TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 400153 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 28, 2025, 08:25:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc napacenom !  (Pročitano 6590 puta)
Napaceni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 23, 2011, 02:00:49 posle podne »

Ok, obraticu paznju ubuduce !

Dorucak, prvi obrok : Saka ovsenih, 2-3 belanceta i merica proteina sa vodom.

Drugi obrok : Otprilike 200 grama pilecih grudi sa malo bele rize i vitamin C .

Rucak : Pilece grudi grilovane ili kuvane i salata, kupus, paradajy ili krastavac .

Cetvrti obrok posle treninga i proteina : 200 grama mesa ili ribe sa dva kuvana krompira ili malo pirinca, eventualno neka salata .

Peti obrok : Omlet od belanceta i malo sira .

Obrok pred spavanje trecina Ella sira i par badema.

E sad ubacujem i poneku malu tunjevinu, sejk od belanceta sa kakaom i pola banane, badem i semenke i ponekad kiselo mleko ili mleko bez laktoze , ponekad i argetu od tune, od voca lubenicu, dinju i pomenutu bananu za sejk . To su mi uglavnom obroci !
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 23, 2011, 12:23:50 posle podne »

pravi malo pasose , tesko je za procitati ovako , ishranu lepo napises svaki obrok jedan ispod drugog...
Sačuvana
Napaceni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 23, 2011, 11:33:27 pre podne »

Pozdrav svim citaocima i administraciji za pocetak i prvi odgovor i temu na vasem forumu !

Dugo i dosta sam iscitavao ovaj forum, dosta toga naucio i promenio, a i neke zablude sam korigovao upravo citajuci vase teme .
Rekreativac sam u teretani, vezbam par godina uglavnom sa pauzama i prestancima, nekada izgledam bolje nekada losije uglavnom kada mi ishrana bude nesredjena, od nje zavisim .

Poslednjih meseci sam se opet aktivirao i mogu da kazem da sam na pola puta od zeljenog cilja, uz sagorevac i jutarnji kardio trenig uz popodnevne trenigne u teretani uspeo sam da korigujem tezinu i izgubio 10 kg, izgledam dosta bolje, ali imam nameru da nastavim sa napredkom i zato sam se i registrovao da pitam strucnije ljude za pomoc oko ishrane . Dan pocinjem trcanjem na prazan zeludac i to ce trajati jos najvise nedelju dana, posle toga nameravam da trcim 2 do 3 puta nedeljno, a u teretanu da nastavim kao i do sada 6 / 7 sa tim da mi je nedelja dan za odmor, a nekad i cetvrtak .Vezbam po sistemu ponedeljak : grudi, utorak : ledja , sreda : ramena, cetvrtak : noge, petak : ruke, subota : malo zgibovi, propadanja, sklekovi i trbusnjaci .

Sa 92 kg sam dosao do zeljenih 80 i ne zelim vise da gubim kilograme, to jest zelim da mi vremenom salo spada, a misicna masa raste, znam da je tesko, ali isto tako znam i da je moguce jer vidim po sebi. Od suplementacije koristim protein za dopunu ishrane posle treninga , omega 3 i vitamin C .

E sad ta famozna ishrana oko koje i trazim pomoc : Dan pocin jem proteinom sa belancetom i ovsenim pahuljicama to mi je prvi obrok koji zavisi od vremena ustajanja, uglavnom je to u periodu 08 do 10, nastavljam kao drugi obrok malo bele rize i belo meso koje je uglavnom skuvano ili peceno u rerni na papiru 200 grama po obroku otprilike, terci obrok mi je grilovana ili skuvana piletina sa nekom salatom, uglavnom je to kupus ili poneki paradajz i krastavac, nakon toga sledi popodnevni trening i posle njega protein pa obrok od belog mesa ili oslica ponekad i junece snicle zavisi, vecera je uglavnom od pecenih belanaca i mladog sira uz poneki badem, a ponekad kao poslednji obrok ubacim trecinu ella sira .

E sad, izmutim i neko belance sa jednom bananom i malo kakao i vode u blenderu i to popijem, pojedem ponekad i malu tunjevinu iscedjenu kad zurim i nemam vremena za pripremu klope, poneka dinja ili lubenica izmedju obroka, malo semenki, argetu malu od tune 1,2 nedeljno poneki krompir skuvan, uglavnom bez unosa hleba, slatkisa i alkohola, a mleko i mlecni proizvodi koji su mi dok nisam procitao ovde o njima bili osnovni izvor ishrane su smanjeni na minimum, uglavnom na obicno kiselo mleko i malo mleka bez laktoze.

E sada, znam da mi je unos salata mali, ali nista mi nije tesko za jelo kao to, sve mogu da progutam i sazvacem osim salata koje su mi ogroman problem, da li moze neka zamena ne znam, ako imate predlog napisite mi, kao i jos nesto sto bi ovoj ishrani trebao da dodam. Hvala vam na odvojenom vremenu i citanju mog posta i unapred hvala na nekim korisnim savetima koji ce mi pomoci !
« Poslednja izmena: Jul 23, 2011, 02:11:46 posle podne od strane Robert » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.403 sekundi sa 17 upita.