TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 06:58:15 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: "istrosenost"  (Pročitano 6666 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #9 poslato: Jul 26, 2011, 01:55:29 posle podne »

Eh,svi bi pre vece ruke a ako nekako moze da se noge ne rade.U svakom slucaju bih cak taj jedan dan ubacio zadnju lozu,listove i jednu misicnu grupu po tvom izboru kao dopunu,nikako 2x nedeljno ruke da radis,nece biti napredka.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 26, 2011, 01:29:04 posle podne »

A sta mislis o ledja biceps
                  grudi triceps
                   pauza
                  noge,podlaktica
                  ramena trapez
                  ruke(triceps ,biceps)
                  pauza
Jel bi bilo previse?

Ti bas volis ruke da upregnes :) A mogao bi kao Marko sto je rekao, samo umesto ove jedne pauze ubacis opet noge :)
Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #7 poslato: Jul 26, 2011, 01:13:11 posle podne »

A sta mislis o ledja biceps
                  grudi triceps
                   pauza
                  noge,podlaktica
                  ramena trapez
                  ruke(triceps ,biceps)
                  pauza
Jel bi bilo previse?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 26, 2011, 01:04:53 pre podne »

Ledja,
grudi
noge
pauza
ruke
ramena i trapez
pauza

jedna od opcija.
Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #5 poslato: Jul 25, 2011, 11:20:29 posle podne »

alene,sto se tice povrede ramena,pa znas kako ...nikad nisam osetio bol u ramenu ...znaci nije klasicna povreda ako je mogu tako nazvati.Jedino sto mi je dosta slabije rame u odnosu na ruke naprimer(po izgledu),znaci izgleda dosta manje u odnosu na biceps triceps ,ako mogu tako da kazem...
Sto se tice forsiranja potisaka i vucenja moguce je da si upravu,npr za ledja radim sve vezbe sem deadlift-a :D znam da je glupo al niko u mojoj teretani to neradi ma koliko to smesno zvucalo :D boje se povreda i to a meni nema ko da pokaze pravilnu formu izvodjenja.
@Marko-ispravi me ako gresim...recimo ako vezbam po ovom trening planu : pon-ledja bicep utorak-grudi triceps sreda-noge,ramena cetvrtak -ledja bicep petak-grudi triceps subota-noge ramena ...e sad svi  mi kazu da je potrebno optimalno 48 sati da bi se misic u potpunosti odmorio ,znaci ako ja radim u ponedeljak ledja i biceps i onda tek u cetvrtak opet ledja i biceps ,ostaje mi dovoljno odmora izmedju tih dana ,zar ne?
@Miro - pijem vitamin C :D i ponekad whey ...hvala ti na savetima koje cu najverovatnije i poslusati ;)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 25, 2011, 10:55:57 posle podne »

Pazi mogao bi da radis i jednom nedeljno svaku misicnu grupu za promenu. Ono sto bi definitivno trebalo da uradis da pocnes da koristis neke suplemente za zglobove i vitamine i minerale...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 25, 2011, 10:53:31 posle podne »

Radi po jednom nedeljno misicnu partiju,daj tetivama ,ligamentima i misicima vremena za oporavak i obrati paznju da sto vise opterecujes misic,a ne tetive.Bitna je i ishrana,kao i cinjenica da si 25 kg tezi za tako kratko vreme,ocito da se jos zglobovi privikavaju na tu cinjenicu.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Jul 25, 2011, 10:52:50 posle podne »

To nije zbog pretreniranosti, a verovatno nije ni hrskavica. Najverovatnije je to što si u nekom trenutku povredio rame pa sada to što čuješ/osetiš je preskakanje tetve koja ne stoji kako treba ili imaš neke disbalanse (što je verovatnije) pa sada imaš kočenja nekih mišićnih grupa, pošto neke druge dominiraju itd. Ovo je većma slučaj kod mladih vežbača koji više forsiraju potiske, a manje vučenja, tako da mišići koji guraju dominiraju nad ovima koji vuku i stvara se disbalans, moj savet je da ovde kontaktiraš Pedju, a eventualno da uradiš preglede sa lekarom koji će ti reći šta se tačno dešava, pa da znaš kako to i da opraviš
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #1 poslato: Jul 25, 2011, 09:23:00 posle podne »

imam 17 godina i idem u teretanu godinu ipo dana,trening rutina mi je bila da 2 puta nedeljno radim svaku misicnu grupu(trening 6 dana nedeljno),s tim treningom sam imao dosta uspeha...popravio sam se za 25 kilograma(sto smatram veoma uspesnim)
e sad...problem je u tome sto mi puckaju ramena kad radim npr. bench ili kad radim propadanja puckaju mi laktovi ...da li mislite da je to zbog pretreniranost? da li bi trebalo da ubacim 1 nedeljno svaku misicnu grupu? s obzirom da nepijem nikakve suplemente ....jedan iskusnije vezbac iz moje teretane mi je rekao da mi se trosi hrskavica  ???
« Poslednja izmena: Jul 25, 2011, 09:25:32 posle podne od strane 13032355 » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.056 sekundi sa 12 upita.