3 meseca aktivno.Unazad godinu i po,dve radio sam sklekove kako kad...Pre jedno mesec i po kupio sam gejner i ispio to,dobio sam malo na masi.Sad radim konstantno,sredio sam ishranu,vecinu vezbi bucicama(sta moze njima) a ostalo bodyweight.Ustvari vecinom bodyweight(sklekovi,trbusnjaci,cucnjevi).Za koji dan uzecu i whey,i polako iz svoje ishrane izbacujem lose stvari,gledam da se sto bolje i vise hranim.Postavicu par slika,da se vidi sta sam postigao(ako sam uopste nesto i postigao,al' ajde) a vi dajte svoje misljenje.Uzgred i kasnije cu postavljati ovde slike kako bih belezio dalji napredak.

p.s.Slikano je mobilnim telefonom pa se i ne vidi bas to najbolje...tj ne ocrtavaju se misici(ono sto ima od njih) bas kako treba.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.084 sekundi sa 17 upita.